Önceki yazılarımda En güçlü muhabbetinin çeliştiği canon kaynaklar ve karakterlerden bahsettim zaten.Adama en güçlü diyorlar buna rağmen bır tık geriye koymuşsun zaten daha ne kadar geriye koyacaksın xD
Önceki yazılarımda En güçlü muhabbetinin çeliştiği canon kaynaklar ve karakterlerden bahsettim zaten.Adama en güçlü diyorlar buna rağmen bır tık geriye koymuşsun zaten daha ne kadar geriye koyacaksın xD
wb Akainu ile tam olarak nasıl kapıştı? Zopa yedi durdu bir adamı arkadan gafil avladı o...Whitebeard Marineforda gelip hasta halde o kadar darbe alıp Akainu ile kapışıyordu adam. Akainu Denizcilerin Kaidosu,Garp Arıkovanına gidip Karasakalı yenebilir miydi,sanmıyorum. Güç sadece Arıkovanına uçup şov saldırısı yapmak değil onu istikrarlı şekilde sürdürebilmek. Hasta haliyle o kadar yarasına rağmen Akainuyu uçurdu.
1- WB'nin gücü + Meyve Gücü, Meyve Gücü dediğin şey de bu adamın gücü olduğuna göre ve mangaka bu adama EN ünvanı verdiğine göre elbette 1 vs 1'de bu adamı kimse yenemez, senin yorumunun hiçbir dayanağı yok.Beyazsakalın ünvanı onu 1v1 savaş gücü olarak zirveye oturtan bir ünvan değil meyvenin yıkım gücü ve muazzam gücü diye belirtiliyor yani wb güçlü ve meyvesinin yarattığı yıkım sayesinde bu ünvanı elinde barındırıyor burdan alınabilcek tek başarım yıkım gücü olarak zirve olduğu ki öyle zaten şuanda yıkım gücü olarak karasakal zirvedir dünyayı sarsan saldırının üstünde yıkıma sahip bişiy yok seride.
En güçlü adam hasta roger ile denk kapışıyorsa 3 gün ve üstünlük el değiştiriyorsa beyazsakala en güçlü diyebilceğimiz bir zaman dilimi yok demektir 1v1 olarak zaten.
Özellikle xebec gibi figürler ortaya çıktığı zaman dilimi itibari ile beyazsakalın en güçlü tartışmalarında artık konuşulması bile saçmalıktan öte bişey değil.
Tanrı vadisi dövüşünde xebec ile çarpışan bir top tier garp-roger-wb gibi adamlar görmediğimiz müddetçe ve çarpışırlarsada aralarında bariz bir fark varsa xebec için top1 demekten geri durmaya gerek yok.
Tanrı vadisinde kim xebec ile denk bir çarpışmaya girerse ciddi bir savaş esnasında efsaneler arasında zirve odur prıme hali ile beraber.
Meyvesi sağ olsun. 2km öteden havaya yumruk atıyon yer gök inliyor.Tek başına tüm Marineforda meydan dayağı yattı. 1 vs 1 dövüşemesin o halde bir zahmet.
Nerede oldu bu olay rüyanda mı?Tek başına tüm Marineforda meydan dayağı yattı. 1 vs 1 dövüşemesin o halde bir zahmet.
Wb naptı?Whitebeard Marineforda gelip hasta halde o kadar darbe alıp Akainu ile kapışıyordu adam. Akainu Denizcilerin Kaidosu,Garp Arıkovanına gidip Karasakalı yenebilir miydi,sanmıyorum. Güç sadece Arıkovanına uçup şov saldırısı yapmak değil onu istikrarlı şekilde sürdürebilmek. Hasta haliyle o kadar yarasına rağmen Akainuyu uçurdu.
1- meyvenin yıkım gücüne itafta bulunarak bunu diyor oku yazdıklarımı :/1- WB'nin gücü + Meyve Gücü, Meyve Gücü dediğin şey de bu adamın gücü olduğuna göre ve mangaka bu adama EN ünvanı verdiğine göre elbette 1 vs 1'de bu adamı kimse yenemez, senin yorumunun hiçbir dayanağı yok.
Teach'e zaten kimse EN demiyor, yazarın kendisi bile EN açıklaması yapmadı, bu da iddianı yatırıyor zaten.
2- Roger'ın hastalığının gücünü kıstığına dair 1 tane bile panel yok, üstüne 12 yıl önce de WB, meyvesiz kitliyor Roger'ı, o yüzden Roger'ı sabit alıp WB yorumlamak boş iş. WB bariz daha güçlü, MFde full meyve kullandırtan yazar fblerde bu adama meyve bile kullandırmıyor, niye, korkuyor çünkü, adam hayvan gibi güçlü. Roger ona anca meyvesiz denk olabiliyor.
3 gün dövüştü mevzusu da boş iddia, Kaido ile BM de 3 gün dövüşüyor, ciddi dövüşler olmadığı belli bunların.
3- Önce zaman kavramına göre güç seviyesi tartışılması gerektiğini idrak etmek lazım. Xebec dediğin adam WB'den nerden baksan 20 yaş büyük. Xebec döneminin zirvesi Harald ve Xebec, WB ise kendi döneminin zirvesi, Kaido da kendi döneminin zirvesi. Tüm zamanlar için stat karşılaştırabilirsin ancak şimdiye bakıp Xebec > WB demek asıl saçmalıktan öte bir şey değil.
4- Tanrı Vadisi Xebec'e bakacağız önce, daha önde de dedim, Kaido'yu geçecek bir statı yok, aksi kendi iddian olur, o kısımları konuştuğumuz için çok uzatmıyorum.