Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 75.0%
  • Orta

Kullanılan: 12 15.8%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    76
Lokasyon olarak ters bir yerdedir belki. Yanlış hatırlamıyorsam Kong veriyordu Garp'a emri Tanrı Vadisine git diye. Hikayesel olarak niye Garp'ın dengi adamı olaya dahil etmediler diyorsan da şu Garp'ın yancısı şapkalı kılıç ustası bile dahil olmadı ona sıra gelmezdi. Adam sıfır dövüşle poz kese kese emekli oldu gitti, doğu mavide tatil yapıyor şuan.
Sengoku yu Bogarddan ayıran nokta şu ama hem Roger hem wb nin kendisine atıfta bulunmaları hatta diğerleri belki kendisiyle mücadele etti bilmiyorum garpın linline ifadesi göz önüne alınırsa rockstan önce de aralarında bir sürtüşme olmuş olabilir bunların önemi yok tabi sengokunun olmamasınında önemli bir etkisi yok ama olsa wb ve Rogerla olan muhabbetine daha fazla derinlik katabilirdi ayrıca şahsen savaştığını görmek isterdim burda daha renkli olurdu savaş.

Oda o elemanı one piece live action 8.sezon için bekletiyor şov yaptıracak ona
Heyecan dorukta bekliyoruz live actionı cidden
Sengoku yu Bogarddan ayıran nokta şu ama hem Roger hem wb nin kendisine atıfta bulunmaları hatta diğerleri belki kendisiyle mücadele etti bilmiyorum garpın linline ifadesi göz önüne alınırsa rockstan önce de aralarında bir sürtüşme olmuş olabilir bunların önemi yok tabi sengokunun olmamasınında önemli bir etkisi yok ama olsa wb ve Rogerla olan muhabbetine daha fazla derinlik katabilirdi ayrıca şahsen savaştığını görmek isterdim burda daha renkli olurdu savaş.
Xebec'in devri burada bittikten sonra denizlerde yonko diye bir sistem geliyor. O dönemde aktif amirallik yapan en kıdemli adam kendisiydi muhtemelen, illa sürtüştükleri noktalar olmuştur bu isimlerle.
Savaştığını burada görsek çok farklı bir senaryo bile olabilirdi belki. Sengokuda da Tanrı meyvesi var sonuçta, belki de Imu'nun bir zayıflığını çıkarabilirdi.

1107. bölümden sonra Teach'in o şekilde hareket etmesi büyük saçmalık olur.
Bu konuda haklısın ama Teach yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya çeken biri; finalde ya Teach, Imu'yu ele geçirir ya da Imu, Teach'i. Şeytan + Xebec vs Garp + Roger durumundan bahsediyorum. Imu zaten simbiyot gibi bir şey gördüğümüz kadarıyla; zamanı geldiğinde Madara'ya olan şey gibi bir durum görebiliriz.

Davy D Jones'un Joy boy olduğu ile ilgili çok tahmin vardı ben hiç ihtimal vermiyordum bu bölümde de aynı kişi olmadıkları kanıtlanmış oldu.

Bizim tayfanın son adada bulacakları şey muhtemelen bu bölümde geçen söz verilen şey dediği konu ile aynı. İMU'nun nasıl ineceği ile ilgili gerekli iki meyve muhabbeti de bu konu dahlinde diye düşünüyorum.

Şuan Harald flashback'i Oden'den sonraki en uzun fb konumunda. Oden 229, Harald 169 sayfa işlenmiş. En uzunu bu olacak gibi duruyor.

Şeytanlaşmış Xebec hala benliğini koruyabiliyor ama bedeninin kontrolünü sağlayamıyor. Sanki kontrolden çıkmış bir meyve gücü gibi. Eğer böyle ise, yani Imu direkt Xebec'i ve benliğini dönüştürmek yerine Şeytan Meyvesi ruhuna benzer bir ruh koyuyorsa ve bununla bedenini kontrol ediyorsa Yami Yami meyvesi kilit meyve olur. Bu şeytani ruhu -veya her ne ise- tıpkı meyve gücü gibi bedeninden çekip alabilir. Benliği kaybolmayacağı için dönüşecek kişi de tekrar eski haline gelir.

Ayrıca bugün Cuma arkadaşlar, Xebec'in de şeytanlaştığı gün. Hepimiz Cumaya gidip Xebec için dua edelim. :D

Bu tavrın, bir kişinin televizyonda bir dizi izlerken, "gitme o adamın evine, senin gazozuna ilaç atacak, herkesinkine ilaç atıyor işte" diye kafayı yemesi ve geceleri uykusunun kaçması gibi bir şeye doğru evriliyor. Hassas ve iyi ruhlu biri olabilirsin ama hayali bir karaktere bu kadar nefret beslemek veya sevgi duymak sağlıklı olmuyor. Gerçek hayat çok üzer bu psikolojiye sahip olan insanları.
Ben de yorumsuz kaldim

Luffy Imu’yu gorunce anlayacaktir korsan kral olmanin basit bir hayal oldugunu. Imu kendini erken gosterdi yoksa Luffy’lerin gidecegi cok yol var daha
Yav IMle KKligin ne alakasi var ?

Roger, IMi dövüp mü KK olmuş ?

Son iki adaya ayak basinca halk buna tüm.adalara ayak basti en muhtesem korsan, korsanlarin krali diyor, KK lik boyle basliyor, IMle alakasi yok.

Belki de Buggy OPu bulup KK olacak, muhtemelen ondan sonra da tarih öğrenildiği içjn savaş çıkacak.

Daha bunun antik silahlari var. Vegapunk OP icin sanki bir silahmis gibi bahsetti, o yüzden OP bulunduktan sonra savas cikacak. Aksi mantiksiz zaten. Savastan sonra tarihi öğrenmenin ne faydasi var.

O zaman Orochi'ye de nefret kusmayalım.Bi önemi Teach WB ihanet etmesiyle bütün hakkını kaybetmiştir.Teach meyvesini almak için her türlü Beyazsakal'ı öldürecekti zaten.Kendisi bir aileyi katletti,ailesini katledenlerin bı farkı yok.
Oroçi adamın dibidir, ben Oroçinin yerinde olsam Wanoda adam birakmazdim. O da bu fikirdeydi zaten ama intikam için analarini aglatmayi secti, zevk renk meselesi

Adamin hikayesine bak, büyükbabasi darbe yapmaya kalkti diye öldürülüyor, Wanolular adam ölünce durmuyor ve bütün kurozumi klanini katlediyorlar. Sürek avi yapiyorlar, yetmiyor yillar sonra da bu av devam ediyor.

Davy klanina yapilanin birebir aynisini kurozumi klanina yapiyorlar.

Oroçi ne diyor, geceleri gözüme uyku girmiyordu diyor, başka uyumadigi soylenen karakter kim, Teach. Hikaye birebir ayni.

Kanjuroya bak, adam katledilmemek için kendini siliyor anasini satayim. Wanolular kadar aşağılık millet yok.

Yav IMle KKligin ne alakasi var ?

Roger, IMi dövüp mü KK olmuş ?

Son iki adaya ayak basinca halk buna tüm.adalara ayak basti en muhtesem korsan, korsanlarin krali diyor, KK lik boyle basliyor, IMle alakasi yok.

Belki de Buggy OPu bulup KK olacak, muhtemelen ondan sonra da tarih öğrenildiği içjn savaş çıkacak.

Daha bunun antik silahlari var. Vegapunk OP icin sanki bir silahmis gibi bahsetti, o yüzden OP bulunduktan sonra savas cikacak. Aksi mantiksiz zaten. Savastan sonra tarihi öğrenmenin ne faydasi var.

Oroçi adamın dibidir, ben Oroçinin yerinde olsam Wanoda adam birakmazdim. O da bu fikirdeydi zaten ama intikam için analarini aglatmayi secti, zevk renk meselesi

Adamin hikayesine bak, büyükbabasi darbe yapmaya kalkti diye öldürülüyor, Wanolular adam ölünce durmuyor ve bütün kurozumi klanini katlediyorlar. Sürek avi yapiyorlar, yetmiyor yillar sonra da bu av devam ediyor.

Davy klanina yapilanin birebir aynisini kurozumi klanina yapiyorlar.

Oroçi ne diyor, geceleri gözüme uyku girmiyordu diyor, başka uyumadigi soylenen karakter kim, Teach. Hikaye birebir ayni.

Kanjuroya bak, adam katledilmemek için kendini siliyor anasini satayim. Wanolular kadar aşağılık millet yok.
Hocam diyorum ki mesele korsan krallik degil korsan krallik basit bir hayal. Luffy Imu’yu gorunce basit bi hayalin pesinden gittigini anlayacaktir :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık