adamlar herşeye sahip temassız-acoc-meyve ama odanın çizimi saolsun sönük gözüküyorlar bende senin gibi düşünüyorum prıme deillerdir ama prıme hallerinin %65-70 i kadar varlardır bence burda domi reverse rox ve garlingle toplu bi dövüş daha çıkarsa daha net olur herşey diye umuyorum.Ataklarının etkisini güzel resmedemedi. Ama Kaido harici kral haki basıyor. Bu zirve seviyeler demek neredeyse.
Teorinin tutma olasılığı arttı
Neymiş ki hocam teori?Teorinin tutma olasılığı arttı
Donanmadan ayrılıp gerimi dönüyor sonraTeorinin tutma olasılığı arttı
Garp reyizin krallığının gölgesinde kaldı herkes. Ona da bir yorum alak.Onun bunun çocuğu imu adamın karısını bacısını karıştırmış da geçirmiş, hack gücü olamasa koymayacakmış da Xebec'e. Öz hakiki korsanların kralı bu şekilde gitmemeliydi.
Grok reise hemen bi özet hazırlattım xdNeymiş ki hocam teori?
Garp konusunda kafamdaki tek soru işareti neden denizci olmaya devam ettiğiydi ama bunun da bir önemi kalmadı artık çünkü sorunun muhattabı artık Hükümet; onların Garp'ı yok etmeye çalışması gerekirdi(Belki denediler ama başaramadılar.@Monkey D Garp @Minato bölüm içindeki garp için bir inceleme
garp daha önce hiç goroseinin formunu görmemiş ama ordaki kişinin gorosei olduğunu söylüyorlar garpda böceklerin başkanına o form yaraşıyor diyor.
garp rox tarafına yardım edilmesi gerektiğine karar veriyor ve sırıtıyor
bütün denizciler garpı tutmaya çalışıyor dünyanın en yetkili kişisi o diye ama garp umursamıyor ve ona haşere diyor
ime vurmadan önce elinde kral hakisi biriktiriyor
ime vuruyor 2 tane kalın kral hakisi yıldırımı çıkıyor ama ortada şokdalgası çizimi yok patlama efekti var
garp burda kendi yumruğunun tek başına yeteceğini söylüyor rogerla tartışıyorlar
burda rox imi keserken garp gelecek görüşü veya gözlem hakisiyle olucakları seziyor terlemesinden bunu anlayabiliriz kötü bişiy olup rox deliniyor bidahaki panelde çünkü
burdaki domi reverse brogye uygulanan gibi değil içten roxun kanını değiştirmiş gibi bişiy olabilir bu yüzden normal bir uygulama yöntemi yok ortada
tüm olanlara garp-wb-roger-linlin seyirci kalıyor kaido nereye kayboldu bilmiyoruz bidahaki bölüm süpriz görebiliriz