Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Ataklarının etkisini güzel resmedemedi. Ama Kaido harici kral haki basıyor. Bu zirve seviyeler demek neredeyse.
adamlar herşeye sahip temassız-acoc-meyve ama odanın çizimi saolsun sönük gözüküyorlar bende senin gibi düşünüyorum prıme deillerdir ama prıme hallerinin %65-70 i kadar varlardır bence burda domi reverse rox ve garlingle toplu bi dövüş daha çıkarsa daha net olur herşey diye umuyorum.

Neymiş ki hocam teori?
Grok reise hemen bi özet hazırlattım xd

Teori özeti: Garp, God Valley'de hükümetin yolsuzluğunu ve katliamlarını görünce Denizcilerden ayrılmaya karar verir. Şeytan benzeri bir varlığa (Saturn/Imu) karşı korsanlarla (Rocks, Roger) savaşır, bu ihanet sayılır. Sengoku ve Kong yalan haberlerle onu kahraman ilan edip hayatını kurtarır. Garp ayrılmak yerine, Koby gibi yeni nesli yetiştirerek sistemi içeriden değiştirmeye odaklanır. (Sadece teori!)

@Monkey D Garp @Minato bölüm içindeki garp için bir inceleme

garp daha önce hiç goroseinin formunu görmemiş ama ordaki kişinin gorosei olduğunu söylüyorlar garpda böceklerin başkanına o form yaraşıyor diyor.

garp rox tarafına yardım edilmesi gerektiğine karar veriyor ve sırıtıyor

bütün denizciler garpı tutmaya çalışıyor dünyanın en yetkili kişisi o diye ama garp umursamıyor ve ona haşere diyor

ime vurmadan önce elinde kral hakisi biriktiriyor

ime vuruyor 2 tane kalın kral hakisi yıldırımı çıkıyor ama ortada şokdalgası çizimi yok patlama efekti var

garp burda kendi yumruğunun tek başına yeteceğini söylüyor rogerla tartışıyorlar

burda rox imi keserken garp gelecek görüşü veya gözlem hakisiyle olucakları seziyor terlemesinden bunu anlayabiliriz kötü bişiy olup rox deliniyor bidahaki panelde çünkü

burdaki domi reverse brogye uygulanan gibi değil içten roxun kanını değiştirmiş gibi bişiy olabilir bu yüzden normal bir uygulama yöntemi yok ortada

tüm olanlara garp-wb-roger-linlin seyirci kalıyor kaido nereye kayboldu bilmiyoruz bidahaki bölüm süpriz görebiliriz
Garp konusunda kafamdaki tek soru işareti neden denizci olmaya devam ettiğiydi ama bunun da bir önemi kalmadı artık çünkü sorunun muhattabı artık Hükümet; onların Garp'ı yok etmeye çalışması gerekirdi(Belki denediler ama başaramadılar. :ehe: ). Adamın cidden kendi adelet anlayışı var kimseden korkusu yok, anında karar verdi ve uyguladı.

Bu bölümle birlikte Garp haterlarının bütün söyledikleri çürütülmüş oldu, onlarla da vedalaşabiliriz, gittikleri yerde yalnız olmayacaklar, orası baya kalabalıklaştı artık.:fool:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık