Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Bu kadın 1 yıl önce, daha One Piece'te Davy Jones'un adı geçmemişken Teach'in Davy Jones'un soyundan geldiğini tahmin etmişti japonca kelime oyunlarına dayanarak.

Geçen ay yaptığı videosunda da Teach'in adının Davy Teach olduğunu tahmin etmiş.

İyiymiş bu, ben de harf oyunlarına bakıyorum. Misal

mOnkey D. Garp

G'yi başa alınca GOD yapıyor, buradaki GOD kutsal ejderler.

D'yi başa alınca DOG yapıyor, bildiģin köpek yani.

Birleştirince Kutsal Ejderlerin Köpeği oluyor :)

1-seri içinde silmeme sebepleri popüleritesi die geçior senin fikrin önem arzetmior
2-smokerın sözünden haberdarmı gorosei kendi kendine mal demek önem arzetmior :/
3-fujıde popüler :)
4-akainuya + yazdı bu kısımda akainuda ordunun başı ?

Yalanlık bişiy yok saydığın isimlerde donanma amiralleri zaten kuzan gidince öyle birgüç çok tehlike yaratır felan dio gorosei

Git yazanı oku panelde

Orda kutsalların naptığını bildiği belli değil ve önüne çıkan korsanı avlıyor görevi hata değilbu ?

Kahramanlığı hükümet vermıor korsanlarla çarpışırken alıyor sana açıkladım bu kısmı ama anlamıyosan tekrar etmiyeceğim.
1 Seri içinde dediğin şey Sengokunun beyanları, ki o bölümde anlattiklarinin tamami yalan,

Akainu panelinde Gorusei ne diyor bak, siz denizciler sadece hükumetin görunen yüzüsünüz. Reklam yüzü yani bunlar, o yüzden hükumet sadece Garpa değil kullanişli hiçbir denizciye ceza vermiyor, o yüzden popülerdi de dokunmadilar kismi yalan, o zaman bütün denizciler populer kimseye dokunmuyorlar, yersen :)

2 Smoker git ihtiyarlara söyle diyor, karsidakinin iletmedigini nerden biliyorsun, uydur uydur ipe diz

3 4 Fuji Aok Aka hepsi populer o zaman, boş yorum, kullanişli aparat bu adamlar, güçlü adamlari kaybetmek istemiyorlar.

Diğer yandan kendinizle celisiyorsunuz. Bir yandan Garp hizmet etmemek icin Amiral olmadi yalanina siginiyorsunuz diger yandan hizmet etmeyen amiralleri gordugunuz halde normallestirip gecistirmeye calisiyorsunuz.

Ginnynin anonsundan veya istihbarat agından Shakkynin kacirildiğini Kong söylemeden bilen adamın Av Partisinden haberdar olmamasi saçmalıktır. Hala ama bilmiyordu yalanina siginabilirsiniz tercih sizin.

Beyanlarina sıgındığınız Sengoku diyor, Tanri Vadisinde kutsal + köleleri kurtardi diye Kahraman ünvanı aldığını, halk vs vermiyor yani.

3 amiral göndermek yerine Garp'a yalvarıyorlar... En büyük O mu? Evet, en büyük Garp. Cidden şu adada Amiral görmemiz gerekiyor, daha önemli ne işleri olabilir.
Oda 1096. bölümde sliüet attığı diyalogları açıklamış.:fool: Ciddi ciddi Shakky muhabbeti çeviriyorlar; Ray çok derin çıktı, Shakky finalde kendini Ray'in kollaırna bıraktığında Sanji gibi kıskançlıktan kuduracak bir sürü kişi göreceğiz.

Ulan Kaido utanmadan meyve dileniyorsun, git al kendin yiyorsa.

Oda bu Tanrı Vadisi'ni sıvamadan kapatabilirse cidden helal olsun derim ama kesin batıracak bir şekilde.
Her dönem 3 amiral yok muhtemelen

Şu dönem sanirim sadece Kong amiral.

Rocks tayfasi dagildiktan ve korsan çagından sonra denizler tehlikeli olunca 3 e tamamlamislar diye dusunuyorum

7 tanrı şövalyesi var satürn var

Roger ve ekibi var

Garp bogard var

Rox,wb,shiki,roger,bigmom,kaido,captain jhon,ganzui,babel,streusen,buckhin,kyou

Rox filosu var kalan

Denizciler var

Şimdi eşleşmeler yenilenip tahminimizin dışında yaşanıcak gibi duruyor baya

Ray vs garling
Gaban vs kutsal şövalyeler

Kesin yaşanmış gibi geliyor kalan eşleşmeler marineforddaki gibi karmakarışık olmuş en son xebeci garp ve roger veya imu gunkonun bedenine girip indirmiş olabilir yada 2v4 gibi senaryolar ama marineford gibi karışık olması daha muhtemel geldi bana.

Dragon başkan işinde o7

7 tanrı şövalyesi var satürn var

Roger ve ekibi var

Garp bogard var

Rox,wb,shiki,roger,bigmom,kaido,captain jhon,ganzui,babel,streusen,buckhin,kyou

Rox filosu var kalan

Denizciler var

Şimdi eşleşmeler yenilenip tahminimizin dışında yaşanıcak gibi duruyor baya

Ray vs garling
Gaban vs kutsal şövalyeler

Kesin yaşanmış gibi geliyor kalan eşleşmeler marineforddaki gibi karmakarışık olmuş en son xebeci garp ve roger veya imu gunkonun bedenine girip indirmiş olabilir yada 2v4 gibi senaryolar ama marineford gibi karışık olması daha muhtemel geldi bana.

Dragon başkan işinde o7
Bogart önemli :D

Hancock meyvesi spesifik onla Lufy meyvesi aynı değil. Luffy meyvesi ile tanrı oldu. Nika hayali bile Bonney acayip iş yaptırdı. Luffy torpilli. meyve olduğu için başaracak.
Meyve çalışma konseptini açıklamak için örnek verdim.Hepsi birer şeytan meyveleri.Ussop yeseydi bu meyveyi bu kadar güçlü olamaz.Luffy'nin kullandığı güçler tamamen Luffy'ye ait.Mala anlatır gibi anlatacam:Meyve diyor ki sana dayanıklılık verdim ve vücudunu lastik yaptım, gerisini sende dedi.Luffy meyve güçleri olan şeyler(Gear 2,Gear 3, Gear 4 ve oradaki kullandığı güçler)Gear 5 deki kullandığı güçler tamamen Luffy'ye ait.Hakiyi unutma Luffy'de haki olmasaydı ne Doflamingo'yu ne Katakuri'yi ne de Kaidou'yla hasar verebilirdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık