1158 spoılerları nerde ?
Ne ölmesi iyice uçtun gittinİyi de sen Kaido'nun kalkabileceğini nerden çıkarıyon? Adamın atakla ölüp ölmediği bile belli değil. Gözler kapanmış. Kafanın bir kısmını yarıp atmış Luffy. Öyle ki boynuzu felan kırılmış. Sen bu adamın kalkabileceğini nerden çıkarıyon ?![]()
Nerf yediğine katılıyorum ama şöyle bir şey de var, karakterin bilinçaltındaki hikaye Eggheadde Wano'daki kadar ciddi mi ? Wano'da tüm ülke için bir ölüm kalım meselesi vardı, Eggheaddeki en önemli görev Vega dedenin kurtarılmasıydı, bana aynı ciddiyette gelmiyor.Luffy kizaru etmez kısmı için diyorum.Bariz şekilde Luffy Egghead'e nerf yedi.Kaidou'da Gear 5 kapandıktan 30 saniye sonra tekrar açıyor yemek yemeden.Egghead'de Gear 5 kapandıktan sonra tekrar açmak için hep yemek yiyor.
Kaku daha meyvesini iyi kullanamadığından yara alınca hayvan fomundan çıktı bence, kendimi daha zürafayla özdeşleştiremediğinin bir kanıtı.Her zaman öyle olmak zorunda değil.
![]()
![]()
![]()
Yukarıdaki sahneler 427. bölümden.
428. bölüme geççiyoruz Lucci hala o formda.
![]()
Bu 428. bölüm 14. sayfası Lucci hala o formda.
![]()
Aynıları Sanji'nin rakibi için de oldu.
![]()
Belki de formdan çıkma ölmenin habercisidir. Çünkü bunların bilinci gittiği halde formdan çıkmamışlar.
Kaku ise kendi çıkıyor formdan bilinci varken.
![]()
![]()
Boynuzun kırılmasını kafanın kırılmasından daha zor bir olay gibi anlatmışsın ama boynuz, kemikten daha az sert yapıda. İnce ve uzun olduğu için de kırılması, kısa ve yassı kafa kemiğinden çok daha kolaydır.İyi de sen Kaido'nun kalkabileceğini nerden çıkarıyon? Adamın atakla ölüp ölmediği bile belli değil. Gözler kapanmış. Kafanın bir kısmını yarıp atmış Luffy. Öyle ki boynuzu felan kırılmış. Sen bu adamın kalkabileceğini nerden çıkarıyon ?![]()
Bilinç gittiğinde formdan çıkacak diye bir şey yok. Önceki mesajlarda örneklerini attım. Lucci yenildiğinde formu bozulmadı. Öyle Zoan formunda duruyordu yine.Boynuzun kırılmasını kafanın kırılmasından daha zor bir olay gibi anlatmışsın ama boynuz, kemikten daha az sert yapıda. İnce ve uzun olduğu için de kırılması, kısa ve yassı kafa kemiğinden çok daha kolaydır.
Kaido'nun kafasının kırıldığına dair bir şey hatırlamıyorum. Nerede yarılmış ?
Yere çarptığında halen alev ejdarhası formunda. Öyle sert bir şekilde yere çarpsa her yerin kırılması gerekirdi ama yerde Ejderha şekli çıkmış yani eritip girmiş içeri. Sonradan ,gücü azalıyor muhtemelen, yeri kırarak ilerliyor ve magmaya düşene kadar da ejderha formunu koruyor. Saldırıyı yediğinde ölseydi ejderha halinde değil, insan formunda yere çarpardı.
Magma patlamasına rağmen öldüklerini düşünmüyorum. Linlin Kaido'dan çok daha önce lava düştü ama vücuduna bir şey olmamış gibi görünüyordu.
Lava düşmeseydi cidden kalkamayacağını mı düşünüyorsun ? Luffy bugüne kadar hangi rakibinden evvel kendine gelmiş ?
Bilinci gitmedi demedim ki zaten, ölmedi dedim. Sabaha kadar sürekli birileriyle dövüştü ve bu sırada adayı taşıyordu. O yumruğu yedikten sonra bayılsın bi zahmet. Hangi haki yeter bunları yapmayaBilinç gittiğinde formdan çıkacak diye bir şey yok. Önceki mesajlarda örneklerini attım. Lucci yenildiğinde formu bozulmadı. Öyle Zoan formunda duruyordu yine.
Yanlış değilsem bir Lucci örneği var, Lucci 1 ay komada kalıyor, Luffy daha kısa sürede kalkıyor.Boynuzun kırılmasını kafanın kırılmasından daha zor bir olay gibi anlatmışsın ama boynuz, kemikten daha az sert yapıda. İnce ve uzun olduğu için de kırılması, kısa ve yassı kafa kemiğinden çok daha kolaydır.
Kaido'nun kafasının kırıldığına dair bir şey hatırlamıyorum. Nerede yarılmış ?
Yere çarptığında halen alev ejdarhası formunda. Öyle sert bir şekilde yere çarpsa her yerin kırılması gerekirdi ama yerde Ejderha şekli çıkmış yani eritip girmiş içeri. Sonradan ,gücü azalıyor muhtemelen, yeri kırarak ilerliyor ve magmaya düşene kadar da ejderha formunu koruyor. Saldırıyı yediğinde ölseydi ejderha halinde değil, insan formunda yere çarpardı.
Magma patlamasına rağmen öldüklerini düşünmüyorum. Linlin Kaido'dan çok daha önce lava düştü ama vücuduna bir şey olmamış gibi görünüyordu.
Lava düşmeseydi cidden kalkamayacağını mı düşünüyorsun ? Luffy bugüne kadar hangi rakibinden evvel kendine gelmiş ?
Yukarıda da yazdım, E. Oda anons konusunda çok cimri birisi.Kaido ile Big Mom’in öldüğü nerede yaziyor ben kacirmisim orayi