Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Oda'ya üzüldüm şahsen (Tabii bir arkadaşın dediği gibi doktorunun lafına rağmen sigara içiyorsa kendisi kaşınmış demektir. ). Hadi be reis şu One Piece'i bitir de sigara/alkol mü içiyon, uyuşturucu mu alıyon sana kalmış.

Oda kenboshu konusunda çok tutarlyımış gibi yorum yapıyorsun. Bu arada Garp'ı boşver hadi Garp soykırıma uğrayan insanları takmıyor. Şerefsizin biri. Oraya gelen Roger Ray, Xebec WB ve diğer korsanlar niye takmıyor ona ne diyorsun?
Xebec takıyor gibi geldi bana, özellikle kendi canı yandığı için, Rayleigh ve Roger'a ne diyorsun demene güldüm ama, senelerdir onlar hakkında ne diyorsam aynısını demeye devam ediyorum. Üstüne bu adamlar ben adaletim, iyiliğin sembolüyüm diye gezmiyor Garp denen karakterin aksine. Bak Dragon'la Koby nasıl davranıyor haksızlık görünce, azıcık evladıyla öğrencisine özensin.

Kardeşim halen garpın soykırımdan haberi varmı yokmu tartışması niye dönüyor işliyor oda işte varmı yokmu göreceğiz sakin olun en son garpın söylediği şey bunun gibi gezi olduğu turnuva veya soykırım gibi birşey belirtmemişti bile adada kendisi şimdi yazar illaki gösterecektir veya dragondan öğrenecektir.

Kardeşim halen garpın soykırımdan haberi varmı yokmu tartışması niye dönüyor işliyor oda işte varmı yokmu göreceğiz sakin olun en son garpın söylediği şey bunun gibi gezi olduğu turnuva veya soykırım gibi birşey belirtmemişti bile adada kendisi şimdi yazar illaki gösterecektir veya dragondan öğrenecektir.
knk whitebeard korsan olduğu halde soykırım yaptıklarını bir yerden işitmişken, Garp'ın bundan haberi olmaması imkansıza yakın bir şey. Her üç yılda bir bilmem kaç tane gemi dolusu denizci bunlara eskortluk yapmaya gidiyor hiç mi içlerinden birinden olanları işitmedi Garp? Birde adam koramiral yani bu rütbeye gelipte bunları bilmeyen adam yoktur bence. Direkt koramirallerin yürüttüğü buster call diye bir emir var, yok olan memleket ohara var. Velhasıl kelam bence Garp hükümetin neredeyse bütün pisliklerinden haberdardır sadece İmu'yu bilmiyordur muhtemelen.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık