Roger basbayağı yenilmiş işte Kujalılara, hatta daha eski tarihlerde de yenilmiş ve yanlış okumadıysam Shakkyi isteyip bir türlü elde edememiş, yenilgi illa ölümüne dövüşle olmak zorunda değil ki, bazı arkadaşların anlamadığı kısım burası, o zaman Sanji de hiçbir kadına yenilmiyor, yersen
Rocks ekibinde gösterilenlerin hiçbirisi Prime döneminde değil, aşağı yukarı hepsinin altına ''Gelecekte Şu'' diye not düşüyor mangaka, o dönem Prime halinde olan sadece Xebec var
Garp ve Roger Tanrı Vadisinde Prime olabilirler ki o da garanti değil, Garp Tanrı Vadisinden 8 yıl sonra Çinjaoyu teklemek için antrenman yapıyor 8 dağı yok ettim diyor, o yüzden şuanda zayıf olduklarını düşünüyorum, zaten ikisinin çarpışmasında çok bir güç de açığa çıkaramamışlar.
Xebec'e KK yakıştırması (???) yapılan yerde Harald korsan olsa, ki bu adam antik dev en az 100 yıl yaşıyor, barış marış mavalı da okumaz devlerden - Dorry Broggy yeter zaten- tayfa kurar 6 milyarı görürdü tahminimce.
Diğer hususta Harald, Hajrudinin anası nedeniyle barış meraklısı olup Elbafı zayıflatıyor. WG'nin Elbaftaki barışa katkısı yok. Ki dediğin zaten çelişkili, WG Elbaf'a müdahale edip onu güçsüzleştirse nasıl savaş için kullanacak, Sommers buna sövüyor, Harald siz bizim paralı askerlerimiz olacaktınız kütüphane nerden çıktı diyor.
Harald'ın şeytanlaşmadığı ve yanındakilerin şeytana dönüştürülüp Haralda saldırtıldığı konusunda ben de aynı fikirdeyim.
+1 Garp vs Roger aşırı vasat, 78 yaşındaki Garp'ın Arıkovanı performansını beğenmiyorum, bir de Prime (???) denilen Garpa bak,
Bu çarpışma şunu da açığa çıkarıyor, Garpın Arıkovanında yaptığı Galaksi tekniklerinin Alan Saldırısı olduğu ve 1 vs 1 de kullanamadığı artık kesin gibi. Diğer husus da Aokiji'ye temassız vuramadı Garp, bu da şuanda Kral Haki kullanamadığı argümanımı destekliyor.
Kuja için kadınlığı bir güç unsuru olarak ele alıyor Oda. Sanji'nin zayıflığı olarak kalsa daha mantıklı olurdu şimdi ise hiçbir meyve / haki yeteneği olmayan kadınlar, kadınlıklarıyla savaş kazanıyor, ada yağmalıyor, korsanlık yapıyorlar. Hancockun meyvesine hiç ihtiyacı yokmuş, saçmalık resmen.
Rocks tespitini nasıl yaptın, karakterini nasıl çözdün anlamadım, Kaido Haralda gerek yok biz kendi gücümüzle başaralım diyor, Rocks da o benim kardeşim ona laf atma triplerine giriyor,
Bir de Kaido kimi çıkar için sattı onu da hatırlayamadım, böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum çünkü yaptığı ortaklıklara ve kendisine itaat edenlere bağlı bir adam Kaido, Dofun arkasından ağlaması da bunu gösteriyor, kendisine katılmaları için Luffyi Kiddi Kawamatsuyu, Samurayları hapse atması da bunu gösteriyor, adam ekibini büyütmeye çalışıyor, XDrake gibilerin casusluklarına bile bakmamış, mevcudunun eksilmesini isteyeceğini sanmıyorum. Bence yaptığı tek hata Oden'i aldattığı için yanındaki yaşlı kadını öldürtmesi oldu. Hatta o zamanlar şeytan meyvesinin çalışma prensibini bilse o yaşlı adam ve kadının meyvelerini bir şekilde elde etse Barto ve Mr2 nin gücü baya iş yapardı.