Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 62 77.5%
  • Orta

Kullanılan: 11 13.8%
  • Kötü

Kullanılan: 7 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    80
Harald denen fasulye sırığı ittifaka yanaşsaydı demek ki kazanacaklardı.Yazık olmuş Rocks’a
Teach’i en baştan yaratacak olsa böyle bi hikaye yazmazdı ona.Sağlam bir retcon vurmuş hikayeye

Harald denen fasulye sırığı ittifaka yanaşsaydı demek ki kazanacaklardı.Yazık olmuş Rocks’a
Teach’i en baştan yaratacak olsa böyle bi hikaye yazmazdı ona.Sağlam bir retcon vurmuş hikayeye
Harald TV'ye gelse onu da şeytana çevirecekti IM. Şeytan Meyveleri kilit, karakterler değil.

Retcon hikayeyi mahvetti.

Teachin kurnazlığı, fırsatçılığı, 20 yıl meyve arama planı, Thacht'i öldürüp meyveyi yemesi, Ace'i yakalayıp Lord olması ve sair bugüne kadarki yaptıkları çok iyi hikayeydi bana kalırsa ama ne zaman Rocks Teachin babası ve WB-Kaido-BM hepsi aynı gemideydi dedi, hikaye çöp oldu.

En basitinden, Xebec 2 meyve bulma fikrini tüm tayfasıyla paylaşıyor. Mantıken meyvelerin ne olduğunu da söylemiştir. Neden diğer tayfa üyeleri Xebec sonrası bu meyveleri arayıp bulmadılar ?

Eris ve Xebec ve doğal olarak Teach madem tüm hikayeyi biliyor, WB-Kaido-BM'nin Xebec'in yakın adamları olduğunu da eşşek değilse Eris biliyor, neden Teach WB tayfasına katıldığında ben Xebec'in oğluyum, babamın izinden gitmek istiyorum, Karanlık Meyvesini bulacağım vs demedi, WB, kalk s.tir git mi diyecekti, destek olmayacak mıydı, WB yi bırak BM ve Kaido'ya gidip söylese onlar bile arka çıkıp Teach'in kat be kat güçlenmesine vesile olurlardı bana kalırsa

Ulan WB Ace'i Ace de WB'yi birbirlerinden habersiz KK yapmak istiyordu ya var mı böyle saçma senaryo, IM'i gördükten sonra KKlık nedir, tamamen soytarı işi.

Kaido-BM-WB-Roger-Xebec, bunların arasında hiç mücadele çizilmemesi, Teach'i de bunlarla bağlaması batırdı bence hikayeyi.

Bu im yi nerflemesi için Nika yeteneği dışında sürpriz birşeyler yapacakmı acaba Oda.xebec gibi zorlanmadan döneminde amiral indiren birini bile ele geçiren bir piskopat.Günümüzde bizim devleri dönüştürmek onun için gerçekten çocuk oyuncağıymış.

Oroçi ne diyor, geceleri gözüme uyku girmiyordu diyor, başka uyumadigi soylenen karakter kim, Teach. Hikaye birebir ayni.

Kanjuroya bak, adam katledilmemek için kendini siliyor anasini satayim. Wanolular kadar aşağılık millet yok.
Harbiden bu Wanolular kutsallardan bile daha beter. Kutsallar en azından herkesi eşit şekilde soykırıyor, ayrımcılık yok :fool:
En basitinden, Xebec 2 meyve bulma fikrini tüm tayfasıyla paylaşıyor. Mantıken meyvelerin ne olduğunu da söylemiştir. Neden diğer tayfa üyeleri Xebec sonrası bu meyveleri arayıp bulmadılar ?

Eris ve Xebec ve doğal olarak Teach madem tüm hikayeyi biliyor, WB-Kaido-BM'nin Xebec'in yakın adamları olduğunu da eşşek değilse Eris biliyor, neden Teach WB tayfasına katıldığında ben Xebec'in oğluyum, babamın izinden gitmek istiyorum, Karanlık Meyvesini bulacağım vs demedi, WB, kalk s.tir git mi diyecekti, destek olmayacak mıydı, WB yi bırak BM ve Kaido'ya gidip söylese onlar bile arka çıkıp Teach'in kat be kat güçlenmesine vesile olurlardı bana kalırsa

Ulan WB Ace'i Ace de WB'yi birbirlerinden habersiz KK yapmak istiyordu ya var mı böyle saçma senaryo, IM'i gördükten sonra KKlık nedir, tamamen soytarı işi.

Kaido-BM-WB-Roger-Xebec, bunların arasında hiç mücadele çizilmemesi, Teach'i de bunlarla bağlaması batırdı bence hikayeyi.
Bana Xebec asıl planını sadece Eris'e anlatmış gibi geldi. Wb Kaido vesaire tayfasından kimsenin haberi yok asıl hedefinden. Hatta çocuğu olduğunu ve onu kurtarmaya gideceğini Harald'a söylerken tayfam Shakky'i kurtarmaya gidiyoruz sanıyor diyordu sanki.

Shanks'ın Nika meyvesinden Roger'lar raftele ulaştıktan sonra haberi oldu muhtemelen gene. Bu meyveleri 38 yıl önce korsanlar arasında bilen Xebec ve Eris var sadece.

Bölüm çok garip koca adada şuan geriye kalan olduğunu bildiğimiz 4 isim var İmu-Xebec-Garp-Roger

Garp ile Rogerın kral hakisi salıp İmunun dikkatini çekmeleri.

Herşeyin sesi olayının Garpta çıkması.

Bilmiyorum ya sanki bir açıklık var hikaye örgüsünde çeksen elinde kalır. anlayamadım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık