Akainu reis başta oldukça birşey olmaz donanmaya.Zaten yanlarına gittiğinde alayına rajonu kesti.Adam zaten pişman oldu görevi yüzünden koltuktan kalkamıyor.Hiç ona göre değil masabaşı iş.Sahaya çıkması şart.Bu gidişle yine görevi Sengokuya bırakır kafası bozulursa.Valla garpa saygım sevgim katlandı ama donanma sevgim %1000 düştü şu tanrı vadisi ile beraber 3-4 isim dışı savuncak adam kalmadı donanmada![]()
Kime ayarsa onu kaçırıyor öz dedemGarp babanın bazı yerlerinin büyüklük şaka mı ya... İmu Korsan Morsan ne var ne yok bam güm dalıyor reis terminatör gibi![]()
Akainu hükümet emirlerine çok önem veriyor racon kessede hükümet emirlerine boyun eğme durumu var ne yazıkki :/Akainu reis başta oldukça birşey olmaz donanmaya.Zaten yanlarına gittiğinde alayına rajonu kesti.Adam zaten pişman oldu görevi yüzünden koltuktan kalkamıyor.Hiç ona göre değil masabaşı iş.Sahaya çıkması şart.Bu gidişle yine görevi Sengokuya bırakır kafası bozulursa.
Bence kesinlikle Luffy Nika’ya dönüşüp, dönüşmüş canlıları normale çevirecek. Benim merak ettiğim, dönüşmüş olup kopan uzuvları iyileşen Brogy gibilere ne olacak? Uzuvları kopuk mu devam edecekler?Garpa bir birim artı yazdı bu bölüm ama bakalım artıya çıkabilecek mi
Ganzui ve John neden kavga etti bu bölüm en merak ettiğim şeylerden biri. Ikisi de Rocks tayfasi. Neyi paylaşamadılar acaba ?
Luffy önce Emethin dişini kırdığı Warcurye hasar atsın, sonra bakarız.
IMin Luffye Domi Reverse yapmasına gerek yok Usoppa Namiye vs yapar salar Luffynin üstüne, sonra Bellamy ile kapışmaya zorlanan Luffy gibi Luffynin dramasını izleriz
Zaten Roger, Garp her zaman Ray ve Gaban’dan güçlüydü. Onların dengi Wb, Kaidou, Bm da bunlardan üstün.Garp tv adasına kadar olan zaman dilimi için temize çıktı bencede bakalım denizcilerde kalma sebebi nedir.
Hazine kavgası olmuş olabilir ama en merak ettiğim kısım gaban ve ray kimle eşleşiyor sanki ray ve gaban çok zayıf kaldı gibi geldi bana güçlü herkes ime dalıyorken bu ikisinin roxun güçsüz adamları ile kapışması biraz düşündürücü.
İlk defa korsan harici birine saldırdı. Bu zamana kadar saldırsaydı bu kadar eleştiri görmezdi.Garp babanın bazı yerlerinin büyüklük şaka mı ya... İmu Korsan Morsan ne var ne yok bam güm dalıyor reis terminatör gibi![]()
Adam denizci, normal yani.Normal olan bişeye eleştirmeleri garip.Zaten Roger, Garp her zaman Ray ve Gaban’dan güçlüydü. Onların dengi Wb, Kaidou, Bm da bunlardan üstün.
İlk defa korsan harici birine saldırdı. Bu zamana kadar saldırsaydı bu kadar eleştiri görmezdi.
Ben rayleighi shanks gibi bişi bekliodum gabanıda ona çok yakın olarak prıme hallerinde ama young halleri baya hani zoro lvl gözüküyo bana şuan.Zaten Roger, Garp her zaman Ray ve Gaban’dan güçlüydü. Onların dengi Wb, Kaidou, Bm da bunlardan üstün.
İlk defa korsan harici birine saldırdı. Bu zamana kadar saldırsaydı bu kadar eleştiri görmezdi.