Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Sende de mi Garp saçma şekilde gömen ekibe katıldın yoksa o ekibe bayadır var mısın?
Saçma şekilde gömmek ?

Karakteri çöp ve zamanımız yok deyip kaçmışlar yazmışım bunların hangisi olmadı ? Karakteri sence iyi olabilir tabi ona bir şey diyemem.

WB'nin söylem tarzından daha önce kaçtığı işareti aldım. Hatta Xebec tayfası bir kaç kez kaçmış gibi duruyor Garp'tan Kaido'dan öncesinde.:D
Aynen.

MF sahnesinde Garp, Coby'den öyle bir atılım beklemiyordu çünkü... Ürkek korkak birşey olduğunu biliyor böyle bir atılım yapacağını bilmiyordu. Ondan dolayı bu şekilde şaşırıyor. Nasıl ki kimse Luffy'den Kral haki beklemiyordu, bu da benzer bir olay aslına bakarsan. Herkes bu durumu görmezden geliyor aslında orada ki olayın tam anlamı budur yani. Luffy'nin Kral haki salması = Coby'nin adalet için Amiral karşısında cesaret gösterip dikilmesi eşit bir olaydır.

Zaten bu Coby karakterinin kırılma noktasıda burası oldu. Garp sonrasında onun üstünde ki insiyatifi ve gelişimi üstlendi... Şimdi de halefi kıldı.

Yani Ray'in Luffy'de gördüğü şeylerden ötürü onu eğitmesi gibi Garp'da burada ki hareketinden sonra Coby'e olan bakış açısını değiştirdi. Adalet inancı onun üstüne elini koymasına itti... Bu düzen değişecekse sen yapabilirsin genç dedi. O nedenle kalkıp adamı kurtarmaya tek başına Yonkou adasını bastı.

Seri sonunda Oda böyle yapacak diye
MF sahnesinde Garp, Coby'den öyle bir atılım beklemiyordu çünkü... Ürkek korkak birşey olduğunu biliyor böyle bir atılım yapacağını bilmiyordu. Ondan dolayı bu şekilde şaşırıyor. Nasıl ki kimse Luffy'den Kral haki beklemiyordu, bu da benzer bir olay aslına bakarsan. Herkes bu durumu görmezden geliyor aslında orada ki olayın tam anlamı budur yani. Luffy'nin Kral haki salması = Coby'nin adalet için Amiral karşısında cesaret gösterip dikilmesi eşit bir olaydır.

Zaten bu Coby karakterinin kırılma noktasıda burası oldu. Garp sonrasında onun üstünde ki insiyatifi ve gelişimi üstlendi... Şimdi de halefi kıldı.

Yani Ray'in Luffy'de gördüğü şeylerden ötürü onu eğitmesi gibi Garp'da burada ki hareketinden sonra Coby'e olan bakış açısını değiştirdi. Adalet inancı onun üstüne elini koymasına itti... Bu düzen değişecekse sen yapabilirsin genç dedi. O nedenle kalkıp adamı kurtarmaya tek başına Yonkou adasını bastı.
Gelmiş geçmiş en güçlü Navy'i yetistiriyor reise yine arti yazdı

Hem Coby'ye denizcilerin geleceği diyor.Bunun sebebi GERÇEK DENİZCİ olmasıdır.

En kötü Kuzan ile dövüşürken "Dinle Kuzan sana anı yaşamayı öğrettim geçmişte yaşama aptal" demesi.

Marineforda beyazsakalın sözü üzerine "Demek bu çağa son veriyor zamanı gelmişti" demesi.

Garpın gülmesinin asıl amacı genel olarak ve arı kovanında yerde yatarken, hayat seçimlerinden memnun olması, istediği gibi yaşaması.

Garp işin eğlencesinde troll bir karakter. Hiç bir sorumluluğu yok. Maaşını alıyor yatıyor kendisini geliştiriyor güçleniyor ama dünyayı kurtarayım denizcilere yön vereyim gibi bir kafa yapısında değil. Yaş aldıkça bazı şeyler değişmiş kendisinde gençken daha savruk vurdum duymaz bir hal içerisindeyken Roger'dan sonra kafa yapısı değişmiş belli ki. Bence bu sword olayı'da Roger idamından sonra kurulan bir olay akla o zaman gelmiş olabilir. Açıkcası çok abartmayın durumu yok karakteri şöyle adam değil böyle adam değil vs diye. Öyle demeniz için adamın başka bir bakış açısından sonra eksi bir kritere dönüşmesiyle hainlik etmesiyle olur karaktersizlik.

Adam relax bir karakter vurdum duymaz ve sorumluluk almaz kendi halinde takılan troll bir hayat süren özgür bir kişiliğe emir boyunduruk altına girmeyi sevmeyen kafasına estiğini yapan bir karakter. Öyle bir karakter ki denizciler içinde bunu tek yapabilen bir karakter varın siz düşünün. Öyle bir babayiğit. Denizcileri dingonun ağırı gibi kullanabiliyor kimse birşey diyemiyor.

Son düzenleme:
@Kraix çok doğru söylüyorsun hocam adam zaten koca evrendeki en insancıl gelgitleri gösteren birisi. baktığın zaman beyazsakala efsane ve heykel gibi heybetli adam olduğu için kendine yakıştıramazsın.

Garpın karakterine bakıyorsun. doğal, samimi, şekilden şekile girmeyen, açık konuşan, kafasına estiği gibi yaşayan adam işte bu adama dedem diyebilirsin.

Herif geçmişte Kong ile konuşurken devler hakkında sert bir şekilde hükümete söyle acele etsinler diye bağırıyor. kimse normalde böyle bir duruma göz yummaz.

Marineford olayı veya Roger ile son konuşmasında bile karakterin vicdanlı ve ailesine düşkün olduğunu görüyoruz.

Luffy ile yüzleştiği panelde üzülmüştüm ben ikisine. Luffy o yumruğu attığı zaman dedesine acı çekti.

Sengoku bile sinirlenmesine rağmen demek aileni seçtin garp diyor. Oda gerçekten insancıl duygular ve kırılmalar yaşayan bir karakter yaratmış. kendisini bu yüzden seviyorum.

Garp işin eğlencesinde troll bir karakter. Hiç bir sorumluluğu yok. Maaşını alıyor yatıyor kendisini geliştiriyor güçleniyor ama dünyayı kurtarayım denizcilere yön vereyim gibi bir kafa yapısında değil. Yaş aldıkça bazı şeyler değişmiş kendisinde gençken daha savruk vurdum duymaz bir hal içerisindeyken Roger'dan sonra kafa yapısı değişmiş belli ki. Bence bu sword olayı'da Roger idamından sonra kurulan bir olay akla o zaman gelmiş olabilir. Açıkcası çok abartmayın durumu yok karakteri şöyle adam değil böyle adam değil vs diye. Öyle demeniz için adamın başka bir bakış açısından sonra eksi bir kritere dönüşmesiyle hainlik etmesiyle olur karaktersizlik.

Adam relax bir karakter vurdum duymaz ve sorumluluk almaz kendi halinde takılan troll bir hayat süren özgür bir kişiliğe emir boyunduruk altına girmeyi sevmeyen kafasına estiğini yapan bir karakter. Öyle bir karakter ki denizciler içinde bunu tek yapabilen bir karakter varın siz düşünün. Öyle bir babayiğit. Denizcileri dingonun ağırı gibi kullanabiliyor kimse birşey diyemiyor.
Bu seri de önemli karakterlerin hepsi ben merkezli bencil , (Dragon,Koby,Kuma, ayrı tutuyorum.), Smoker goygoyu çürüyünce, karakter meselesi kaldı, burada da WB ile kiyasliyorlar. İşin enteresan yanı, WB nin tabusu ve kırmızı çizgisi aile iken, BB Thatch i paket etti. Ace kendi iradesi ile hareket ettigin de engellemek istedi, Oden meselesi de benzeridir, Oden Rogerla beraber giderken, aç kalmasın diye erzaklari veren WB, Odenin ölümü sonrası, çoluk çocuğu napar bile derdinde olmadı, orada bile Ace i durdurdu. "D" nin sirlari ogrendiginde bile ilgilenmedigini söyledi. Şimdi bu noktadan baktigimiz da, Garp'ın eleştrilen noktaları WB de de mevcut, bana kalsa WB on numara karatker. Ama ısrarla Garp konusunda "cımbızlama" yapılıyor. GV deki npc köleler ve katliam zirvedekilerin hiçbirinin umrunda değildir.

Artık şunu anlamak lazım zirvelerin hepsi kusurlu ve ben merkezli, kimi deniz de özgür ve aileyi arar takılır. Kimi korsan avlar özgür takılır. Herkesin kendi adaleti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık