Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Bazıları yeni başladığı için bilmeyenler oluyor doğal olarak ,bazıları ise anlamamak için.
Ben seriye başladığımda yıl 2009'du.
anlamamak için derken illa senin anladığın gibi mi anlamam gerekiyor? senin anladığın şeyin (ne anladıysan artık) en doğru şey olduğunu mu düşünüyorsun?
Ad hominem yapmadan yazalım mesajlarımızı...

Gelecek bölüm Garp‘ın korsanlara yaptığı her türlü faaliyet karakterine eksi yazacak. Bugünkü attığı bomba da karakterine eksi yazdı.
Korsanların hiçbiri orada köleleri kurtarmak için bulunmuyor. Niye korsanlara saldırması ona eksi yazsın.

Ona eksi yazacak durum kölelerin durumuna şahit olması ve buna rağmen bir şey yapmaması olur. Bunu görürsek Garp'a baya baya eksi yazar.

WB'nin de köle avından haberi var. Ama Shakky'i kurtarmaya geldim diyor. Köleleri dert eden görmedik orada Dragon'dan başka.

Korsanların hiçbiri orada köleleri kurtarmak için bulunmuyor. Niye korsanlara saldırması ona eksi yazsın.

Ona eksi yazacak durum kölelerin durumuna şahit olması ve buna rağmen bir şey yapmaması olur. Bunu görürsek Garp'a baya baya eksi yazar.

WB'nin de köle avından haberi var. Ama Shakky'i kurtarmaya geldim diyor. Köleleri dert eden görmedik orada Dragon'dan başka.
Olum sen iyice kafayı yedin ya, WB sırtında adalet yazısıyla mı geziyor ne saçmalıyorsun bırak artık şu saçmalıkları.

Ya konuyu spoilerdan çıkarıp marineford'a sürüklemek istemiyorum bu konuda ki son mesajım;
Söylediklerinde haklısın evet yazar o şekilde düşünmemizi istedi. Ama kardeşim hiç kimse ailesi için, torunu için orada öyle oturmaz. Ki Garp emin ol ki Dünya Hükümetinin ne halt olduğunu biliyordur. Biliyorsa ve harekete geçmiyorsa ayrı aptallık, hiç bir şey bilmiyorsa sadece denizcilerden ibaret sanıyor ise hükümeti apayrı aptallık.

Yazar orada Garp'a efsanevi bir ölüm yazmayarak çok büyük hata etmiştir.
Beyazsakal'ın ölümü bile dünyayı karıştırdı.Garp'ın ölümünden iki kat daha fazla karıştırır.Korsanlar bu ikisinden korkuyordu zaten.Garp'ın donanma kahramanı konumunu olduğunu unutma.Halkın gözünde Ace bir suçlu,Garp onu istese de kurtaramaz.Marineford'da en çok acı çeken kişi Garp'tır.Sebebi ise konumundan dolayı kurtaramamasıydı.Kurtarsaydı pek çok ailenin ölümünden sorumlu olacaktı önceki yazdıklarımdan dolayı.

Dünyayı yönete kişilerin o şerefsiz kutsal ejder oldukarını ne zaman anlaşılacak acaba Ve onlara karşı çıkınca neler olacağını?

Beyazsakal'ın ölümü bile dünyayı karıştırdı.Garp'ın ölümünden iki kat daha fazla karıştırır.Korsanlar bu ikisinden korkuyordu zaten.Garp'ın donanma kahramanı konumunu olduğunu unutma.Halkın gözünde Ace bir suçlu,Garp onu istese de kurtaramaz.Marineford'da en çok acı çeken kişi Garp'tır.Sebebi ise konumundan dolayı kurtaramamasıydı.Kurtarsaydı pek çok ailenin ölümünden sorumlu olacaktı önceki yazdıklarımdan dolayı.
Luffy in geçmesine izin verdi zaten adam üstüne sengoku onu tutmasaydı amiral boğazlamaya gidiyordu

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık