Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec'in olayı hükümet olduğundan şövalyeler veya gorosei dahil olmuştur muhtemelen. Imu ihtimali zor, öyle olsa karşılaştıklarında imu işini bitirirdi. Belkide xebec nasıl hasar vereceğini çözemedi ya da çözdü ama iş işten geçti. Gaban tarafınında nasıl çözdüğünü görücez. Diğer taraftan xebec hariç wb ve diğerleri adadan gitmişler. Acaba yeterince yardım etmediler mi? Birçok soru işareti var. 2-3 bölüm eder vadi olayı. Birde xebec'in roger ve garp'a ayar verdiği sahne olsa tamamdır.

Benim hep merak ettiğim garp neden yıllarca rogerın peşinden gitti resmen takıntı haline getirmiş düşmanlıktan ziyade sanki aralarında öncesinde bir takım olaylar yaşanmış.

Kimse Shiki'den bahsetmiyor ama kimse Shikiyi hafife almasın onu da belirteyim. Senkogu'nun dediği gibi o zaman o onun peşindeydi.
Shiki'de öyle ayrı bir canavardı.
Sengoku=Garp eşit karakterler. Roger'ında her zaman dediği gibi bana Sengoku veya Garp gönderin.

Burada Garp bana kalırsa yarım adım veya bir tık her neyse önde sebebi ise Meyvesiz oluşu :)

Bir dönem tartışmalarının sonu gelecek gibi duruyor.
Her zamanki gibi kaybeden taraftasın :D
Bu derece nerf yemişken hem amiralle hem gorosei'yle hem de yazarla fight atan lütfü'nün büyüklüğüne boyun eğmen lazım ara sıra gelip boş yorum yapıp giden arkadaş.

@RedTeroR reis sen buna ne yaptın ki sana saldırıyor yine :d

Son düzenleme:
Kimse Shiki'den bahsetmiyor ama kimse Shikiyi hafife almasın onu da belirteyim. Senkogu'nun dediği gibi o zaman o onun peşindeydi.
Shiki'de öyle ayrı bir canavardı.
Sengoku=Garp eşit karakterler. Roger'ında her zaman dediği gibi bana Sengoku veya Garp gönderin.

Burada Garp bana kalırsa yarım adım veya bir tık her neyse önde sebebi ise Meyvesiz oluşu :)
Xebec'in yanında "ondan kime ne" diyebil , Garp-Sengoku ile 1v2 at, Marineford'un yarısını yıkabilecek kadar güçlü ol, vakti zamanında İmpel Down'dan kaçan tek eleman ol

Büyüksün.

Shiki,Wb ve Kaido ayarında çok net. Rogeri az daha yenebilmesi,Sengoku ve Garpın onunla 2 vs 1 atması vesaire. Wano da Odenle kapışan Kaidoyu alırmış. Primelarında olsalar Kaido burun ucuyla alır en fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık