Birisi 17 yaşında bir genç,diğeri yetişkin bir kadın.Eris>Dragon? Ya da K.haki farkı mı diyelim? ne desek bilemedim..
Birisi 17 yaşında bir genç,diğeri yetişkin bir kadın.Eris>Dragon? Ya da K.haki farkı mı diyelim? ne desek bilemedim..
16.sayfa abartı oldu.3 hafta ara vermez merak etmeyin.Bir sonraki bölüm 1. sayfa şöyle olacaktır:
WB Kaido Xebec yaralı halde yatıyor,
2. Sayfa
Xebec şeytanlaşmış
2-14 arası
Ufak tefek boş kısımlar Dragon'un deparı falan filan
15. sayfa
Garp ve Roger aynı anda Şeytan Xebec'e Darbe indirecekken İm'in Xebec'i tekrar insana döndürmesi ve Xebec'in bu darbelerden sonra ölmesi
16. sayfa
Şimdiki zaman Usopp Chopper'a gümbürtü topu hazırlamaya yardım eder...
3 hafta ara.
Kaidou-Big Mom çarpışması o. Zaten sahne geçişlerini belli ediyor Oda. Bkz;![]()
Şu ortadaki patlama Linlin vs Kaidoyla mi ilgili acaba ? @Arthur Pendragon
Kaido meyveyi yedikten sonra BM sinirleniyor ve tam screw you Kaido dediği panalde yoğun haki şimşekli patlama var.
Yahu o kadar özensiz bölüm ki sahnelerin bile kime ait olduğunu seçemiyoruz.
Alttaki sahneyle bağlantılı desen, Dragon başka yerde Eris başka yerde, ortak yerde olan bir patlama değil.
Daha aşağidaki sayfada Rogerlar hazineye ulaşıyor. Onlarin orda zaten bu ölçekte bir catisma yok.
Biri bebek diğeri belki de 5-6 yaşlarında ? Bu nasıl varsayım.Teach sakinliğini korurken Shanks ağlamaya başlamış. Teach>Shanks diyebilir miyiz? O zaman için..
Dağı ölçek alırsak acayip güçlü çarpışmışlar yalnız. Kuzan vs Garp kadar var mı bakmak lazım. Bir de bu 21 yaş Kaido ve 30 yaş BM, inanilmaz hakkaten.Kaidou-Big Mom çarpışması o. Zaten sahne geçişlerini belli ediyor Oda. Bkz;
Şu paneldeki düz çizgiyle kesilme şeyi, sahnenin kesildiğini anlatıyor. Kesilmeden önceki paneller tamamen Kaidou-Big Mom arasında.
Aralarında 1 yaş var. Shanks 5 aylık desek Teach 1.5 yaşında.Biri bebek diğeri belki de 5-6 yaşlarında ? Bu nasıl varsayım.