Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 64 95.5%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    67
Bence zaten güç olarak
1-Luffy seri sonu,Whitebeard
2-Kaido,Garp
3-Shanks,Harald
4-Roger,Xebec
5-Dragon,Garling
6-Teach,Akainu
7-Mihawk,Shiki,Loki
8-Big Mom,Sengoku

Kalanı tartışılır

İmu istediği kişinin bedenini ele geçirebiliyorsa, Eris'in bedenini ele geçirse, sonra bizimkiler Eris'e saldırmak zorunda kalsa, sonra Xebec'te onlara karşı dursa, sonrada Eris (aslında imu) Xebec'i sırtından vursa.

@Reiper şu patlama kaidodanmı gelior diye bi inceleyelim.
rox korsanları başta adanın orta kısımında gösteriliyor

adanın orta kısımlarında ganzui-wb-shiki-babel gibi isimlerde mevcut

linlinin meyveyi aldığı konum burası

roxun aldığı kısım ise burası adanın orta kısmının karşısında gibi

rox devamında adanın sol kısmında geçtiği gözüküyor

bu patlama ise adanın orta kısımlarında oluyor kısaca rox garling veya bölüm içindeki garptan böyle bişiy çıkmıyor bu konumda bulunan wb-roger-shiki-kyou-bigmom-kaido var ama kuvvetle muhtemel bigmom vs kaidonun çarpışması olabilir yada toplu bi çarpışma olarak lanse edilmişde olabilir tek söyleyebileceğim net çıkarım rox-garling-garp tarafından bu patlamanın yapılmadığı.
Eline sağlık usta.

--Senin konum verilerin
--Panelin Kaido - Linlin sonrası olması
--Panelin içinde Linlinin Kaidoya sinirlenme cümleleri
-- @Büyük Korsan Kaidou nun sahne geçiş analizi

Hepsi birlikte değerlendirilince Kaido vs Linlin kesinleşiyor.

Kaidou-Big Mom çarpışması o. Zaten sahne geçişlerini belli ediyor Oda. Bkz;

Şu paneldeki düz çizgiyle kesilme şeyi, sahnenin kesildiğini anlatıyor. Kesilmeden önceki paneller tamamen Kaidou-Big Mom arasında.

Bence zaten güç olarak
1-Luffy seri sonu,Whitebeard
2-Kaido,Garp
3-Shanks
4-Roger,Xebec
5-Dragon
6-Teach,Akainu
7-Mihawk,Shiki
8-Big Mom,Sengoku

Kalanı tartışılır
eskiden güç olarak tartışma oldumu rogerı garptan ayırmazdım veya beyazsakaldan ama önüne gelen roger rival olmaya başlayınca artık rogerın çok ayrı bir güç olduğunu düşünmemeye başladım.
garp rogerla eşit dendi beyazsakal rogerla eşit dendi shiki rogerın rakibi olarak anıldı sengokuda öyle shikinin rakibide kyou olarak söylendi.

kısaca rogerın rakipleri yani ona yakın güçteki karakterler kyou-shiki-sengoku-wb-garp bana sorarsanız şurda garp veya wb ile kalanların alakası yok güç olarak hepsinin yakın olduğu artık bana saçmalık gibi geliyor.

shiki bir patlama yaptı kyou kan revan çıkarken young kaido ve wb çizik dahi almamıştı.

shiki vs sengoku garp oldu garpta sengokuda çizik yokken shiki 1 hafta öncesinde kan revan içindeydi birde şöyle bir muhabbet var sengoku tek başınaydı normalde karargahta ama destek olarak garp gidiyor bu sengokunun 1v1 shikiye yetmeyeceğini gösteriyorda olabilir belki emin değilim bundan.

garp ile wb nin yaşlı ve nerflenmiş halleri bile amiralleri indirebilecek düzeyde muhtemelen yonkoulara karşı sağlam mücadele edebilecek seviyede olarak yansıtıldı ve bu hallerinde biri hasta+72 yaşındayken diğeri 78 yaşında+2 sene pasifdi doğal olarak bu ikilinin prıme hallerinde zirve olmalarını bekliyo insan.

kaido zaten tam gücünü wanoda gösterdi nerfli kaido g5 dövüyordu yonkounun gücü gibi lanse edildi wano boyunca.

bigmom içinse 2 sağkol adam yetti günümüzdede tanrı vadisinde young kaido tarafından dövülüyor güç seviyesi olarak çok rezil gösterdi oda bigmomu şahsi fikrim çoğu top tierin gerisinde olucağı.

teach desen babasıyla alakası yok garpın dövdüğü kuzandan tırsıyor felan.

mihawk bence shanks rival olucak doğal olarak yonkou lvl bekliyorum sonuçta zoronun hedefi kendisi buyüzdende prıme rayleighin üstünde olmalı.

Eline sağlık usta.

--Senin konum verilerin
--Panelin Kaido - Linlin sonrası olması
--Panelin içinde Linlinin Kaidoya sinirlenme cümleleri
-- @Büyük Korsan Kaidou nun sahne geçiş analizi

Hepsi birlikte değerlendirilince Kaido vs Linlin kesinleşiyor.
adam 21 yaşında kral hakisi kullanıyordu yani wanoya kadar 37 senelik bir acoc tecrübesi olucak kaidonun tanrı vadisinde bile rox ekibinin 3 numarası gibi duruyor şuanda shiki-gümüş balta-bigmom gibi karakterlere sağlam sahneler yazılmazsa ekibin en güçlü 3.üyesi dememek için sebep yok bence gerçekten beklemezdim :)

Beyazsakal mı :) Beyazsakal ile Roger ı kıyaslayabilirsin veya Garp falan filan, Xebec e yaklaşamazlar dahi.
Dayanıklılık için diyorum bunu.Bana göre beyazsakal Xebec,Roger,Garp'dan kat be kat daha dayanıklılar.Hakisi onlardan güçsüz olabilir ama güçlü bir şeytan meyvesi bunu kapatıyor.Adamın yaşlı hali bile ne kadar dayanıklı olduğunu gördük.Genç halini öldürmek ya da yenmek için başını kesmen gerekiyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık