Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından şöyle sağlam saldırılarla birbirlerinin +/- yönlerini göstersin karakterler. Diyelim ki mesela; Garp'ın armamenti, Xebec'ten üstün ama Xebec de çok dayanıklıymış Garp'ı yorarak yıpratmış vs.
O yok ama iki karakter saldırısı çarpışır gök yarılır sonra üstüne iki cümle replik ya da dış ses, konu kapanır. Bu ne? Ben heyecanlanmıyorum artık buna.
Şöyle bir dövüş cidden görmek isterdim

God Valley fb yok. Big Mom ve Kaido'nun tayfaya katılması ile ilgili bir panel var sanırım. Garp vs Roger başka bir ortamda karşılaşmaları sonucunda. Yani bunlar korsan-denizci zıtlığında ama Garp neden Roger'a takıntılı gibi o açıklığa kavuşacak. Ben hala God Valley için mantıklı bir ortam olduğunu düşünmüyorum. Flashback Loki ile başladı nerelere gidecek God Valley'de eklenirse. Sebebine girerseler hadi öyle olsun dersin ama adada olan adada bulunmuş birinden dinlensin bari.

Sengoku mevzusu niye açıldı anlamadım. Başından beri Dragon gibi bakıp duran bir adamdı. Bb tayfasını meyve formuyla tekledi resmen bu kabul ama Shiki vakti zamanında Garp-Sengoku ikilisi ile Marineford'un yarısını yıkacak seviyede savaşabilmiş biri. Shiki'yi çıkart bir de oyleyse. Sengoku hikaye gidişatında harcanmış biri. Çorumlu Sengoku fanı diye ekleme yapmış bence

En azından şöyle sağlam saldırılarla birbirlerinin +/- yönlerini göstersin karakterler. Diyelim ki mesela; Garp'ın armamenti, Xebec'ten üstün ama Xebec de çok dayanıklıymış Garp'ı yorarak yıpratmış vs.
O yok ama iki karakter saldırısı çarpışır gök yarılır sonra üstüne iki cümle replik ya da dış ses, konu kapanır. Bu ne? Ben heyecanlanmıyorum artık buna.
Dövüşü biraz üçüncü dördüncü sırada önemsiyor. Bunu zaten kendi söylemişti. Arada bir yapsa seriye tat katar ama Odanın mantığı manipülatif bir çizime dayanıyor. Yani güçlü bir saldırı yaptı boş adam değil diye göstermeye çalışıyorsa killera bile kaidoya karşı büyük bir saldırı sahnesi çizer ama bir sahne sonra kaidoda izi bile olmaz, killer da oyun topuna döner kaidonun elinde. Çünkü kaidoya kimse dokunamaz diye düşündürmek istiyordur ondan sonra. Kurgu kevgire dönüyor ayrıntılı bakınca ama herif bu tarzda ısrarcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık