Garling de güçlü ama boş. Güçlü olmak senin için bir karakter için yeterliyse, o senin bakış açın. Ben karakterin içeriğine bakarım, bkz; Garling güçlüdür ama Dragon ondan milyar kat daha doludur.
Boş bir karakter zaten.Bu mantığına göre Kaido da boş bir karakter olmuyor mu? Çok güçlü ama, insanlara zulmediyor.
Sende Garp'ı çok hafife alıyorsun.BM ve Kaidou ölmezdi, o senin görüşün.
Sende Garp'ı hafife alıyorsun.
Hayır. Hakkını veriyorum.Sende Garp'ı çok hafife alıyorsun.
Etseydi o zaman 40 senedeGarp BM'yi yok eder.
Reis yalnız yazan oldu mu sonradan bilmiyorum da o çembere aldığın karakter Garp değil Bigmom. Şapkasından anlarsın dikkatli bakarsan. Çarpma gibi bir şey yok, saldırı oradan başlıyor.Körlük bende degil kardeşim sizin gibi Monkeyfanlarda.
Hala attiğim sahneyi yorumlayamiyorsun, hiçbir cevabin yok. Transit geçip bir sonraki sahneyi yorumlamaya çalışıyorsun ki ben onun da cevabini verdim.zaten.
Tekrar tekrar yazabilirim sorun yok
![]()
Lazer misali dümdüz giden saldiri duvara çarpar gibi sekiyor mu sekmiyor mu cevabin var mi yok.
Shanksın 1 e 1 benzer sahnesini atmistim.zaten amirallerinkini de bulalim.hemen
Reiper ne güzel kendini inandırmıştı bir şeye. Kafasındaki tabuları niye yıkıyorsunuz beyler?Reis yalnız yazan oldu mu sonradan bilmiyorum da o çembere aldığın karakter Garp değil Bigmom. Şapkasından anlarsın dikkatli bakarsan. Çarpma gibi bir şey yok, saldırı oradan başlıyor.
Adamın derdi Roger'la BM ile değil ki.Hayır. Hakkını veriyorum.
Etseydi o zaman 40 senede