Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 64 94.1%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kötü

Kullanılan: 3 4.4%

• Kullanılan toplam oy
    68
Belanı versin, çok iyi bölüm. Paneller biraz karışık. Hala İM silüet çiziyor. Ne gelecekte göstermez, geçmişte göstermez ? Sonraki bölüm göster lan …. Yaratık gibi bir şey bence djdjdj

Im’in gucunu hala cozemedim Gorosei’lerde de var olumsuzluk, Gunko’da da var ama bunlar ayni kalmis lakin Garling, Sommers gibiler yaslanmis. Olumsuzluk veriyorsa neye gore veriyor? Garling yenileniyor, Sommers de yenilenip geri donecektir. Ama ikisi de yaslilar su anda. Hic degismemeleri lazimdi halbuki.

Xebec, WB ve Kaido bu bolumde yerlerini oldukca saglama aldilar bu saatten sonra bu adamlara laf etmenin hic bir anlami yok. Kendine korsanim diyen binlerce insan arasindan Im ile dovuse hazirlanan, Kutsal Sovalyelerle dalga gecerek dovusebilecek seviyede kac tane korsan gorduk bu seride? Bu yuzde 99 Oda’nin hatasi tabii ki su seriye iyice kendini verseydi hikaye acisindan cok baska yerlerde olurdu. Son zamanlarda hizlandirmasinin nedeni de belli artik bitireyim de gideyim modunda takiliyor 15 sene once olsaydi panel panel gosterecegi dovusleri offscreen geciyor. Yillarin okuyucusuna yapilan buyuk bir ayip ama cizerin kendisine ne soylesek bos

-Bölüm dolu dolu geldi. Bana Marineford dönemini okuduğum zamanları hatırlattı.
-Linlin için Tanrı Vadisi bitmiştir. Rayleigh bile çıktı şu anda. Sahne Assolistlerin artık.
-Garp bunun üzerine hala nasıl donanmada kaldı çok merak ediyorum. Eksi yazdı burada olması
-Tanrı Şövalyeleri ölümsüz olmasa Schibukai seviyesi bile değiller çok büyütmemek gerekiyormuş. Genç Gözde Garling bile patates oldu.
-Xebec One Piece için zirvedir buradan sonra düşse bile eksi yazacak yer kalmadı. Adam gücün zirvesi çıktı. Roger getir götürünü yapar.
-Roger şimdiye kadar korsancılık oyunu oynuyormuş onu anladı. Şimdi dünyanın gerçek yüzünü gösterecek Imu. Burada yaşananlar onu Kayıp Yüzyılı araştırmaya itmiş belli oldu.
-WB Xebeci tek umursayan adam çıktı. Herkes ihanet peşindeyken o arka çıkmış kaptanına. Olası bir kaçışta Rogerlar sahip çıkar onlarla kaçar buradan.
-Kaido sadece savaş istediği için kalmış Xebecin yanında. Tam bir hayvan olur kendisi. Meyveyi yiyerek tarihin akışını değiştirdi. Meyve yükselmek için çok büyük avantaj yükseldiğin yerde kalmak için haki şart. Burada gördüğü savaştan sonra uçarak kaçacaktır. Linlin’in bana borçlusun demesi meyvesi sayesinde kaçtığı için olacaktır.
-Imu Simbiyot tarzı bir parazit çıkacak. Gerçek bir silüeti varsa onu anca Joyboy Flashbackinde görünür.
-Xebec şeytana dönüşüp beni öldürün demezse Roger ve Garp onu öldürmez.

Son panel harici ve garling olayı dışında tanrı vadisinde fiilller bölüm gibi.
Sona gaz önemli bir panel koyup ara vermesi de tam dayaklık

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık