yeseydi o zaman, yiyemediğine göre boş yapmışsın.
Sen niye bu kadar içselleştirdin Garp olayını?
yeseydi o zaman, yiyemediğine göre boş yapmışsın.
Bence de cok mantikli. Kid’in meyvesini John kullaniyor zaten. Ayriyeten Kureha’nin D. olma ihtimali yillar oncesinden konusuluyorduKurehanın, Captain John un annesi, kidin babaannesi olduğunu iddia etmişler.
Güçlü diye karaktersizliğini yok mu sayalım ? Mangaka can sıkıntısından çizmiyor ki bu bölümleri anlatmak istediği şeyler var denizciler ve WG hakkında leşliklerini görmemizi istiyor. Godfather'da Corloane ailesinin haraç kesmek için esnaf dövdüğünü vesaire göstermiyor mafya aileleri arasında liderlik savaşı gösteriyor. Tamamen alakasız bir örnek.
Bu evrende WG tek güç ona rağmen eziyet etmekten hiç bir zaman vazgeçmemişler, kendilerine tanrı diyorlar ve bunlara biat eden adamlar arasında baş sıraları çekiyor Garp. Haliyle Garp'ın şuan ki durumuna bir retcon vesaire gelmezse serinin benim için en leş karakterlerinden biri olacak. Umarım bir noktada pişmanlık namına bir şeyler çizer diyeceğim ama Marinford savaşında 80 yaşında neredeyse ama üvey torunu ve torununu sırf korsan diye millete meze yapmaya devam etmiş pek bir gelişim yok. Herhalde ciddi ciddi hayatında ki tek iyiliği Coby için kendisini feda etmesi olacak.
Garp'a yazan tek şey kara leke olur, ne artısı yazacak.
--Garp birisine vurmuş mu, denemiş ve hiçkimseye vuramamış.
--Garp kimseyi yenmiş mi, yenememiş.
--Garp kimseyi yakalamış mı, yakalayamamış.
--Üstüne BMden atak yemiş, onu bile tamamen savuşturamamış ve yanmış.
--Tee nerden zıplayarak oraya varan Garp, devamını getirerek kaçanlara yetişemiyor, kaçanlara bak, devamında denizcileri paspas ediyorlar, WB Roger'la eşleşiyor.
Garp BMnin Homielerini bile yenemez.
![]()
![]()
Nerde kapışak dedi? İyice paranoyak olmuşsunuz. Dostum önce bir panelleri okuyun. Görselleri inceleyin sonra tartışın. Söylediklerinizi çoğu yanlış eksik bilgi.He kanka ya Garp fanı olmasan durumu anlardın ama durumu anlayacak potansiyel olmadığı için Garp fanı olmuşsun, anlayacağını da sanmıyorum. He tırstı ve kapışak dedi, korkudan kapışmak istedi, bm da korkudan saldırdı, tam garp fanısın kardeşim sen, ne eksik ne fazla.
İçselleştirmedim, siz boş boş her bölüm bu boş karakteri övüyonuz, siz içselleştirip abartmışsınız.Sen niye bu kadar içselleştirdin Garp olayını?
Al bu paneli gözüne sok;Nerde kapışak dedi? İyice paranoyak olmuşsunuz. Dostum önce bir panelleri okuyun. Görselleri inceleyin sonra tartışın. Söylediklerinizi çoğu yanlış eksik bilgi.
Fate Piece yine iş başında herkes herkesin bir akrabası çıkıyor büyük aşiret hikayesi okuyoruzBence de cok mantikli. Kid’in meyvesini John kullaniyor zaten. Ayriyeten Kureha’nin D. olma ihtimali yillar oncesinden konusuluyordu
Garp seviyoruz diye boş adam oluyorsak acaba Hisoka seviyoruz diye ne oluyoruzŞimdi örnek olarak Garp reisi davranışından ve sadeliğinden dolayı seviyorum diye onun hakkında konuşuyoruz diye boş adam mı oluyoruz.