Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 65 61.3%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 17.0%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.3%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    106
Adamın yazdığı bile inkar ediliyor ne diyeyim. Yazar seride bir karakter için En güçlü demişse en güçlüdür , seride çerçevelenen bilgiler içinde isimler ve şeytan meyveleri var onları niye sorgulamıyorsunuz da ünvana takılıyorsunuz. Fanlığa lüzum yok, meyveyi , karakterlerin isimlerini kabul ettiğiniz gibi ünvanıda edeceksiniz(lakablara bile ses çıkarılmıyor) , etmeyen ben objektifim be. Karakteri gömmüyorum falan demesin.
Lakaplar çelişkiliyse nasıl değerlendiricez peki. Hadi Kaido için Wb öldükten sonra en güçlü yaratık ünvanı verildi desek Mihawk duruyor orada. Wb hele flashbacklerde meyvesini bile neredeyse hiç kullanmadı. Adam dümdüz kılıç ustası gibi geziyor. Şimdi hangisinin ünvanı daha üstün? Oda'nın karakter gazlamak için verdiği tanıtım zımbırtılarını çok ciddiye alıyorsunuz.

Lakaplar çelişkiliyse nasıl değerlendiricez peki. Hadi Kaido için Wb öldükten sonra en güçlü yaratık ünvanı verildi desek Mihawk duruyor orada. Wb hele flashbacklerde meyvesini bile neredeyse hiç kullanmadı. Adam dümdüz kılıç ustası gibi geziyor. Şimdi hangisinin ünvanı daha üstün? Oda'nın karakter gazlamak için verdiği tanıtım zımbırtılarını çok ciddiye alıyorsunuz.
Kaido=Oni
Mihawk=Kılıç
Biri yaratıkların en güçlüsü diğeri de kılıç ustalarının en güçlüsü.Böyle yorumlarız

Kaido=Oni
Mihawk=Kılıç
Biri yaratıkların en güçlüsü diğeri de kılıç ustalarının en güçlüsü.Böyle yorumlarız
Kaido'nun ünvanından bahsetmiyorum şuan zaten. Wb'nin en güçlü adam ünvanı ile Mihawk'ın en güçlü kılıç ustası ünvanı çelişiyor. Wb 12'lik üstün kılıçla geziyor, nerde savaştığı görsek kılıç savuruyor. Basbaya kılıç ustası yani. Şimdi Mihawk'ın ünvanı mı üstün Wb'ninki mi?

Sorgulanması lazım zaten.

Adam Davy D Xebec çıktı mesela.
Bu bilgi ilk verilince niye atmaladın ? Adı bu değildir klanı başkadır kabul etmiyorum diye? Bak kendin ne güzel yazdın yazar bilgiyi değişmediği sürece ne yazdıysa doğrusu odur. Senin isyan etmen lazım normalde , Luffy nika meyvesi yemedi diye . 30 yıl boyunca lastik meyvesi diye biliniyordu, işinize gelince yazarın yazdığını eğip bükün çevirin işinize gelmeyince yazar ne yazdıysa o. Fansınız normal , ben fanım böyle düşünüyorum desen kimse birşey demiyecek zaten, ben objektifim siz yanlış düşünüyorsunuza getirdiğiniz için dışardan komik gözüküyorsunuz.

Bu bilgi ilk verilince niye atmaladın ? Adı bu değildir klanı başkadır kabul etmiyorum diye? Bak kendin ne güzel yazdın yazar bilgiyi değişmediği sürece ne yazdıysa doğrusu odur. Senin isyan etmen lazım normalde , Luffy nika meyvesi yemedi diye . 30 yıl boyunca lastik meyvesi diye biliniyordu, işinize gelince yazarın yazdığını eğip bükün çevirin işinize gelmeyince yazar ne yazdıysa o. Fansınız normal , ben fanım böyle düşünüyorum desen kimse birşey demiyecek zaten, ben objektifim siz yanlış düşünüyorsunuza getirdiğiniz için dışardan komik gözüküyorsunuz.
Buradan çıkan sonuç yazarın verdiği bilgilerin hepsi sorgulanabilirdir. Adam sana 10 Emir şeklinde bilgi vermiyor hikayesini anlatırken. Bugün nasıl Garp'ın Kahraman ünvanı sorgulanabiliyorsa, Roger'ın KK ünvanı sorgulanabiliyorsa WB'nin ünvanı da bu şekilde bir durum. Net güç dengesi kur kafanda diye Eichiro Oda sana bu bilgiyi vermiyor. Bunu anladığın sürece her şeyi çözmüş olup esnek bakabilmeye başlayacaksın. WB en güçlü ünvanı nasıl aldı sorusu cevaplanmadan da net olarak bir güç hiyerarşisi çizmeye gerek yok. Yani WB de en güçlü ünvanı var o zaman bunu yener diyip kestirip atamazsın konuyu. Burada tartışılan o. Zira bakıyoruz WB yaşıyorken bile Imu diye bir karakter varmış. Demek ki o sıralamaya girmemiş bile. Durum böyleyken WB'nin ünvanı nasıl elde ettiği önemli oluyor. Bunu dışardan hikayeyi okuyan biri olarak görebiliyoruz.

Kaido'nun ünvanından bahsetmiyorum şuan zaten. Wb'nin en güçlü adam ünvanı ile Mihawk'ın en güçlü kılıç ustası ünvanı çelişiyor. Wb 12'lik üstün kılıçla geziyor, nerde savaştığı görsek kılıç savuruyor. Basbaya kılıç ustası yani. Şimdi Mihawk'ın ünvanı mı üstün Wb'ninki mi?
Bu seride kılıç saldırılara destek amaçlı da kullanılıyor. Roger-Shanks da bu amaçla kullanıyor mesela.Hatta Kaido da bu amaçlı elinde enteresan bi sopayla geziyordu.
Wb-Mihawk sadece kılıç kullanılan bi düello yapsalar Mihawk alır ama meyve gücü ekleyip vurursa Wb kazanır çünkü en güçlü insan olarak tanımlanmış

Cok merak ettigim bir sey var mesela neden Garp WB’den ustun goruluyor? Dovustukleri paneli atar misiniz sonucunda WB’nin yere yigildigi Garp’in kesin kazandigi bir dovus paneli var mi? Ben kacirmis olmaliyim herhalde. Ya da Garp’in WB’yi yakalayip Impel Down’a kapattigi, WB’nin korsanliginin bitirildigi bir panel var mi? Hatta daha dogrusu Garp ne zaman Kaido’yu Bigmom’u WB’yi Roger’i, Teach ve tayfasini birebir dovuste yendi de bir DENIZCI AMIRALI olarak korsanliklarina son verdi varsa atarsaniz sevinirim.

Bu seride kılıç saldırılara destek amaçlı da kullanılıyor. Roger-Shanks da bu amaçla kullanıyor mesela.Hatta Kaido da bu amaçlı elinde enteresan bi sopayla geziyordu.
Wb-Mihawk sadece kılıç kullanılan bi düello yapsalar Mihawk alır ama meyve gücü ekleyip vurursa Wb kazanır çünkü en güçlü insan olarak tanımlanmış
İşte saçmalık dümdüz. Zoro'ya meyve yedirsek ve ölümüne Mihawk'la dövüşseler ama meyvesini de kullansa şimdi en güçlü kılıç ustası demeyecek miyiz Zoro'ya.

Başka bir soru daha. Kaido hayvan gibi sopa teknikleriyle dövüşüyor, bütün saldırıları sopasından geçiyor. Senin tanımlamandaki gibi silahına bir şeyler ekleyip dövüşmüyor. Saf sopa ustası adam, arada form değiştiriyor sadece. Elindeki silah kesmiyor diye Mihawk'ın kategorisine girmiyor mu şimdi?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık