Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Köpek adaya inmiş insanlar umrunda değil Roger da Roger
Naruto, Sasuke'yi bu kadar takıntı yapmamıştı. Bu takıntıya bir kulp bulabileceğini hiç sanmıyorum.

---Güçlü rakip kovalıyor desek, Xebec varken de genç Roger'ı kovalıyordu Garp.
---Garp 22 yaşında denizci oluyor, Roger aynı yaşlarda korsan, ortak denizci / korsan geçmişleri yok.
---Biri Goa biri Logue Town doğumluydu sanırım, ikisi de Doğu Mavili, çocukluk arkadaşı oyun oynuyorlar desek, hiçbir emaresi olmadığı gibi hiçbir mantığı da yok, Roger birbirimizi öldürme noktasına geldik diyor, oyun değil belli.
---İddiaya girdiler, Roger beni asla yakalayamazsın dedi desek, birini yakalamanın binlerce yolu var, Luffy onlarca kez yakalandı, esir düştü, Garp hiç dövüşmeden bile yakalayabilir Roger'ı,

Garp'ın Roger'ı kovalamasının tamamen şöhret amaçlı olduğunu düşünüyorum. O yüzden insan hayatını umursamadan Roger da Roger diyor, Roger korsan adasında bile foto çektirecek kadar popüler bir adam, ekmeğini yeme peşinde Garp.

Garp'ın gelmesiyle soykırımın devam edeceğine sevinen denizciler
Naruto, Sasuke'yi bu kadar takıntı yapmamıştı. Bu takıntıya bir kulp bulabileceğini hiç sanmıyorum.

---Garp 22 yaşında denizci oluyor, Roger aynı yaşlarda korsan, ortak denizci / korsan geçmişleri yok.
---Biri Goa biri Logue Town doğumluydu sanırım, ikisi de Doğu Mavili, çocukluk arkadaşı oyun oynuyorlar desek, hiçbir emaresi olmadığı gibi hiçbir mantığı da yok, Roger birbirimizi öldürme noktasına geldik diyor, oyun değil belli.
---İddiaya girdiler, Roger beni asla yakalayamazsın dedi desek, birini yakalamanın binlerce yolu var, Luffy onlarca kez yakalandı, esir düştü, Garp hiç dövüşmeden bile yakalayabilir Roger'ı,

Garp'ın Roger'ı kovalamasının tamamen şöhret amaçlı olduğunu düşünüyorum. O yüzden insan hayatını umursamadan Roger da Roger diyor, Roger korsan adasında bile foto çektirecek kadar popüler bir adam, ekmeğini yeme peşinde Garp.
Hocam Garp yani mantıklı bir amaç bulmak çok zor

Şeref denen olgudan tamamen uzak, karakteri firavuna hizmet etmek için yaratılmış aşağılıkların da aşağısısın. Her yeni sayıda, kendimizi her şeyi bilen olarak kibirden göklere yükselmiş vaziyette, alay ettiğimiz küçük gördüğümüz oğlunun adamlığını izle ve şeref neymiş öğren, firavunun kucağında.

Şereften münezzeh GARP efendi...

Garp'ın 2-3 tane kutsal öldürmesi falan gerekiyor. Hatta şövalye öldürmesi gerekiyor bir garibanı kurtarmak için. Biraz imajının düzelmesi için kesinlikle aşırı absürt şeyler yapması gerek.
Yok efendim öyle torunu gördüğü kendisine emanet edilen çocuğun ölümünü kaldıramayıp emekli olmak falan.

Garp'ın 2-3 tane kutsal öldürmesi falan gerekiyor. Hatta şövalye öldürmesi gerekiyor bir garibanı kurtarmak için. Biraz imajının düzelmesi için kesinlikle aşırı absürt şeyler yapması gerek.
Yok efendim öyle torunu gördüğü kendisine emanet edilen çocuğun ölümünü kaldıramayıp emekli olmak falan.
Bunları görülmeden yapması lazım.Gördülerse başın sağolsun haberlerde tanrı vadisindeki katliamı yapan kişi Garp olarak görülür.

Dragon, Xebec ve Roger adamdır. Roger bakalım nasıl tepki verecek. Garp mal mal Roger’ın peşinden koşacak, engel olacak gibi. Orada ayrıca Gunko var, Imu damlayacak muhtemelen.

Teach’in annesinin Teach’e sarılıp siper olması, Shanks’ın annesinin Dragon’a son sözlerini söyleyip yere yığılması, bölümde gözüken bebekler, çocuklar, aileler. Bunlara üzülürken Xebec ve Roger’ın gelmesiyle gaza gelmemiz ama Garp’ın gelmesiyle sinirlerimizin bozulması…
Dünya Hükümeti = İsrail
Avlanan masumlar = Gazzeliler
Korsanlar = Gazzeye yardım götüren gemiler, Hamas vs
Denizciler = İsrail askerleri

Garp hariç, o Gazzede soykırım yapıldığını bilmeyen masum İsrail askeri :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık