Shicbukai'lerde ordaydı. Ama Mihawk paşamızı seversin.Ace'i kurtarmak isteyen Marco'yu yumruklaması.

Shicbukai'lerde ordaydı. Ama Mihawk paşamızı seversin.Ace'i kurtarmak isteyen Marco'yu yumruklaması.
Luffy geçerken bilerek yumruk yemesine ne diyorsun? Dünya Hükümeti'ne ihanet mi?Ace'i kurtarmak isteyen Marco'yu yumruklaması.
Mihawk sırtında adalet yazısıyla mı geziyor ?Shicbukai'lerde ordaydı. Ama Mihawk paşamızı seversin.Ace'i kurtarmak isteyen Luffy'nin yoluna da çıktı. Ama Mihawk översin.
![]()
Daha tanrı vadisinde neler oldu bilmiyoruz. Kendisi zaten Rocks'a dalmaya bile gelmemiş, Roger var diye geliyor. Olaylar nasıl gelişecekte Roger ve Garp Rocks'ı dövdü denilecek belli değil henüz.Garp ın amiral olmayı reddetmesi, onların doğrudan emrinde olmak istememesindenmiş. Demek ki bunlar zalim, sen neden zalime zulmederken engel olmuyorsun da çocuğunu ailesini ırkını kurtarmaya gelen adamlara engel oluyorsun. Kizaru dahi sırf arkadaşı olduğu için tüm gücüyle saldırmadı, ağladı hatta luffye yardım dahi etti. Garp, prensiplerini üniforma giymek ve halktan ooouwww çok büyük bir kahraman nida larını duymak üzere inşa etmiş bir meczup tur.
Garp Ace'e yardım etseydi dünyada kaos olurdu.Sorun tam olarak burada başlıyor zaten. Yazarın göstermek istediği Garp ile eylemlerini gösterdiği Garp ayrı karakterler. Çok havalı, güçlü bir şekilde başlayıp senaryo kurbanı olduğunu düşünüyorum. Bizde haliyle senaryoya göre yorumlayacağız.
Garp orada tıpkı WB gibi yapıp ölümüne savaşmalıydı en azından Ace öldükten sonra. Yahu Luffy tamamen şansına kurtuldu oradan. Akainu güdümlü füze gibi onu takip ediyordu öldürmek için.
Xebec reis ailesi için gidiyor, bunu Harald ile konuşurken dile getiriyor. tayfasına söylemiyor sadece.O zalimler dünyayı hükmettiği için onlara dokunamıyor.Rocks'a gelirsek Shakky için geldiğini sanıyor.Adamın derdi Roger'la kapışmak.Rocks'la değil.
Hükümet'e hizmet ediyor mu etmiyor mu? Yine ettiğin lafı yedikten sonra kıvırma hamleleri.Mihawk sırtında adalet yazısıyla mı geziyor ?
Üşenmesem Mf'de Garp'ın denizci olmasına rağmen WB'den nasıl daha etkili olduğunu kanıtlarım da neyse :SYaptığı eylemler dolaylı yoldan onlara hizmet ediyor. Marineford başlı başına facia.
Zaten daha önceki mesajımda belirttim; tanrı vadisinde şövalye, kutsal ejder falan öldürmeli iade-i itibar için.
Örnek istedin, örnek verdim. Adamın hükümete çalışması konu kendi öz ailesi olunca duruyorsa bu bir şey ifade etmez. Hükümete çalıştığı ortada.Luffy geçerken bilerek yumruk yemesine ne diyorsun? Dünya Hükümeti'ne ihanet mi?
Garp bunu bilmiyor işte.Niye bu konuda Garp'a suç atılıyor?Xebec reis ailesi için gidiyor, bunu Harald ile konuşurken dile getiriyor. tayfasına söylemiyor sadece.