Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Senin dediğine gelmiş olmuyorum, kutsallara saldıracak mı diye bekledik, adam en büyük kutsal olan, kutsalların başı Imu’ya saldırdı. Imu kutsalların başıdır. Kurucu 20 ailenin lider ailesinin başıdır. Baş kutsaldır, kutsalların yöneticisidir. Ondan sonra Gorosei, sonra şövalyeler, sonra aile yöneticileri, sonra da sivil sümüklüler geliyor.
Siz "Kutsalları korudu, adam değil" mevzusunu savundunuz sürekli, Garp'tan kutsal tokatlaması gibi bir bekletiniz yoktu, hatta ben yazdım "Garp kutsal tokatlamazsa ona eksi yazarım" diye.
Ayrıca sen korsanlar şövalyelere saldırınca, onlar kutsal sayılmaz diyordun. Şimdi Garp Imu’ya saldırdı, diğer kutsallara da saldırır falan diyorsun. Zamanında ben şövalyelere saldıran, diğer kutsalları çerez niyetine yer dediğimde karşı çıkıyordun.
İyide o mevzu şu an yazdığın gibi değil ki; Siz sümüklülerin katledileceğini ve Garp'ın onları koruduğunu savundunuz, sonra gittiniz serseri bir saldırı yiyen şövalyenin arkasına sığındınız; ark bitecek neredeyse ortada katliam falan yok işte onu anlatmaya çalışıyordum. Benim için problem yok Imu'yu kutsal bile saymasak Garp'ı bozmaz bu durum. Adam doğru olan şeye saniyesinde karar veriyor Luffy gibi.
Garp Xebec’i tek başına durduramaz. En az Roger’ın yardım etmesi gerekli. Belki diğer korsanlar da yardım edebilir veya Xebec intihar edebilir.
Eksi yazarım Şeytan Dedeme, tek girip tokatlaması lazım, hatta Imu diğer korsanları da dönüştürsün de Reis'in farkı olsun. :ehe:
 
Garp konusunda kafamdaki tek soru işareti neden denizci olmaya devam ettiğiydi ama bunun da bir önemi kalmadı artık çünkü sorunun muhattabı artık Hükümet; onların Garp'ı yok etmeye çalışması gerekirdi(Belki denediler ama başaramadılar. :ehe: ). Adamın cidden kendi adelet anlayışı var kimseden korkusu yok, anında karar verdi ve uyguladı.

Bu bölümle birlikte Garp haterlarının bütün söyledikleri çürütülmüş oldu, onlarla da vedalaşabiliriz, gittikleri yerde yalnız olmayacaklar, orası baya kalabalıklaştı artık.:fool:
Yıllardır duruşumuz ektedir. Geçmiş detaylara gerek yok. Haftayı yine hisselerimiz tavan kapattı.



@Rebellious Dragon nun değindiği teori de mantıklı olabilir. GV den hoşnutsuz olmasını, haketmediği bir başarıyı kendisine tek paslamaları diye dem vuruyorduk. Bu da olabilir.
 
Orjinal imu bir tanrı meyvesi yemiş ve meyvenin içindeki şeytan vücudunu ele geçirmiş olabilir mi ?
Yanlış bilmiyorsam Japon folklörün de UMIBOZU deniz şeytanı var. O da IMU gibi siyah silüet olarak resmediliyor, SEA DEVİL GOD teorisi var olabilir. Yapılan anlaşma karşısında belki JB yi indirebildi. Sonrasın da şeyten meyveleri doğmuş olabilir.
 
Tek korkum bu serinin sonunun naruto gibi bitmesi.Narutoda madara ve obito bütün dünyayı inletti kaç sene, aslında iyi niyetlilerdiye bağlandı.

Bu imu denen dümbelek ve dünya hükümeti, bin seneye yakındır tüm dünyaya kan ağlattılar.Sonunda inşallah imuya bir iyi yola dönüş yolu falan açmaya çalışmazda, ağzımızın tadıyla evire çevire dövse bizim tayfa (luffy-zoro-sanji).
 
Yanlış bilmiyorsam Japon folklörün de UMIBOZU deniz şeytanı var. O da IMU gibi siyah silüet olarak resmediliyor, SEA DEVİL GOD teorisi var olabilir. Yapılan anlaşma karşısında belki JB yi indirebildi. Sonrasın da şeyten meyveleri doğmuş olabilir.
evet öyle hocam ortak semboller baya var aralarında
 
Monkey D. Luffy'nin hikayesini okuduğumuz için Garp'tan hükümeti devirmesini beklemeseniz nasıl olur mesela? Al işte öve öve bitirilemeyen Xebec'in durumu ortada, adam balon çıktı, tek başarısı Amiral öldürmek olarak kaldı. Yıllardır hükümet hakkında bir çok bilgisi vardı ama boş boş takılmayı seçti adam hiçbir elle tutulur icraati olmadı. Bu bölüm Garp'ın sıfır bilgi ile Imu'nun kötü olduğunu görüp ona saldırmaya karar vermesi 1 salise bile sürmedi, Oda'nın sonrasını nasıl sıvayacağını bekleyip göreceğiz. Bütün dünyayı özgürleştirecek kişi Luffy ama Haterlara hak verdiğim nokta Şeytan Dedem korsan olsa bu beceriksiz korsanlar yerine hükümeti şimdiye çoktan yıkmıştı.

Ohara mevzusu da patates zaten, oldu Garp durdursun Ohara olayını Robin'i komple çöpe atalım. Oda'nın kötü yazarlığının veya mantık hatalarının cevabını verebilecek kişi ben değilim. Mantık çerçevesindeki her şeyi tartışabiliriz ama Denizci olarak tasarlanmış bir karakter için Neden korsan değili tartışmak saçma; adamın kendi tarzı var, Coby'i ve Aokiji'yi yetiştirdi işte.
Balon falan çıkmadı. Adam iki meyveyi toplayıp hükümeti devirecekti, Oda önüne aile bahanesini atıp engel koydu. Şimdi amacını oğlu yerine getirecek.

Korsan olmasına gerek yok, oğluna katılıp 40 senede hükümeti bitirseydi şeytan deden?

Coby, Aokiji falan Dragon’a çalışmıyorsa, o da boş.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık