Bu Kaido ve Orochi'nin birlikte kandırdığı ve şerefsizce güldükleri sahne
Zekayla tokatlanacak bir durum yok. Kaido söz verdi ve sözüne uymayan bir namussuz çıktı. Oden de saf çıktı. Bu Kaido'nun dalaverelere girmeden Oden'e bir şey yapamayacağını gösteriyor.
Bu Kaido ve 1000 kişilik ordusuyla Oden ve 10 kişilik grubunun savaşı.
O attığın sayfanın öncesini niye atmıyorsun
Önceki sayfada Kaido Boro Breathle Oden'i uçurup kafasını başka yere çeviriyor, malum savaştalar, etrafına bakacak bu adam, Oden tam o anda saldırıyor Kaido'ya ve kesiyor. Oden savaş hali dolayısıyla Kaido'yu kesiyorken Kaido da gayet doğal olarak savaş halinde dikkatini dağıtan Oden'in pekmezini akıtıyor, hani nerde plot armor
Buraya özel değinmek istiyorum. Kafasını başka yere çeviriyor ne? Savaştalar ne? Karşıda 11 kişi var. Oden 100'lerce kişiye karşı savaşırken o arada Kaido'yu biçiyor. Kaido kiminle savaşıyor orada? Üstten ordusuna yardım ediyor. Karşıda Oden'den başka hasar atacak adam yok. Oden'e bakmıyor savaşıyor diyon bir de?
Öncesi sonrasıyla her şey burda.
Oden Kaido'yu yarıp atıyor. Ve Oden ikinci hamleyle Kaido'yu öldürecekken araya girip Kaido'ya yardım ediyorlar. (PLOT ARMOR)
Kaido rezili de güya sonradan yardım eden neneyi öldürüyor yardım etti diye. Zaten 10 kişinin önemi de yok. Oden bildiğin herkese karşı savaşmış. Ve gücü düşmanın hayalinin ötesinde çıktı. Kaido'yu biçtikten sonra King Queen Jack ya kaçardı ya da onları da biçerdi. Oden'in sunuluşu ve Kaido'nun yenebilmesi bu şekilde. Üç kağıtlarla yalanlarla yardımlarla yendi Oden'i.
Şimdi sana sorum şu yardım etmeseler Kaido'ya ne olurdu? İstediğin kadar düşenebilirsin.