Bölümü bizden çok bekliyorsundur sen.Okumuyoruz zaten senden özetlere bakıyoruz xD

Bölümü bizden çok bekliyorsundur sen.Okumuyoruz zaten senden özetlere bakıyoruz xD
Şöyle bir dövüş cidden görmek isterdimEn azından şöyle sağlam saldırılarla birbirlerinin +/- yönlerini göstersin karakterler. Diyelim ki mesela; Garp'ın armamenti, Xebec'ten üstün ama Xebec de çok dayanıklıymış Garp'ı yorarak yıpratmış vs.
O yok ama iki karakter saldırısı çarpışır gök yarılır sonra üstüne iki cümle replik ya da dış ses, konu kapanır. Bu ne? Ben heyecanlanmıyorum artık buna.
Reis ben çoktan vazgeçtim ama bu olaya hala yükselenler gördüğüm için yazasım geldi.Wb vs Roger bölümünde seriye olan ufak bağlarını da koparmış biri olarak sana diyebilirim ki biraz geç kalmışsın xD
Dövüşü biraz üçüncü dördüncü sırada önemsiyor. Bunu zaten kendi söylemişti. Arada bir yapsa seriye tat katar ama Odanın mantığı manipülatif bir çizime dayanıyor. Yani güçlü bir saldırı yaptı boş adam değil diye göstermeye çalışıyorsa killera bile kaidoya karşı büyük bir saldırı sahnesi çizer ama bir sahne sonra kaidoda izi bile olmaz, killer da oyun topuna döner kaidonun elinde. Çünkü kaidoya kimse dokunamaz diye düşündürmek istiyordur ondan sonra. Kurgu kevgire dönüyor ayrıntılı bakınca ama herif bu tarzda ısrarcı.En azından şöyle sağlam saldırılarla birbirlerinin +/- yönlerini göstersin karakterler. Diyelim ki mesela; Garp'ın armamenti, Xebec'ten üstün ama Xebec de çok dayanıklıymış Garp'ı yorarak yıpratmış vs.
O yok ama iki karakter saldırısı çarpışır gök yarılır sonra üstüne iki cümle replik ya da dış ses, konu kapanır. Bu ne? Ben heyecanlanmıyorum artık buna.
Bölüm güzel çıkmassa bide bunları şişlemek lazım.Spoiler çıkamadı gitti, normalde ne güzel pazartesi çıkıyordu. Çorumlu olan herife söyleylim, erkenden söylesin bize. En fazla ne kaybedebilir ki ...