Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 65 61.3%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 17.0%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.3%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    106
Buradan çıkan sonuç yazarın verdiği bilgilerin hepsi sorgulanabilirdir. Adam sana 10 Emir şeklinde bilgi vermiyor hikayesini anlatırken. Bugün nasıl Garp'ın Kahraman ünvanı sorgulanabiliyorsa, Roger'ın KK ünvanı sorgulanabiliyorsa WB'nin ünvanı da bu şekilde bir durum. Net güç dengesi kur kafanda diye Eichiro Oda sana bu bilgiyi vermiyor. Bunu anladığın sürece her şeyi çözmüş olup esnek bakabilmeye başlayacaksın. WB en güçlü ünvanı nasıl aldı sorusu cevaplanmadan da net olarak bir güç hiyerarşisi çizmeye gerek yok. Yani WB de en güçlü ünvanı var o zaman bunu yener diyip kestirip atamazsın konuyu. Burada tartışılan o. Zira bakıyoruz WB yaşıyorken bile Imu diye bir karakter varmış. Demek ki o sıralamaya girmemiş bile. Durum böyleyken WB'nin ünvanı nasıl elde ettiği önemli oluyor. Bunu dışardan hikayeyi okuyan biri olarak görebiliyoruz.
İşte bende onu diyorumya, yazar yeni bilgi verene kadar doğrusu onun yazdığır bizim bencelerimiz değil.

Cok merak ettigim bir sey var mesela neden Garp WB’den ustun goruluyor? Dovustukleri paneli atar misiniz sonucunda WB’nin yere yigildigi Garp’in kesin kazandigi bir dovus paneli var mi? Ben kacirmis olmaliyim herhalde. Ya da Garp’in WB’yi yakalayip Impel Down’a kapattigi, WB’nin korsanliginin bitirildigi bir panel var mi? Hatta daha dogrusu Garp ne zaman Kaido’yu Bigmom’u WB’yi Roger’i, Teach ve tayfasini birebir dovuste yendi de bir DENIZCI AMIRALI olarak korsanliklarina son verdi varsa atarsaniz sevinirim.
Mevzu Garp değil. kim kimi yenmişte şu veya bu ünvan verilmiş deniliyor. baktığımız zaman Roger, Garp, Whitebeard güç olarak denk kişiler.

Sengokuyu eklerdim ama herifin propaganda yapmaktan başka atraksiyonu yok.

Cok merak ettigim bir sey var mesela neden Garp WB’den ustun goruluyor? Dovustukleri paneli atar misiniz sonucunda WB’nin yere yigildigi Garp’in kesin kazandigi bir dovus paneli var mi? Ben kacirmis olmaliyim herhalde. Ya da Garp’in WB’yi yakalayip Impel Down’a kapattigi, WB’nin korsanliginin bitirildigi bir panel var mi? Hatta daha dogrusu Garp ne zaman Kaido’yu Bigmom’u WB’yi Roger’i, Teach ve tayfasini birebir dovuste yendi de bir DENIZCI AMIRALI olarak korsanliklarina son verdi varsa atarsaniz sevinirim.
Birincisi Garp amiral değil. Bu kişilerin tam güçlerini görmediğimiz için tam olarak sıralama yapmak zorlaşıyor.BANA GÖRE sıralama şöyle:
Edward => Xebec => Roger => Garp
Büyüktür dediklerim mili tanedir.Beyazsakal bunlar kadar güçlü değildir ama hayvan gibi dayanıklılığı vardır.Roger ve Xebec'i Garp'tan bı milim daha güçlü görmem sebebi kılıçtan dolayı.Kılıç yumruktan güçlüdür genelde.Neredeyse eşit olduğun kişileri bu avantajla yenersin.

Bu arada savaşlarda hiç iyi geçmiyor. Oda dövüş çizmemek için herkesi tek darbe ile götürüyor...

Rayli tekledi
Xebec tekledi
Garp tekledi

düzgün 1 tane savaş yok... Dövüş çiz be artık adam...

Whitebeard Marineforda gelip hasta halde o kadar darbe alıp Akainu ile kapışıyordu adam. Akainu Denizcilerin Kaidosu,Garp Arıkovanına gidip Karasakalı yenebilir miydi,sanmıyorum. Güç sadece Arıkovanına uçup şov saldırısı yapmak değil onu istikrarlı şekilde sürdürebilmek. Hasta haliyle o kadar yarasına rağmen Akainuyu uçurdu.

Birincisi Garp amiral değil. Bu kişilerin tam güçlerini görmediğimiz için tam olarak sıralama yapmak zorlaşıyor.BANA GÖRE sıralama şöyle:
Edward => Xebec => Roger => Garp
Büyüktür dediklerim mili tanedir.Beyazsakal bunlar kadar güçlü değildir ama hayvan gibi dayanıklılığı vardır.Roger ve Xebec'i Garp'tan bı milim daha güçlü görmem sebebi kılıçtan dolayı.Kılıç yumruktan güçlüdür genelde.Neredeyse eşit olduğun kişileri bu avantajla yenersin.
Garp koramiral degil mi hocam vallahi seriyi bilmiyormusum ben

Whitebeard Marineforda gelip hasta halde o kadar darbe alıp Akainu ile kapışıyordu adam. Akainu Denizcilerin Kaidosu,Garp Arıkovanına gidip Karasakalı yenebilir miydi,sanmıyorum.
Karasakal ile dövüşseydi Law gibi siyah bir duman ile gösterilmezdi. tamamen off-screen geçildi arı kovanı. Garp esir düştü ama yinede Koby kurtarması ve tek başına imparator adası basması güzel sekanstı.

Tek üzüldüğüm olay kırk yılda bir eski efsanelerin güçlerini tam görecekken The End yazısı gibi bitirmesi üzüyor.

Mesela Oda tepkilere sebep olmuştu arı kovanı olayı yüzünden. 6 aylık ara sırasında yaptığı açıklama resmen ot dikmeye benziyordu.

Garp normalde Shiryuyu gözlem hakisi ile görmüş. kolay kolay hasar almazmış. ama sırf Koby korumak için kendini bıçaklatırmış.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık