Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Bak Xebec ne diyor, Garp da dünya hükümetine karşı diyor. Bunu Harald’a diyor. Ne Garp, ne de Harald dünya hükümetinin zihniyetine sahip değiller. Xebec bunları da davama katayım derdinde, ikisi de bu davete yanaşmıyor. Xebec diye biri olmasa Harald’a hak veririm ama Xebec gibi biri olmasına rağmen hükümete karşı savaşmamış Harald, teklifleri ısrarla reddetmiş. Garp hadi Xebec’e katılmadı, o konuda bir nebze hak verelim, sonuçta aralarında bir dostluk görülmedi, peki ya Dragon’a niye arka çıkmıyor? Neden Devrimcilere katılmıyor? Yok habermiş, yok zartmış yok zurtmuş, öyle bahane olmaz. Haberlerde kötü anılmaktan korkuyorsa, korkağın tekidir. Bu kadar güçlü olup iki üç haberin kendisini kötü olarak yazacağından çekiniyorsa, yine karakterine eksi yazar. Ortada Rocks gibi güçlü bir ekibin varlığı söz konusu, Garp, Roger, Harald gibi adamlar zaten hükümet karşıtı, bu davaya ortak olsalar, beraber hükümetin üzerine yürüseler, yıllar öncesinden çözülmüştü bu iş.
Dragon'a katılmama sebebi birincisi Dragon halk gözünde kötü bir insan hatta orjinal ünvanı dünyanın en iğrenc suçlusu.Katılsa halk tarafından kendilerine ihanet etmiş sayılır.İkincisi Garp devrim ordusuna uymuyor.Devrim Ordusu yavaş temkinli hareket eden bir yapı.Garp her yere hurda diye sokulan adam.Arı kovanına hurra diye giren birisi.Oraya girmek yerine genç denizciler düzeltmeye çalışması mantıklı bir hareket.
Coby'ye niye denizcilerin geleceği diyor?
Çünkü gerçek bir denizci olduğu için.
Kılıç organizasyonu Garp ya da Dragon tarafından kurulduğunu düşünüyorum.Kılıç organizasyonu Devrim Ordusu'na yardım edebilir.Garp karşı çıkarsa sadece kendisine değil ailesine, memleketine de sorun çıkabilir diye karşı çıkmıyor ama onlara hizmet etmiyor da.Garp'ın kişiliği G-5 teki denizciler gibi düşünebiliriz.Onlarda üsttlerden emir falan dinlemeyen deli denizciler.

1- Garp önce birine vursun, ondan sonra gücü ispatlandı mı bakariz

2- Gösterilen Dragon TVde 1 kişiye bile zarar vermedi, buna rağmen fiziken orda olduğu için soykirimdan kendini sorumlu tutuyor, valla helal olsun.

3- Olayın basitliğine bak Koby savaşta kafasindaki sesler kayboluyor diye insanlarin öldüğünü farkedip isyan etti. Bu bölüm Garpta gözlem haki oldugu belli. Kutsal Şövalyenin birisi korsan vs farketmez kim gelirse vururum diye belki 15 20 kişiye tüfek sikip öldürüyor. Garpın sesi kaybolan kişileri duymama ihtimali yok. Basitçe Garp ölenleri masumları vs hiç umursamiyor.
Garp'ın gözlem hakisi yok olabilir çünkü hiçbir şeyi farketmedi eleman.

Garpın geçmişini bilmiyoruz. özgür yaşıyor kafasına estiği gibi hareket ediyor. ama bunun sonuçlarını kabul ederek yapıyor. bir çok insan kendisini örnek alıp denizci oluyor. korsanlar varlığından ve isminden korkuyor. Xebec, Garp, Harald hükümete savaş dahi açsalardı. yine birşey yapamazlardı. joyboy bile imu denen karakter ile baş edememiş.

Son düzenleme:
Garpın geçmişini bilmiyoruz. özgür yaşıyor kafasına estiği gibi hareket ediyor. ama bunun sonuçlarını kabul ederek yapıyor. bir çok insan kendisini örnek alıp denizci oluyor. korsanlar varlığından ve isminden korkuyor. Xebec, Garp, Harald hükümete savaş dahi açsalardı. yine birşey yapamazlardı. joyboy bile imu denen karakter ile baş edememiş.

Ya karısıyla ilgili durum var yada hükümetin elinde kendisine karşı koz var herşey olabilir.
Şeyma Subaşı'yı çok beğenip adını Şeyma diye değiştiren bir tanidigim var. Ancak 1200 bölümde hiçbir denizcinin Garpı örnek aldim deyip denizci olduğunu hatirlamiyorum. Rogerı örnek alip korsan olan çok da Garpı örnek aldim.diyen yok.

Garp düz ve basit bir karakter, arkasından Oden hikayesi çıkacağını sanmiyorum. Düşünsene hükümetin elinde Garpın kaseti var, Garp bu yüzden 56 yıldir korsan kovaliyor :)

E. Oda'da kadercilik veya soy kavramı biraz abarttı.. Eski efsanelere bakıyorsun şimdikiler hepsi onların çocukları. O ekipten bir tanesi Capone Bege'nin babası gibi bir diğeri de Caribou'nun. Ben seride önemli bir rol alacağını düşündüğüm için Mihawk'ı da bu döngüye dahil edeceğini düşünüyorum. Şuan gösterilenlerden kimse Mihawk'ın soyu gibi gözükmedi fakat ya oysa ???

E. Oda'da kadercilik veya soy kavramı biraz abarttı.. Eski efsanelere bakıyorsun şimdikiler hepsi onların çocukları. O ekipten bir tanesi Capone Bege'nin babası gibi bir diğeri de Caribou'nun. Ben seride önemli bir rol alacağını düşündüğüm için Mihawk'ı da bu döngüye dahil edeceğini düşünüyorum. Şuan gösterilenlerden kimse Mihawk'ın soyu gibi gözükmedi fakat ya oysa ???

İblisin çocuğu

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık