sommers namilerin yanındaydı , bir rayleigh girişide bizim delikanlılar yapar.Sommers’i Zoro dilimleyecek Sanji pisirecek![]()
sommers namilerin yanındaydı , bir rayleigh girişide bizim delikanlılar yapar.Sommers’i Zoro dilimleyecek Sanji pisirecek![]()
Gaban kuşbaşı doğradıya zaten bunuSommers’i Zoro dilimleyecek Sanji pisirecek![]()
Rocks tayfası hem çok karizma hem de kendi aralarında atışmaları falan çok komik ya okuması baya zevkli bu tayfayıHastasıyım Rocks tayfasının yahu. WB-Kaido- Linlin- Shiki'nin oldukları kare beni benden aldı. Bizim tayfa ya da herhangi bir tayfa şunların karizmasını yakalayamayacak gibi duruyor. Kızıl saç korsanları da her ne kadar bunlar kadar seviye olarak üstte olmasalar da onları da yabana atmayayım , karizmanın öz evlatları onlarda
Luffy'nin kime çektiği belli oldu iyice. Garp reisten kaçan kaçana , gençliğinde şov yapıyor has dedem. Haterları utanır mı bilmem![]()
Bizim tayfaya Yamato ve Loki gelirse geçer bunları. Hatta sahip olunan bağlantılarla çok daha üst düzey olacaklar.Hastasıyım Rocks tayfasının yahu. WB-Kaido- Linlin- Shiki'nin oldukları kare beni benden aldı. Bizim tayfa ya da herhangi bir tayfa şunların karizmasını yakalayamayacak gibi duruyor. Kızıl saç korsanları da her ne kadar bunlar kadar seviye olarak üstte olmasalar da onları da yabana atmayayım , karizmanın öz evlatları onlarda
Luffy'nin kime çektiği belli oldu iyice. Garp reisten kaçan kaçana , gençliğinde şov yapıyor has dedem. Haterları utanır mı bilmem![]()
Peki wb roger ile savaşmayı göze alırken neden garp ile savaşmıyor? Kaido ve BM'ye siz gidin ben oyalarım mantığı yapmıyor da neden 3'ü beraber kaçıyor?Burayı terk et. Alamayacaklarını düşündükleri yok, tekleyip geçemezler diye düşünüyorlar. Roger’la 1v1 atan Wb gerçeği var. Roger Xebec’in sağ kolu seviyesi. Xebec net garp, wb, roger’dan güçlü. Oda, Xebec milletin içinden geçmesin diye asıl adamı göstermiyor bölüm boyu, yoksa Garp’ı yoldan geçerken tekler. Orada Shakky’i kurtarmak için acele ettiklerinden çoğu dövüşten kaçınıyorlar. Rayleigh çok hızlı olduğundan ve Wb ve Roger’ın da dövüşten fırsat bulamamalarından Shakky’i Rayleigh kurtarıyor.
Yine alakasız örnek vermişsin.Biz kaçan 3 tavuktan bahsediyoruz sen Roger'a gitmişsin.
Roger niye bu 3 tavuğu bağlıyor?
![]()
Yazar hiçbir zaman diliminda Garpa EN demedi ama bu çaban nedeniyle ben sana EN diyeceğim. Dünyanın EN Boş Yapan Monkey Fanı. Hadi hayirli olsunHep halamın t..şşa. olsam muhabbetleri yapıyon.
Bir de böyle gerçekler var Mangaka'nın çizdiği.
![]()
![]()
GARP VS WB,BM AND KAIDO 🗿
#anime #animeedit #amv #garp #whitebeard #kaido #godvalley #onepiece #onepiecemangaspoilerwww.youtube.com
Denizciden kaçılır,düşman bir korsanla dövüşülür.Korsanlıkta kural budur xdPeki wb roger ile savaşmayı göze alırken neden garp ile savaşmıyor? Kaido ve BM'ye siz gidin ben oyalarım mantığı yapmıyor da neden 3'ü beraber kaçıyor?Roger ile tek başına vs atarken zaman kaybı olmuyor veya savaştan kaçınmıyor ama Garp'ı gördüğün de 3'ü de beraber kaçıyor ilginç yani
![]()
Siz harbi deli olmuşsunuz.Yazar hiçbir zaman diliminda Garpa EN demedi ama bu çaban nedeniyle ben sana EN diyeceğim. Dünyanın EN Boş Yapan Monkey Fanı. Hadi hayirli olsun
--Garp, sözde WB BM Kaidoyu kovalıyor.
--WB tek başına Rogerı tutuyor, Roger kımıldayamiyorum diye ağlıyor
--Bu Roger, WByi kovalayan Garpın rivali
Bu ne yaman çelişki Alpa
Uçurtman tellere takılmış gibisin