Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 67 62.0%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.0%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    108
Kaido'yu bu flashbacklerde meyveyi yeni yemişken balık formunda görmeyi çok istiyordum üzdü direkt ejderha olması. Magikarp gibi gezse ve uyanışla ejderhaya çevirmiş olsa saygım çok artacaktı. Karakterin bir suçu yok bunda tabi Oda'nın yapmaması tamamen de yani insan bir umut bekliyor işte.

Yanlış mı hatırlıyorum bilenler belirtsin. Linlin sana meyveyi ben verdim demiyor muydu Wano'da Kaido'ya? Burada Kaido alın teriyle Linlin'i paspas ederek almış.

Mangada Ace vs Teach kismini bir daha okudum da Teach’in yedigi meyve isigi bile icine cekebilen seytan meyvesi gucune sahip insanlari hedefleyen bir meyve. Ayni zamanda meyve guclerini de iptal ediyor. Tam Nika antisi bir meyve ama amacinin dunyayi ele gecirmek oldugunu dusunursek Im’e karsi kullanmasini gorecegiz gibi. Bunca zamandir Im’in neden ona bulasmadigini da anlamis oluyoruz. Xebec’te ayni meyve olsaydi Tanri Vadisi’ni orada bitirirlerdi

Mihawk'ın bahsettiği herkesi yanına çekme gücü buna gönderme olacak gibi zaten. Nika da köleleri serbest bırakıyordu ya, şeytanları da serbest bırakacaktır herhalde.
Hakiyle olacağını düşünüyorum.Zaten haki meyveden üstün olduğu söylendi.Law kendisini tayfasını hakiyle eskiye döndürmüştü.Nika meyvesi sadece etrafına lastik yapan, çizgi filmlerdeki yapan bir güç o kadar.Nika meyvesinin bir enerji kaynağı olarak düşünüyorum.İm'i yenmek için antik krallığın gücü lazı.O yakıtı Nika'nın davulları veriyor.Emeth'de olduğu gibi.

Kaido'yu bu flashbacklerde meyveyi yeni yemişken balık formunda görmeyi çok istiyordum üzdü direkt ejderha olması. Magikarp gibi gezse ve uyanışla ejderhaya çevirmiş olsa saygım çok artacaktı. Karakterin bir suçu yok bunda tabi Oda'nın yapmaması tamamen de yani insan bir umut bekliyor işte.
Aga ejderha balığı seriyu'ya dönüştü zaten.
Ne bekliyordun merak ediyorum.Senij mantığıyla Rob luccinin meyveyi ilk yediğinde ilk baş kediye sonra da Leopar'a dönüşeceğini mi sandın?Öyle bir şey yok model neyse ona dönüşür direk.

Yanlış mı hatırlıyorum bilenler belirtsin. Linlin sana meyveyi ben verdim demiyor muydu Wano'da Kaido'ya? Burada Kaido alın teriyle Linlin'i paspas ederek almış.
Nedensellik olarak bakarsak Kaido, BMden aliyor, doğru bilgi.

Diğer yandan BM Ivankovu tokatlamasa meyve Ivankova gidecekti, tehlikenin farkında misiniz, lgbti ejderha görecektik :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık