Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüzünden de gördüğümüz üzere Xebec bünyesinde 2 kişilik taşıyor. Teach 3 kişilik taşıyor söylentileri var. İleride Teach'in çocuğu olursa o da 4 kişilik taşıyacakmış. Kutsal yazıtlara kazınmış bu gerçek. Ayrıca Xebec'in dizaynını ben sevdim biraz daha cool beklesek de :D
Xebec acaba Teach gibi çift meyve kullanabilir miydi ?

Teach yapı olarak anormal bir adammış, soydan geliyorsa Xebec'de yapabilirdi.

Gen konusu evet makul ama reenkarne olayı karakterin değerini, kendi çabasını, hırsını vs. direkt yerin dibine çekiyor bence.
Okuyucuya verdiği hissiyat öyle, haklısın. Naruto'da Neji tamamen haklı çıkmıştı mesela. Ama ben bunun olmasını yine de bir köylü çocuğunun eksiden zirveye çıkmasından daha gerçekçi buluyorum.

Bana Blackbeard hala gizemli geliyor ya. Belki bir başarısız deney ürünü olabilir diye düşünüyorum hala. Kimse mesela Blackbeard'in soyunu bilmezken Gorosei biliyor. Acaba bunlar Xebec'in cesedini alıp, onu farklı farklı kabilelerin genleriyle birleştirerek Imu için özel bir şey mi yaratmaya çalıştılar. Deney yapan tip çünkü bunlar.

Bir diğer ihtimal ise Blackbeard'in anne tarafı.

Bana Blackbeard hala gizemli geliyor ya. Belki bir başarısız deney ürünü olabilir diye düşünüyorum hala. Kimse mesela Blackbeard'in soyunu bilmezken Gorosei biliyor. Acaba bunlar Xebec'in cesedini alıp, onu farklı farklı kabilelerin genleriyle birleştirerek Imu için özel bir şey mi yaratmaya çalıştılar. Deney yapan tip çünkü bunlar.

Bir diğer ihtimal ise Blackbeard'in anne tarafı.
Farklı ırk daha olası. Water 7'da khalifa vardı. luffy'ler hakkındaki bilgileri iceburg'a okurken şaşırmıştı usopp ve cp'ler hükümete bağlı. Önce shici sonra yonkou olan biri hakkında hükümetin birşeyler bilmesi şaşırtıcı değil.

• Like
Tepkiler: Sid
xebec i göreceğiz güzel, gene önemli birisi önemli birisinin yakın akrabası çıkacak iğrenç. Eski amiral arkadaş koca koca devleri buz yaptıktan sonra bunları nasıl taşıdılar nereye sakladılar acaba.

Gözünde dövme olan, bir karakter daha eklendi. Bütün olaylar Shandora ya bağlanacak gibi, en azından D. ler.

Yalnız Luffy reyiz tarihteki en büyük organizasyonu kurma yolunda ilerliyor.

Altına toplayacağa ekip ayrı seviye olacak:

Zoro
Jinbei
Sanji
Loki
Yamato (Kaido'nun Kızı)
Momonosuke (Oden'in oğlu)

Bunlar dışında potansiyel olarak
Fujitora
Marco
Katakuri gibi isimler de var.

Ayrıca altındaki ittifak güçleri de önemli aslında.

Cavendish
Bartolomeo
Sai
Hajrudin felan.

----------------------------------
Rocks'ın altında:
WB
Shiki
Kaido
BM

var.

Abi bence Teach halen bizi şaşırtacak bir gizeme sahip. Soy muhabbetidir uyumama muhabbetidir sanmıyorum Oda altını boş bıraksın. Ama birden çok meyve kullanımı konusunda herhangi bir noktada mantıklı kanıya varamıyorum eldeki bilgilerle soy harici. Ayrıca dizaynına bakacak olursak Xebec de öyle. Tek surat içinde iki farklı yüz ifadesi var resmen bunu tamamen asimetrik bir yüz yapısına sahip olsun diye çizeceğini sanmıyorum Oda'nın. Az çok hepimiz öyle düşünüyoruzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık