Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Karısını ve çocuğunu korumak için memlekete gönderme hikayesi buram buram Yeşilçam kokuyor ama OP evreni için tamamen mantıksız ve içe sinmeyen bir senaryo.

1- Kadin ve çocuğun Xebecten olduğunu bilen var mi, yok

2- Kadin ve çocuğun ilk bakışta Davy denilecek bir özellikleri var mi, yok. 1200 bölümdür Teache bakip kimse bu Davy demedi. Davylerin Bukaner ve Lunarian gibi ırka özgü özellikleri yok, zaten ırk diye değil klan diye geçiyorlar.

3- Memleket dediği Tanrı Vadisi GWye bağlı değil ve GWye bagli olmayan adalarin her an tehdit altinda olduklari sagir sultanca bilinen bir durum. Ki IMi bilen Xebecin 3 yılda bir yapilan ve WBnin bile her zaman kulagina giden söylentileri bilmeme ihtimali yok

4- Güvenli diye gönderilen Tanrı Vadisi ülkesinin dövüş gücü 10 doriki bile yok. 1 tane savaşcı görmedik, Dalton gibi krallik savascisi falan bile yok.

Güvende mi olsunlar istiyorsun, WGya bağlı bir adaya gönderebilirdi, kimse tanımıyor zaten.

Tanırlar diye mi çekiniyorsun, dostum dediğin, tayfana aciklamadigin sirrini acikladigin Haraldin Elbafina gönder. WGden korkmana da gerek kalmaz.

Şu Xebece çizilen aile dramasinin hiçbir tutar dali yok.
Harald'a bağlı eşek bile güvenilmez. Hükümetin altına yatmak için öz evladını bile satacak kadar karaktersiz bir adam.

Harald'a bağlı eşek bile güvenilmez. Hükümetin altına yatmak için öz evladını bile satacak kadar karaktersiz bir adam.
Harald'a haksızlık ediyorsunuz bence.

Ida'nın 1 lafıyla kötüyken tamamen iyi olan, komple ülkeyi radikal şekilde değiştiren bir adam bu. Adamın amacı dünya barışını tesis etmek. Devlerden korkan onlarca ulusu barıştırdı, hepsi Elbaf'a yardım etti. CP üyesi eleman müttefik ülkeye zulm yapınca WG üyesi olmamayı göze alıp gözünü kırpmadan saldırıyor.

Xebec'i öldür diyorlar, onda bile Xebec ayağına geldiği halde pusu falan atmıyor, kendi adamlarından yardım da istemiyor, Harald yerinde Dof olsa Xebeci binbir dalavereyle indirir gider WG üyeliğini kapardı, kendi tarzlarında kapışıyorlar ve Xebec'e yol veriyor.

Devamında da yine engel koyabilecekken Xebec'in ailesini duyunca buyur geç diyor, yine Xebec'e yol veriyor.

Harald'ın mevzusu bizim Nato veya AB'ye giriş sürecimiz gibi. Şunu bunu yap diyorlar yaparsan alıyorlar yapmazsan almıyorlar. Nato'ya girmek için tee Korede savaşa dahil olmamız gerekiyor. AB'ye girme kriterlerini de biz sağlayamıyoruz o yüzden ABye almıyorlar.

Özetle Harald'ı iyi incelemek lazım, basit bir şekilde arkadaşına kazık atan birisi değil.

Harald'a haksızlık ediyorsunuz bence.

Ida'nın 1 lafıyla kötüyken tamamen iyi olan, komple ülkeyi radikal şekilde değiştiren bir adam bu. Adamın amacı dünya barışını tesis etmek. Devlerden korkan onlarca ulusu barıştırdı, hepsi Elbaf'a yardım etti. CP üyesi eleman müttefik ülkeye zulm yapınca WG üyesi olmamayı göze alıp gözünü kırpmadan saldırıyor.

Xebec'i öldür diyorlar, onda bile Xebec ayağına geldiği halde pusu falan atmıyor, kendi adamlarından yardım da istemiyor, Harald yerinde Dof olsa Xebeci binbir dalavereyle indirir gider WG üyeliğini kapardı, kendi tarzlarında kapışıyorlar ve Xebec'e yol veriyor.

Devamında da yine engel koyabilecekken Xebec'in ailesini duyunca buyur geç diyor, yine Xebec'e yol veriyor.

Harald'ın mevzusu bizim Nato veya AB'ye giriş sürecimiz gibi. Şunu bunu yap diyorlar yaparsan alıyorlar yapmazsan almıyorlar. Nato'ya girmek için tee Korede savaşa dahil olmamız gerekiyor. AB'ye girme kriterlerini de biz sağlayamıyoruz o yüzden ABye almıyorlar.

Özetle Harald'ı iyi incelemek lazım, basit bir şekilde arkadaşına kazık atan birisi değil.
Xebec ona hep iyilikle gelmişken yanlış yapıyor.

Ayrıca Garp, Dünya Hükümeti'ne hizmet ediyor diye demediğin laf kalmadı, ama Harald bu oluşuma dahil olmak istiyor diye adamı övüyorsun.

Peki wb roger ile savaşmayı göze alırken neden garp ile savaşmıyor? Kaido ve BM'ye siz gidin ben oyalarım mantığı yapmıyor da neden 3'ü beraber kaçıyor? :D Roger ile tek başına vs atarken zaman kaybı olmuyor veya savaştan kaçınmıyor ama Garp'ı gördüğün de 3'ü de beraber kaçıyor ilginç yani :D
BM karşılık veriyor, Wb ve Kaidou devam ediyor, Wb Roger’la karşılaşıyor çünkü Shakky’i elde etmek için Roger’ı geçmesi gerekiyor, asıl amacı Shakky’i elde etmek orada. Garp’a karşılık vermeyip uzaklaşmasının sebebi de asıl amaçlarının Shakky olması.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık