Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Adamlar bir başka kutsal ejder olan Mjosgard'ı idam ettiler. Sence bir denizci koramirali bir tenrybitodan önemli mi onların gözünde?
Putin birini öldüreceği zaman ölmesini istediği kişi tesadüfen balkondan düşüyor. Rus halkı genel olarak One Piece halkından daha zeki.
Garp'ı da bir balkondan düşürürler (mecazen) ve suçu da bir başka korsana atarlar istediklerinde.
+1...

Mjosgard, hem Charlossu dövmüş hem de onu döven korsanları korumuştu. Garp'ın şuana kadar Kutsalların yüzüne hakaret ettiği bile gösterilmedi. Bir Akainu kadar bile olamadı.

Bekliyorum bakalım 2 hafta sonra Garp ve ekürisi Roger Kutsal Ejderlere karşı bir hamle (tehdit/darp) yapacak mı yapmayacak mı :)

Donanma çökerse dünya korsanların olur ama Donanma'yı ve kutsal ejderler olan bağlantısını yok edebilir.Garp'ta bunu yapıyor aslında.
Tam olarak farkı ne dünyanın korsanların olmasının, Arlong, Kaido, Doflamingo veya Crocodile gibi hıyarların yıllarca insanları esir tutmasını izin veriyorlar zaten. Hatta bunlarla savaşan luffy'nin her seferinde işini zorlaştırıyorlar (Wano da nerdeyse ölmesine sebep oluyor CP0) .

Kafalarına göre arkasında Halk desteği olan liderleri öldürüyorlar veya bütün Adaları haritadan siliyorlar. Donanma bugün yıkılsa geç kalmış olur.
Dünya WG kadar değil ki, sinsikurt'un donanma çökerse dünya korsanların olur sözü bu yüzden dayanaksız ve mantıksız bir laf.

Bak adamlar 3 yılda bir, kendilerinden olmayan bir adaya çöküp halkı yok edip ele geçiriyorlar. Bu gelenek 800 yıldır devam ediyorsa WGnin çöktüğü ada sayısı 266 yapıyor, hadi son 38 yıldır yapılmıyor de, düz hesap 250 tane adaya çökmüş oluyorlar. Hala daha WG ye bağlı olmayan yüzlerce ada var, BMnin çöktüğü takım adalar, Elbaf, Wano, Heraclesin adası, Çoppırın uçtuğu ada, Baltigo, Ivankovun adası ve sair. Dünya korsan kaynamıyor yani, sadece Alabastanın nüfusu kaç milyondu, dünyadaki korsan sayısını toplasan belki 100.000 yoktur.

Dünya Hükümeti ve Denizcileri ABD gibi düşünürseniz daha net anlaşılır. ABD nasıl dünyanın jandarmasıysa, tüm deniz yollarını tutuyor, enerji nakil hatlarının güvenliğini sağlıyorsa, aynı zamanda SOS diyen ülkelere yardım ediyorsa Denizciler de aynı işi yapıyor, ancak devamı da var, ABD SOS demeyen ülkeleri de ekonomik çıkarları için işgal edip sömürebiliyor. Dünya Hükümeti nasıl doğal kaynakları için Tanrı Vadisi istimlak ediyorsa ABD de Suriye/Irak/Lübnan/Afganistan işgal edip geçiyor. ABD bunu donanmasıyla yapıyor WG de bunu Denizcileriyle yapıyor. ABD silah satma bahanesiyle bütün dünyadan haraç topluyor, WG de tüm dünyadan kutsal haracını alıyor. Aynı halt bunlar. Denizciler de ABD donanması gibi bu işin maşası. O yüzden gerek bizim dünyada gerek OP dünyasında bu sömürüden komple kurtulunması lazım. Denizciler olmasa korsanlar her yere tüner mantığı bu yüzden doğru değil.

Tam olarak farkı ne dünyanın korsanların olmasının, Arlong, Kaido, Doflamingo veya Crocodile gibi hıyarların yıllarca insanları esir tutmasını izin veriyorlar zaten. Hatta bunlarla savaşan luffy'nin her seferinde işini zorlaştırıyorlar (Wano da nerdeyse ölmesine sebep oluyor CP0) .

Kafalarına göre arkasında Halk desteği olan liderleri öldürüyorlar veya bütün Adaları haritadan siliyorlar. Donanma bugün yıkılsa geç kalmış olur.
Ben donanma dedim dünya hükümeti demedim.Donanma çökerse insanlara yardım edecek birisi olmayacak.Devrim Ordusu bile farkında ki sadece kutsal ejderlere savaş ilan ettiler.Ayrıca donanma 3 büyük güçlerden biri.Yıkılırsa dünya altüst olur.
Garp konusunu fazla uzatmak istemiyorum da, yazdığın mesajlar öyle demiyor. Yazdığın mesaja göre "Garp onlara şerefsiz dese de idam edilemez". Ama görüyoruz ki, iş ciddiye bindiğinde adamlar kutsal ejderi bile idam ediyorlar. Yani bir koramirali hiç takmazlar. Gorosei & Imu için kendileri dışında kimsenin bir önemi yok. Garp'ın sözleri kutsal ejderler arasında yankılanmaya başlarsa tüm amirallere doğrudan yetki verir ve Garp'ın peşine düşmelerini sağlarlar. Garp kutsal ejderlere doğrudan söylemiyor ayrıca. Yanlarına yaklaşmadan istediği lafı ve "tamam şimdi bunu unutun" cümlesini söylüyor. Söylediği kişi de şu sümüklü prens mi neyse o.

Bakın Garp'ı översiniz, ok. Garp'ı eleştirirsiniz, ok.
Ben mesela Garp'ın gücünü prime döneminde ölümsüzleri saymazsak top 4-5 kişiden biri olarak görür ve saygı duyarım. Gerçekten manyak derecede güçlü bir karakterdi.
Ama belli başlı hareketlerini ve belli başlı yerlerdeki karaktersizliğini eleştiririm. Bu beni Garp düşmanı veya Garp hayranı yapmaz.

Özetle, sezarın hakkını sezara vermek gerek. Bunlar kusursuz karakterler değil, vazgeçilmez karakter de değiller.
Imu/Gorosei dediğimiz karakter "sırf yakın olduğu ve silahı test etmek için" Lulusia'yı haritadan siliyor ve Garp'a saygısından/korkusundan dolayı bir şey yapmayacak öyle mi?

Orada yanlış demişim kusura bakma.Garp'ı popülerliği yüzünden silemiyorlar.Bunu bizzat Sengoku demişti.Garp'ı ucuz numaralarla öldüremezsin.O zamanlar Garp'ın ölümü hükümete ciddi sorun yaşatır.Lulusia'yı yok eden kişileri donanma bilmiyor.

Ben donanma dedim dünya hükümeti demedim.Donanma çökerse insanlara yardım edecek birisi olmayacak.Devrim Ordusu bile farkında ki sadece kutsal ejderlere savaş ilan ettiler.Ayrıca donanma 3 büyük güçlerden biri.Yıkılırsa dünya altüst olur.

Orada yanlış demişim kusura bakma.Garp'ı popülerliği yüzünden silemiyorlar.Bunu bizzat Sengoku demişti.Garp'ı ucuz numaralarla öldüremezsin.O zamanlar Garp'ın ölümü hükümete ciddi sorun yaşatır.Lulusia'yı yok eden kişileri donanma bilmiyor.
Donanmayı WG'den ayırmaya çalışmak anlamasız. Amerikayla NATO alakasız şeyler demek gibi bir şey. Yeni düzen için eskisinin alt üst olması lazım zaten yoksa hala kralların altında kölelik de yaşıyorduk

Donanmayı WG'den ayırmaya çalışmak anlamasız. Amerikayla NATO alakasız şeyler demek gibi bir şey. Yeni düzen için eskisinin alt üst olması lazım zaten yoksa hala kralların altında kölelik de yaşıyorduk

@sinsikurt un düşüncesine göre Dragon ve Devrimciler sadece hükümet görevlileriyle (Kutsal Şövalyeler-Gorusei-IM-CP0) çarpışacaklar, denizciler ile hiç muhatap olmayacaklar.

Bunun ne kadar mantıksız olduğu gelişinden belli ama arkadaş anlamak istemiyor. Akainu boşuna Dragon'un oğlu diye Luffy'i kovalıyor sanki. Dragon, Akainu ile vsye tutuştuğu vakit ne diyecek merakla bekliyorum, acaba Akainu, dur sen benim rakibim değilsin, ben Garling'i alacam mı diyecek, Akainu da tamam baba geç buyur mu diyecek, mantıksız fikirler.

@sinsikurt un düşüncesine göre Dragon ve Devrimciler sadece hükümet görevlileriyle (Kutsal Şövalyeler-Gorusei-IM-CP0) çarpışacaklar, denizciler ile hiç muhatap olmayacaklar.

Bunun ne kadar mantıksız olduğu gelişinden belli ama arkadaş anlamak istemiyor. Akainu boşuna Dragon'un oğlu diye Luffy'i kovalıyor sanki. Dragon, Akainu ile vsye tutuştuğu vakit ne diyecek merakla bekliyorum, acaba Akainu, dur sen benim rakibim değilsin, ben Garling'i alacam mı diyecek, Akainu da tamam baba geç buyur mu diyecek, mantıksız fikirler.
Emir hiyerarşi bakımınında da donanma dünya hükümetine bağlı zaten five elderstan alınan her kararı uyguluyor donanma da dünya hükümetine savaş açmak otomatik olarak donanma ya savaş açmak oluyor

Emir hiyerarşi bakımınında da donanma dünya hükümetine bağlı zaten five elderstan alınan her kararı uyguluyor donanma da dünya hükümetine savaş açmak otomatik olarak donanma ya savaş açmak oluyor
Ama şuanda Donanma'nın Devrim Ordusu ile uğraşacak askeri güçleri yok.Dragon bile savaşımız kutsal şovalyeler harekete geçtiğinde başlıyacak demişti.Bu arada Devrim Ordusu Dünya Hükümetine değil, Kutsal Ejderlere savaş açtı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık