Bunun cevabını aslında Law verdi, Haki farkından dolayı tack tekniğini nasıl Kaido ve Bigmom üzerinde yapamadığını anlattı. Ayrıca bu gücün sınırları olması gerekiyor, yoksa dediğin gibi mantıklı bir açıklama oturtulamazspoilerın fake olmasını çok diledim ama değilmiş bu nasıl bir saçmalıktır ki domi reverse'yi haki azmanı Rocks'ın üzerinde kullanabiliyor. Madem böyle absürd buglu bir gücün var dünya'da sana tehdit olabilcek herkesi yok etseydin ?? nasıl mantıklı bir açıklaması olacak çok merak ediyorum.
Sence nasıl oldu?Böyle diyen kişiler var,ben buna baya sinir oluyorum.
Kaido sen kimsin dediğinde ben luffyim diyor genede kişiliği değişiyor baya bence.Tam olarak böyle olmadı mı yahu ben yanlış mangayı mı okuyorum..
Nika ve Gika İmunun daha çok başını ağrıtacaklarfinalde garp gika olacak güle oynaya imuyla beyzbol oynar artık![]()
Adam Rocks'u çeviremiyor. Önce manipule edip duygusal dengesini bozuyor sonra şah mat... Adamı gri noktaya alınca Siyaha döndürebiliyor.Şimdi karşımıza çıkan bir takım sorular;
-Garp, Imu’yu görüp, bir de üstüne korsanlarla bir olup, Imu + Saturn birleşik gücüne saldırdığı halde, nasıl senelerce denizcilerde kalmaya devam etti?
-Imu, Xebec’i çevirdiyse, kimleri çeviremez? Çeviremeyeceği bir karakter var mı? Muhtemelen Kaidou, BM gibi ultra güçlü karakterleri de çevirebilir bu eleman. Peki öyleyse, gücünün sınırı ne?
-Imu’nun yenilenme olayı ne? Hakili saldırılardan bile hasar almıyorsa, bu elemana kim nasıl hasar verecek?