Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 64 94.1%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kötü

Kullanılan: 3 4.4%

• Kullanılan toplam oy
    68

Şu ortadaki patlama Linlin vs Kaidoyla mi ilgili acaba ? @Arthur Pendragon

Kaido meyveyi yedikten sonra BM sinirleniyor ve tam screw you Kaido dediği panalde yoğun haki şimşekli patlama var.

Yahu o kadar özensiz bölüm ki sahnelerin bile kime ait olduğunu seçemiyoruz.

Alttaki sahneyle bağlantılı desen, Dragon başka yerde Eris başka yerde, ortak yerde olan bir patlama değil.

Daha aşağidaki sayfada Rogerlar hazineye ulaşıyor. Onlarin orda zaten bu ölçekte bir catisma yok.

Patlama sahnesi onlara ait gibi görünüyor.

Dragon ile Xebec in karısını yanyana panellerde çiziyor, bu ikisini birlikte kaçırtacak sanırım. Dragon Teach in kurtarıcısı olacak muhtemelen, üstüne birde Teach ile Luffy kardeş çıkarsa.... :)

Rocks'ı şeytanlaştıracağını sanmıyorum Imu'nun ben. Belli bir mental koşulu olacak muhtemelen kontrol ettiği adamların, bir çeşit mental zayıflık. Xebec eğer böyle bir şey gösteriyor olsaydı daha Imu ile karşılaştıkları sahneden kaçamazdı. Garp Roger Xebec'e dalmayacak gibi, öyle olunca bu beşli nasıl yenilecek cidden çok merak ettim.

Şu ortadaki patlama Linlin vs Kaidoyla mi ilgili acaba ? @Arthur Pendragon

Kaido meyveyi yedikten sonra BM sinirleniyor ve tam screw you Kaido dediği panalde yoğun haki şimşekli patlama var.

Yahu o kadar özensiz bölüm ki sahnelerin bile kime ait olduğunu seçemiyoruz.

Alttaki sahneyle bağlantılı desen, Dragon başka yerde Eris başka yerde, ortak yerde olan bir patlama değil.

Daha aşağidaki sayfada Rogerlar hazineye ulaşıyor. Onlarin orda zaten bu ölçekte bir catisma yok.
İlk panelde karakterlerin konumları gözüküyordu ordan patlamanın çıktığı yere bakarak kime ait olduğunu öğrenebiliriz ama burdaki kaido ve linlinse acoc var demek oluyor bu bu kara yıldırımlar genelde acoc kullanıcılarında çizilir 21 yaş kaido amiral lvl felan heralde burda meyveyide yiyince bu patlama bigmom ve kaidoya aitse vay be

Ama ben okurken xebec ve garlinge ait sanmıştım bu sahneyi

İmu vs Xebec mücadelesi dönüp Xebec diğerlerini kurtarmak için kendisini feda etmiş olabilir gibime gelmedi değil. Başta İmu vs All olmuştur İmu zorlansa da güç yetiremediler İmuya en sonunda İmu hepsini alacakken Xebec kendisini öne sürüp diğerlerini kurtarmış olabilir. Artık kapıştı mı gönüllü kölesi mi olmayı tercih etti bilmiyorum. İmu antik silahla müdahale etmişte olabilir Xebec kendisini öne sürüp o şekilde onları kurtarmıştır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık