Siz "Kutsalları korudu, adam değil" mevzusunu savundunuz sürekli, Garp'tan kutsal tokatlaması gibi bir bekletiniz yoktu, hatta ben yazdım "Garp kutsal tokatlamazsa ona eksi yazarım" diye.Senin dediğine gelmiş olmuyorum, kutsallara saldıracak mı diye bekledik, adam en büyük kutsal olan, kutsalların başı Imu’ya saldırdı. Imu kutsalların başıdır. Kurucu 20 ailenin lider ailesinin başıdır. Baş kutsaldır, kutsalların yöneticisidir. Ondan sonra Gorosei, sonra şövalyeler, sonra aile yöneticileri, sonra da sivil sümüklüler geliyor.
İyide o mevzu şu an yazdığın gibi değil ki; Siz sümüklülerin katledileceğini ve Garp'ın onları koruduğunu savundunuz, sonra gittiniz serseri bir saldırı yiyen şövalyenin arkasına sığındınız; ark bitecek neredeyse ortada katliam falan yok işte onu anlatmaya çalışıyordum. Benim için problem yok Imu'yu kutsal bile saymasak Garp'ı bozmaz bu durum. Adam doğru olan şeye saniyesinde karar veriyor Luffy gibi.Ayrıca sen korsanlar şövalyelere saldırınca, onlar kutsal sayılmaz diyordun. Şimdi Garp Imu’ya saldırdı, diğer kutsallara da saldırır falan diyorsun. Zamanında ben şövalyelere saldıran, diğer kutsalları çerez niyetine yer dediğimde karşı çıkıyordun.
Eksi yazarım Şeytan Dedeme, tek girip tokatlaması lazım, hatta Imu diğer korsanları da dönüştürsün de Reis'in farkı olsun.Garp Xebec’i tek başına durduramaz. En az Roger’ın yardım etmesi gerekli. Belki diğer korsanlar da yardım edebilir veya Xebec intihar edebilir.