WB tayfasindakiler o dönem genç de olsalar çok güçlüler. Oden var, Anka yemiş Marco var, Jozu Thatch vs var. Gaban ve Ray zaten öncesinde Odene birlikte dalmak istiyorlar Roger engelĺiyor. Roger WByle eşleşince Ray Gaban ikisi sadece Odenle ilgilenmiş de olabilirlerDenizcilerin aynı tekniklerle eğitim alıyorlardı galiba. Luffy Lucci'nun soru tekniğine karşılık vermekte zorlanıyordu ama daha güçsüz olan Blueno'yu ezmişti, Koby'i rahatça ensesinden yakalamıştı. Lucci halen parmak tabancası tekniğini falan kullanıyor, denizcilerden koramiraller de kullanıyordu. Belki yakalanan o denizci askeri de bu teknikleri biliyordur ama yapabilmek için en azından Luffy kadar güçlü olması gerekiyordur.
Bogard'ın gücünün King kadar olmasını beklemek yanlış olur mu ? Kuzan ve Koby'nin gelişimlerine bakarak söyledim. Garp'ın yanında takılıyorsa o da güçlenmiştir herhalde.
Ray ve Gaban'dan birini Bogard tutsa diğeri de çömez ve meyve kullanıcısı denizcilerle oynasa olur gibi. Gerçi Roger'ın Wb ile olan dövüşünde de Ray ve Gaban'ın karşısında kimse yoktu. Çekirdek çitiyor olma ihtimalleri yüksek
4 sene sürüyor yazmıştı geçen bölümün sonunda.
Teach en güçlü tayfa olduğu için WBnin gemiye atladım, şansım bu tayfa en yüksekti diyor, bak Roger sağ bu dönem Rogerın gemisine atlamiyor WBnin gemisine atliyor.
O yüzden ben hiç sorun etmiyorum WB vs Roger eşleşmesini ancak Garpın ekipsizliği can sıkar cinsten bence.