Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 56 48.7%
  • Orta

Kullanılan: 36 31.3%
  • Kötü

Kullanılan: 23 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    115
@Monkey D Garp
Garp keçidir hanımına bağlıdır luffy kadınlar konusunda dedesine çekmiş ne demiş aşık veysel şu bendeki kalp olmasa güzelliğin on pare etmez.

Odanın kafasında belli ki birşeyler var geçmiş aylarda şöyle birşey demişti.

*Deniz Piyadelerine odaklanırsam ilginç olur. Garp hakkında muhteşem bir hikaye ortaya çıkarabilirim*

Son düzenleme:

Manga water 7 arc 13. ciltte SBS'de iptal edilen bir sahnenin taslağı seversin hocam @Arthur Pendragon

Usopp ve Garp arasındaki diyalog şu şekilde.

Garp: Sen kimsin? Yasopp'tan mı bahsettin?
Usopp: Evet efendim. İyi olup olmadığını... yoksa hâlâ hayatta olup olmadığını biliyor musun?
Garp: Bunu bana neden soruyorsun?
Usopp: Ben sadece gezginim.
Bogard: Sanırım Kızıl Saç Korsanları'ndan Avcı Yasopp'u kastetti .
Garp: Evet, katılıyorum... Tamam, şimdi anladım. Torunuma iyi bak!!

Son düzenleme:

Luffy vermiş cevabını :)

Buggy ballı olsa;

- Luffy'e kendi arcında yenilmezdi, kim yendi Luffy
- İdam platformunda kafasına yıldırım düşmezdi, kim kurtuldu Luffy
- Yakalanmaz ID'e atılmazdı, Smoker'dan kim kaçtı Luffy.

Adam ballı olmadığı için kaç yaşına geldiği halde East Blue'de sürünüyordu, E. Oda bu adamın bağlantılarını yüzlerce bölüm sonra milletin gözüne sokarak iadei itibar yaptırdı. Bağlantıları sayesinde ID'yi bağladı, ekip topları, Lord oldu, sonra bir düzene düşüp Yonko oldu

Bu adamın olduğu arcı tekrar okuyun, o kadar talihsiz ki, Roger'ın gemisindeyken bir gemi yağmalıyorlar denizin dibini gösterir bir hazine haritası Buggy'nin eline geçiyor, aynı anda şuanki meyvesini buluyorlar, değerinin 100 milyon olduğunu duyunca Buggy bir numara çeviriyor ve gerçek meyve yeyip Şeytan Meyvesini cebe indiriyor, yani hem hazine haritası elinde hem de 100 milyonluk satıp para kazanacağı meyveye sahip oluyor. O sırada Shanks hıyarı birden damyalınca Buggy şeytan meyvesini yemek zorunda kalıyor, böylece hem 100 milyondan oluyor hem de denizde yüzemediği için hazineden oluyor, bu adam o kadar talihsiz bir adam işte.

Bunun azıcık şansı olsa John'un hazinesini bulurdu, yıllardır arıyor bulamıyor. Luffy istese hazine kendiliğinden Luffy'nin ayağına gelir. O yüzden ortamda Luffy varken Buggye ballı denemez.

Teachde aynı şekilde, Luffy istemeden 7 yaşında Tanrı Meyvesi yerken, Teach 20 yıl meyve kovalıyor, o meyveyi yiyebilmek için adam öldürüp kaçması gerekiyor, Luffy mi ballı Teach mi :)

Luffy'nin kurtarmadığı ada kalmamışken Teach kaç yaşında, çektiği operasyonların büyük kısmında başarısız oluyor.

-Lord olmak için 100 milyonluk Luffy'i yakalayayım diyor, Luffy saliseyle elinden kaçıyor
-Bonney'i ele geçiriyor, gemi takası yapamadan Akainudan kaçmak zorunda kalıyor
-Devrimcilere baskın yapıyor, silahları alamadan CP0'dan kaçmak zorunda kalıyor
-Hancockun meyvesi için baskın yapıyor, Ray gelince çekilmek zorunda kalıyor

Teach fırsat kovalayan bir adam, başarıp başaramamak kaderine kalmış, Luffy'de ise böyle değil, Luffy isteyince bütün kapılar ona açılıyor.

Bak kafanda canlandır, Teach Luffy yerine Vegapunkları kaçırmak için Eggheade gelmiş olsun, aynı anda CP0 orada, Kizaru ve Satürn York, Ana Alev ve Beyni istiyor, adaya çıkıp aynı senaryoda diğer Gorusei'leri de çağıracaklar. Teach nasıl kaçacak bu adadan :)

-Devler yardıma gelmeyecek çünkü Nika var diye geldiler,
-Emeth ayağa kalkmayacak çünkü davul sesine uyanıyor

Görünen köy kılavuz istemez, bu serideki en ballı adam Luffy'dir aksini iddia etmek nafile. :)
Luffy ile dost oldukları için geldiler devler Nikayla alakası yok.

Manga water 7 arc 13. ciltte SBS'de iptal edilen bir sahnenin taslağı seversin hocam @Arthur Pendragon

Usopp ve Garp arasındaki diyalog şu şekilde.

Garp: Sen kimsin? Yasopp'tan mı bahsettin?
Usopp: Evet efendim. İyi olup olmadığını... yoksa hâlâ hayatta olup olmadığını biliyor musun?
Garp: Bunu bana neden soruyorsun?
Usopp: Ben sadece gezginim.
Bogard: Sanırım Kızıl Saç Korsanları'ndan Avcı Yasopp'u kastetti .
Garp: Evet, katılıyorum... Tamam, şimdi anladım. Torunuma iyi bak!!
Yasop için çok tehlikeli diyordu sanki tam ifadenin bu olduğuna eminmisin.

Bu sbsde değil mangadan direk iptal edilmiş diye biliyorum sayfa yetmediği için baya güzel sahne olurdu olsaydı olmamasıda saçma ama :)

Eyvallah hocam taslağı ilk kez gördüm.
Garp keçidir hanımına bağlıdır luffy kadınlar konusunda dedesine çekmiş ne demiş aşık veysel şu bendeki kalp olmasa güzelliğin on pare etmez.

Odanın kafasında belli ki birşeyler var geçmiş aylarda şöyle birşey demişti.

*Deniz Piyadelerine odaklanırsam ilginç olur. Garp hakkında muhteşem bir hikaye ortaya çıkarabilirim*
Denizciler içinden mükkemmel hikayeler çıkar zaten ama odanın böyle dediğinide ilk kez senden duydum onaylanmış oldu. 😁

Bakalım garpın hikayesi nasıl devam edicek arıkovanında.

Yasop için çok tehlikeli diyordu sanki tam ifadenin bu olduğuna eminmisin.

Bu sbsde değil mangadan direk iptal edilmiş diye biliyorum sayfa yetmediği için baya güzel sahne olurdu olsaydı olmamasıda saçma ama :)

Eyvallah hocam taslağı ilk kez gördüm.

Denizciler içinden mükkemmel hikayeler çıkar zaten ama odanın böyle dediğinide ilk kez senden duydum onaylanmış oldu. 😁

Bakalım garpın hikayesi nasıl devam edicek arıkovanında.
Pardon hocam doğru tehlikeli diyor yanlış çevirmişim keşke o sahne eklenseydi garp reisin hakim olmadığı konu yok maşallah ve sengoku 50 yıllık arkadaşı için son dansını yapar umarım arıkovanında.

Garp hakkındaki Kaynak hocam oda tarafından One Piece the 28th Log devamını şöyle bitiriyor.

Onunla Akainu, Aokiji, Smoker, Hina, birbiri ardına Deniz Piyadelerine katılan Coby, Cypher Pol ve Roger arasında birtakım ilişki ve konuşmalar çizmek istiyorum."

Son düzenleme:
Pardon hocam doğru tehlikeli diyor yanlış çevirmişim keşke o sahne eklenseydi garp reisin hakim olmadığı konu yok maşallah ve sengoku 50 yıllık arkadaşı için son dansını yapar umarım arıkovanında.

Garp hakkındaki Kaynak hocam oda tarafından One Piece the 28th Log devamını şöyle bitiriyor.

Onunla Akainu, Aokiji, Smoker, Hina, birbiri ardına Deniz Piyadelerine katılan Coby, Cypher Pol ve Roger arasında birtakım ilişki ve konuşmalar çizmek istiyorum."
Sengoku gelmese bile garpın o adada kalması bişeye yol açıcak kendine geldiği an zinricleri kırarsa adayı gene beter bi yıkıma sürükler.

Şahsen aokiji/koby/hina gördük gibi ama akainu ve smoker ile güzel bi sohbetlerini görmek isterdim özellikle akainu ile.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık