Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Garp ın amiral olmayı reddetmesi, onların doğrudan emrinde olmak istememesindenmiş. Demek ki bunlar zalim, sen neden zalime zulmederken engel olmuyorsun da çocuğunu ailesini ırkını kurtarmaya gelen adamlara engel oluyorsun. Kizaru dahi sırf arkadaşı olduğu için tüm gücüyle saldırmadı, ağladı hatta luffye yardım dahi etti. Garp, prensiplerini üniforma giymek ve halktan ooouwww çok büyük bir kahraman nida larını duymak üzere inşa etmiş bir meczup tur.
Daha tanrı vadisinde neler oldu bilmiyoruz. Kendisi zaten Rocks'a dalmaya bile gelmemiş, Roger var diye geliyor. Olaylar nasıl gelişecekte Roger ve Garp Rocks'ı dövdü denilecek belli değil henüz.

Sorun tam olarak burada başlıyor zaten. Yazarın göstermek istediği Garp ile eylemlerini gösterdiği Garp ayrı karakterler. Çok havalı, güçlü bir şekilde başlayıp senaryo kurbanı olduğunu düşünüyorum. Bizde haliyle senaryoya göre yorumlayacağız.

Garp orada tıpkı WB gibi yapıp ölümüne savaşmalıydı en azından Ace öldükten sonra. Yahu Luffy tamamen şansına kurtuldu oradan. Akainu güdümlü füze gibi onu takip ediyordu öldürmek için.
Garp Ace'e yardım etseydi dünyada kaos olurdu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık