Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Garp konusunda kafamdaki tek soru işareti neden denizci olmaya devam ettiğiydi ama bunun da bir önemi kalmadı artık çünkü sorunun muhattabı artık Hükümet; onların Garp'ı yok etmeye çalışması gerekirdi(Belki denediler ama başaramadılar. :ehe: ). Adamın cidden kendi adelet anlayışı var kimseden korkusu yok, anında karar verdi ve uyguladı.

Bu bölümle birlikte Garp haterlarının bütün söyledikleri çürütülmüş oldu, onlarla da vedalaşabiliriz, gittikleri yerde yalnız olmayacaklar, orası baya kalabalıklaştı artık.:fool:
Asıl sorulması gereken soru hükümet bu Garp'ı neden donanma da tuttuğu

Garp konusunda kafamdaki tek soru işareti neden denizci olmaya devam ettiğiydi ama bunun da bir önemi kalmadı artık çünkü sorunun muhattabı artık Hükümet; onların Garp'ı yok etmeye çalışması gerekirdi(Belki denediler ama başaramadılar. :ehe: ). Adamın cidden kendi adelet anlayışı var kimseden korkusu yok, anında karar verdi ve uyguladı.

Bu bölümle birlikte Garp haterlarının bütün söyledikleri çürütülmüş oldu, onlarla da vedalaşabiliriz, gittikleri yerde yalnız olmayacaklar, orası baya kalabalıklaştı artık.:fool:
garp haterlığı devam ederde artık altı doldurulamaz halde devam eder gördükçe çürüdü çünkü :D

Bir de bölüm de kaptan john
Nasıl bir ilişki kurdun açıklar mısın usta? Zira ben hiç benzetemedim.
Bu ele geçirdiği vücutları çok özgürce sanki lastik gibi kullanabiliyor özellikle o bacaklar çok esnek saturnün savaş biçiminde bu kadar bacakları esnek kullanamıyordu luffynin g5 formunda da bu özgürlüğü bakımından benzettim.

Bir de bölüm de kaptan john detayı çok iyi bence ileride kaptan john ile ilgili başka ayrıntılarda göreceğiz bu kadar hazineci olması ve ilk bölümlerde kaptan john detayının geçmesi oda yine bu adamı bir yerde kullanacak gibi.

bölüm içerisinde bir bu

bölüm içerisinde bir bu sahneyi sevdim
Bu çok kolay oldu yav, Luffy'nin bunu yememesi için İmu'nun gücünün ne olduğunu öğrenmesi gerekiyor. Tabii, Nika ve Karanlık meyvesi, İmu'nun doğal düşmanı da olabilir.

Demek Xebec, İmu'nun gücünü bilmiyordu. Bilmese niye 2 meyveyi arasın, demek o 2 meyve başka bir efsanenin veya gücün konusu. Bu geçen zamanda İmu bu gücü veya meyveyi keşfetmiş olabilir de...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık