Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 32 41.0%
  • Orta

Kullanılan: 28 35.9%
  • Kötü

Kullanılan: 18 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    78
Dünya Hükümeti - Denizciler - Kutsallar
Tanrı Şövalyeleri - Gorosei - İM

Bunların hepsi farklı değil mi?

Kutsallar salya sümük dolaşıp her haltı yemeye kendilerine hak görüyorlar ama Gorosei dediğin bunların da üstünde değil mi?
Kutsal damacanalarla muhatap olmamak için onların yanında yöresinde olmamak yetiyor ama Gorosei ve İM için durum böyle değil diye biliyorum?

Garp kutsallara laf çakıp onlarda uzakta takılıp ben onlardan değilim diyebilir de
Bu sefer de işin içine Gorosei giriyor

Evet Garp, Luffy kadar icraat yapmadı gördüğümüz kadarıyla da
Garp'ın bulunduğu oluşumun düzeninde yer almamanın tek yolu orayı terk etmek!

Terk etsen de, onlardan olsan bile hain ilan edilmiyor musun? Dof örneği en barizi

Garp'a kabahat bulmuyorum ama duruş sergileyememesi benim için de handikap...

Marineford da Kaido,Wbye dalacak kısmını Denizciler yada Shanks uydurdu muhtemelen. Daha çok yardıma geliyormuş gibi geldi,Kaido çömezken bile taktik veriyor ona Wb. Wbyi manevi abisi gibi görüyormuş. Tanrı Vadisinin görünen sebebi bence Shakky daha başka noktalar vardır. Rocks mesela İmuyu indirseydi bu ekiple ne yapacaktı İmunun gücünü alıp Gorosei mi olacaktı bunlar. Bu ekip İmuyu bilse,onun peşinden gitmezlerdi.
Xebec’in amacı ve gayesi en yukarısı. Imu’yu yense, bitti deyip oturmaz, daha yukarısını hedefler. Plan program yapıp bütün dünyayı keşfeder, diğer gezegenlere/uydulara yol alır, o kafada bir adam.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık