Teach ile alakası yok yav, seride "iyi yerde olan" HERKES bir şekilde GEN torpilli.Teach'çiler büyük patladı yalnız.
Serinin en torpilli karakteriydi zaten. Şimdi kendi rekorunu kırdı. Ardından Coby gelir.![]()
Resmen şöyle abiTeach ile alakası yok yav, seride "iyi yerde olan" HERKES bir şekilde GEN torpilli.
Bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.
Shanks/Shamrock: Garling
Luffy/Dragon: Garp
Blackbeard: Xebec
Ace: Roger
Zoro: Ryuma
Coby'nin ise ahım şahım bir geni yok. Tamam salak biraz ama olsun, adam çabalayarak haki kasıyor amiraller gibi.
Ama yukarıdakilerin hepsinde kralın hakisi genlerle aktarılan, torpil üstüne torpil yağan karakterler.
Eğer bir karakter D ise, zaten bir sıfır önde başlıyor hayata.
Gen konusu evet makul ama reenkarne olayı karakterin değerini, kendi çabasını, hırsını vs. direkt yerin dibine çekiyor bence.Animelerdeki gen ve reenkarnasyon işinden hemen herkes nefret etse de ben gerçekçi buluyorum ve seviyorum. Bu işler gerçek hayatta da öyledir. Üç-beş istisna haricinde annen-baban neyse sen de aşağı yukarı o olursun. Maddi-manevi başarını ailenden miras alırsın. Harvard'lının babası yine Harvard'lı; CEO'nun babası yine CEO'dur. Luffy kk+ bir konumda olacaksa tabii ki böyle bir soydan gelecekti. Teach ve Shanks için de aynısı geçerli. Öteki türlüsü kendini kandırıp masallarda yaşamak, istisnasi örneklere bakıp aşırı genelleme yapmak olur.