Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Garp tv adasına kadar olan zaman dilimi için temize çıktı bencede bakalım denizcilerde kalma sebebi nedir.

Hazine kavgası olmuş olabilir ama en merak ettiğim kısım gaban ve ray kimle eşleşiyor sanki ray ve gaban çok zayıf kaldı gibi geldi bana güçlü herkes ime dalıyorken bu ikisinin roxun güçsüz adamları ile kapışması biraz düşündürücü.
78 yaşındaki Rayleigh tanrı vadisindeki genç Rayleigh'den daha ağır ve daha güçlü duruyor.
Amiralle eşleşiyor çizik atıyor,Teach'e gözdağı veriyor,gençliğinde böyle featler yok xd

78 yaşındaki Rayleigh tanrı vadisindeki genç Rayleigh'den daha ağır ve daha güçlü duruyor.
Amiralle eşleşiyor çizik atıyor,Teach'e gözdağı veriyor,gençliğinde böyle featler yok xd
bunlar güzel featler ama zaten rayleigh bir efsane garp yaşlı halinde bu kadar iş yapıyorsa old rayleighin'de az çok icraati olmalı yine de prime hali çok güçlü rayleigh'in

Bence Garpın imuya saldırmasının sebebi. İmuyu kimsenin bilmemesi. 5 kadim harici imuyu kimse bilmiyor. Garpta imuyu yaydığı olağanüstü aura yüzünden düşman olarak algılamıştır....

Şeytana dönüştürme mevzusunda da Luffynin aptallığı sayesinde imu onu şeytana dövüştüremez gibime geliyor. Yada luffynin meyvesi, imunun antisi olduğu için dönüştüremez.

Bu yüzden bu meyve bu kadar önemsenmiş olabilir...

Beyazsakaldan isimli bir acoc slash veya gura gura yumruğu bekliyorum.

Xebec haralda kullandığı dev etkili bir çekiç saldırısı kullanır.

Rogerdan alan etkili bir slash bekliyorum acoclu.

Kaidodan alev nefesi.

Bigmomdan yıldırım saldırısı.

Garptan galaxsy teknikleri gibi bir şok dalgası saldırısı bekliyorum ama daha farklu bir şekilde olabilir.
Niye bu kadar ugrasiyorlar ki imu meyveliyse atin denize gitsin

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık