Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

knk whitebeard korsan olduğu halde soykırım yaptıklarını bir yerden işitmişken, Garp'ın bundan haberi olmaması imkansıza yakın bir şey. Her üç yılda bir bilmem kaç tane gemi dolusu denizci bunlara eskortluk yapmaya gidiyor hiç mi içlerinden birinden olanları işitmedi Garp? Birde adam koramiral yani bu rütbeye gelipte bunları bilmeyen adam yoktur bence. Direkt koramirallerin yürüttüğü buster call diye bir emir var, yok olan memleket ohara var. Velhasıl kelam bence Garp hükümetin neredeyse bütün pisliklerinden haberdardır sadece İmu'yu bilmiyordur muhtemelen.
Garp kadar tiksindiğim adam azdır şu One piece evreninde. 🤮:of:Oğluda 10 douriki çıktı zaten, benden söylemesi Luffy bu betagonun oğlu olamaz.

knk whitebeard korsan olduğu halde soykırım yaptıklarını bir yerden işitmişken, Garp'ın bundan haberi olmaması imkansıza yakın bir şey. Her üç yılda bir bilmem kaç tane gemi dolusu denizci bunlara eskortluk yapmaya gidiyor hiç mi içlerinden birinden olanları işitmedi Garp? Birde adam koramiral yani bu rütbeye gelipte bunları bilmeyen adam yoktur bence. Direkt koramirallerin yürüttüğü buster call diye bir emir var, yok olan memleket ohara var. Velhasıl kelam bence Garp hükümetin neredeyse bütün pisliklerinden haberdardır sadece İmu'yu bilmiyordur muhtemelen.
İmu denen kişiyi bizzat görseydi. kral cobra gibi kaderin burada belirlendi diyip ortadan kaldırırdı. serbest bırakıyım sonra hallederim demez.

• Like
Tepkiler: can
Garp kadar tiksindiğim adam azdır şu One piece evreninde. 🤮:of:
Bence tiksinelecek bir karakter değil sonuçta gidip kendisi katletmiyor onca insanı. Luffy gibi bir sürü insanı kurtarmışlığıda vardır fakat günahsız bir adam da değil işte. Bir şeyleri değiştirecek gücü varken bu kadar pasif kalması karakteri sevmeme rağmen sorgulatıyor. Sonuçta bu seride Fujitora gibi bir adam var sisteme karşı olduğu halde ''Ben amiral olmam çünkü bunlar kötü benden uzak Allah'a yakın olsun'' demek yerine sistemin içine dahil olup değiştirmeye çalışan bir adam ve başarılı da gidiyor. Adam tek başına schibukai'lik sistemini kaldırdı sonuçta. Tabi Garp'ta Koby gibi çocuklar yetiştirerek karşı durmaya çalışıyor fakat çok daha fazlasını yapabilecek bir adam işte.

Bence tiksinelecek bir karakter değil sonuçta gidip kendisi katletmiyor onca insanı. Luffy gibi bir sürü insanı kurtarmışlığıda vardır fakat günahsız bir adam da değil işte. Bir şeyleri değiştirecek gücü varken bu kadar pasif kalması karakteri sevmeme rağmen sorgulatıyor. Sonuçta bu seride Fujitora gibi bir adam var sisteme karşı olduğu halde ''Ben amiral olmam çünkü bunlar kötü benden uzak Allah'a yakın olsun'' demek yerine sistemin içine dahil olup değiştirmeye çalışan bir adam ve başarılı da gidiyor. Adam tek başına schibukai'lik sistemini kaldırdı sonuçta. Tabi Garp'ta Koby gibi çocuklar yetiştirerek karşı durmaya çalışıyor fakat çok daha fazlasını yapabilecek bir adam işte.
Atladığınız kısım zaten bu adam ömrünü korsan avlayarak geçirmiş iş işten geçmiş yani amiral olmak garp ve ailesine ters bişey bundan ötürü olmuyor.

Sistemi değiştircek güç dediğiniz şey bu seride wb de rogerda veya xebecdede var adamlar hükümete karşı gelmıor diye soğuyalım o zaman her karakterin amacı ve hedefi farklı garpında amacı ve yaşlılık hedefleri farklı herkes devrimci olamaz seride kimse kusura bakmasın hükümetin pis olduğunu sadece denizciler değil top tier herkes biliyor.

Ortalama olarak 2 senedir öngörüş takip ediyorum ve daha standart bir bölüm gelicekmiş gibi bir hava veren öngörüş görmedim. C2 seviyesinde beklentiye sokuyor sürekli.

Xebec takıyor gibi geldi bana, özellikle kendi canı yandığı için, Rayleigh ve Roger'a ne diyorsun demene güldüm ama, senelerdir onlar hakkında ne diyorsam aynısını demeye devam ediyorum. Üstüne bu adamlar ben adaletim, iyiliğin sembolüyüm diye gezmiyor Garp denen karakterin aksine. Bak Dragon'la Koby nasıl davranıyor haksızlık görünce, azıcık evladıyla öğrencisine özensin.
WB'ye ne diyorsun? Garp'ın gözünün önünde oldu da tepki vermemiş gibi söyledin yine. Coby hala Denizci olmaya devam ediyor bu arada. Tek bir sahne hatırlamıyorum doğrudan Garp'ın masum birinin zulme uğradığına şahit olduğu ama tepkisiz kaldığı.

Xebec için de daha görmedik bakacağız.

Xebec takıyor gibi geldi bana, özellikle kendi canı yandığı için, Rayleigh ve Roger'a ne diyorsun demene güldüm ama, senelerdir onlar hakkında ne diyorsam aynısını demeye devam ediyorum. Üstüne bu adamlar ben adaletim, iyiliğin sembolüyüm diye gezmiyor Garp denen karakterin aksine. Bak Dragon'la Koby nasıl davranıyor haksızlık görünce, azıcık evladıyla öğrencisine özensin.
Asağı yukarı her seride kas yıģını en az 1 karakter bulunur ve bu karakter genelde beyinsiz / aptal olur. Garpı bu klasmanda deģerlendiriyorum.

Onlar içinde bile Garpın beyin yoksunluğu daha bariz. Misal Hulk 4-5 kelime biliyor, onlarla cümle kuruyor, Hulk yok eder, Hulk parcalar, Hulk ezer vs Garp ise henüz 2. Kelimeyi öğrenemedi. Kim öğrettiyse bir Roger öğretmiş, Roger aşağı Roger yukarı, boğaya kırmızı gösterince harekete geçiyor, Garpa da Roger deyince.

O yüzden Garpla ilgili etik / ahlak / karakter konuları tartişmak anlamsız.

Kardeşim halen garpın soykırımdan haberi varmı yokmu tartışması niye dönüyor işliyor oda işte varmı yokmu göreceğiz sakin olun en son garpın söylediği şey bunun gibi gezi olduğu turnuva veya soykırım gibi birşey belirtmemişti bile adada kendisi şimdi yazar illaki gösterecektir veya dragondan öğrenecektir.
18 yılda 6 kere yapilan ve WBnin her zaman duyardim dediği soykirimi, Kong söylemeden Shakkynin kaçirildiğini bilen Garpın bilmedigini savunanlara adettendir elimde köprü var kelepir satabilirim demek istiyorum. :)

Hadi Garp ben bilmiyorum dedi ve Dragondan oğrendi diyelim. TVnin üstünden 38 yıl geçmiş ve Garp 38 yildir denizciliğe devam ediyor. Sizce burda bir sıkıntı yok mu hakikaten :)

Odanın KFyi okuduğunu biliyorum, Garpı biraz olsun aklayacak senaryoyu da yazayım ;

Garp tüm gerçeģı Dragondan öğrenip kahrolur, TVden sonra çıplak elle MJye tırmanır ( sandalla ćıksa da olur böyle daha HAVALİ diye yazdım :) ) sonra Gorusenin bulunduğu kaleye doğru zıplayarak Galaksi Yumruğu atar ve inanilmaz yıkım yaratir. Sonra Goruseiyi bulur ve s...rim yapacağınız işi, bu saatten sonra Av Partisi gibi bir rezillik yapmayacaksınız yoksa karsinizda beni bulursun der, bunun üzerine Av Partisine son verilir.

Anca böyle kurtarır biraz yoksa mümkün değil toplayamaz. :)

Atladığınız kısım zaten bu adam ömrünü korsan avlayarak geçirmiş iş işten geçmiş yani amiral olmak garp ve ailesine ters bişey bundan ötürü olmuyor.

Sistemi değiştircek güç dediğiniz şey bu seride wb de rogerda veya xebecdede var adamlar hükümete karşı gelmıor diye soğuyalım o zaman her karakterin amacı ve hedefi farklı garpında amacı ve yaşlılık hedefleri farklı herkes devrimci olamaz seride kimse kusura bakmasın hükümetin pis olduğunu sadece denizciler değil top tier herkes biliyor.
Dediğine hak veriyorum herkes devrimci olamaz herkesin amaçları ve hedefleri farkıldır. Fakat Garp bize ''Kahraman Garp'' olarak tanıtıldı haliyle kahraman olan kişiden genel olarak ne beklenir haksızlığın ve zulümün sebebi her ne olursa olsun, kim olursa olsun karşı koymasını ve savaşması beklenir. Mesela Luffy'le, Dragon bunu yapıyor. Bunlar o klasik kahraman tanımına uyan karakterler haliyle insanlar kahraman ünvanını taşıyan Garp'tan da oğlu ve torunu gibi kahramanlıklar bekliyor, beklediklerini alamayınca da nefret kusuyor. Ama işte Garp pek öyle bir karakter değil korsan avlayayım sonra kuzanla, Sengoku'yla oturup çay içip, kraker yiyeyim kafasında takılan pek ideolojik bir tarafı da olmayan, etliye sütlüye bulaşmayan, basit kendi halinde bir adam. İnsanların Garp'ı böyle kabullenmesi lazım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık