50 li yaşlarındaki ögrencilerden bahsediyor.Aynen kanka Kid 30 yıl hazırlandı yada Law yada Apo yada başka bir x karakter 30 yıl hazırlandı falan xD
50 li yaşlarındaki ögrencilerden bahsediyor.Aynen kanka Kid 30 yıl hazırlandı yada Law yada Apo yada başka bir x karakter 30 yıl hazırlandı falan xD
Onlardan bahsetmiyorum, Oruç gibi, Hawkins gibi, Kid gibi adamlardan bahsediyorum.50 li yaşlarındaki ögrencilerden bahsediyor.
Elbafta ne yaptı da Luffyden imparatorluk gördünEgghead'deki Luffy'den ben imparatorluk görmedim ama Elbaf'ta gördüm.Egghead'de rahatlıkla kaçabilirlerdi.O 7 gün baygınlık Gear 5'den daha çok savaş baygınlığı.Bi de Pedro'yu anmasının sebebi onun fedakarlığı sayesinde Wano'ya gelebildiler.
Kid'in kaç dövüşünü gördün? Liffy gibi yenildi. Sonra yine hakkı oldu Kaido için. Big Mom'a yenildi. Sonra yine hakkı oldu yenmek için. Biz bittik ağam dedikten sonra ayağa kalktılar BM arkasını döndükten sonra.Aynen kanka Kid 30 yıl hazırlandı yada Law yada Apo yada başka bir x karakter 30 yıl hazırlandı falan xD
Eyy şey var. Toriko'nun içinde Beyaz diye bir şey çıkıp herkesi tekliyor. Komik fıkraydı. Serinin sonu oldu sonra.Elbafta ne yaptı da Luffyden imparatorluk gördün
Eggheadde devler gelmese, Emeth ortaya çıkmasa ancak olayların başında kaçabilirlerdi, yoksa kaçma ihtimalleri yoktu.
Orada bile rakipler nerf yedi yahu hala Luffy nerf yedi diyorsun
Kizarunun mental nerfi ortada, Luffye yemek veriyor, normalde her biri Yonko edecek Goruseilerin 5 i toplandı ağirlikları birak Yonkoyu Akainu kadar bile etmedı.
Rakipler nerf üstüne nerf yedi Luffye de her zamanki gibi bal damladı, Emeth çıkıp 800 yıl.önceki düğümü çözüyor la daha komik fikra olabilir mi![]()
Şuan kıvranıyorsun sakin ol derin nefes al xDKid'in kaç dövüşünü gördün? Liffy gibi yenildi. Sonra yine hakkı oldu Kaido için. Big Mom'a yenildi. Sonra yine hakkı oldu yenmek için. Biz bittik ağam dedikten sonra ayağa kalktılar BM arkasını döndükten sonra.
Zamanında WB için ahkam kesiyordun. Adamı 5 sayfa gördüğümüz için bol bol kesiyordun. Şimdi her sayfada yanıldığın ortaya çıkıyor.