Luffy'e artı yazar. @RedTeroRUla bu siyah Nika muhabbeti de gerçek olmasın . İmu Nikayı da şeytana çevirmiş olabilir bir dönem .
Luffy'e artı yazar. @RedTeroRUla bu siyah Nika muhabbeti de gerçek olmasın . İmu Nikayı da şeytana çevirmiş olabilir bir dönem .
Luffy, Nika'nın seçtiği bir beden sadece... Bu konuda Luffy'ye iyi bi kargocu olarak + yazabilir.Luffy'e artı yazar. @RedTeroR
Nika'yı zirveye taşıyacak 800 yıllık belki de 5 bin yıllık hayalini gerçekleştirecek. Luffy Thriller Barc arc'ta hayalini gerçekleştirmek istiyorsan bana geri dön demişti gölgesine aynı muhabbet.Luffy, Nika'nın seçtiği bir beden sadece... Bu konuda Luffy'ye iyi bi kargocu olarak + yazabilir.
Tayfa* zirveye taşıyacak. Muhtemelen JoyBoy yalnız kaldığı için yenemedi.Nika'yı zirveye taşıyacak 800 yıllık belki de 5 bin yıllık hayalini gerçekleştirecek. Luffy Thriller Barc arc'ta hayalini gerçekleştirmek istiyorsan bana geri dön demişti gölgesine aynı muhabbet.![]()
çocuk masalına inanmazlar bence xebec ile aralarında diyalog geçmiştir illaki yoksa durduk yere nie dalsınlar.İşte dostum ben de onu diyorum alaycı bir dil ve abartılı şekilde tırnak işaretleri arasında.
Garp'ı eleştirmedim orada, Garp'ı eleştirdiğim bölüm geçti.
Hatta Xebec hariç hepsi Satürn üstünden Imu'yu yenmiş gibi gösterip, Satürn onlara "hepimizi esir eden kötülüğü def ettiniz, sayenizde o ve Xebec'den kurtulduk" gibi çocuk masalı bile anlatıp üstünü kapatabilir. O yüzden "Sanırım Garp'ın nasıl boyun eğdiğine doğru gidiyoruz;" dedim, yani yakında Garp'ın sebebi açıklanacak.
finalde garp gika olacak güle oynaya imuyla beyzbol oynar artıkTayfa* zirveye taşıyacak. Muhtemelen JoyBoy yalnız kaldığı için yenemedi.