Kişisel gelişimle güçleniyor sadece ama eğitilmezmiydi ondan emin değilim.yav bu fatihin hakisi eğitilmez değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum?
Kişisel gelişimle güçleniyor sadece ama eğitilmezmiydi ondan emin değilim.yav bu fatihin hakisi eğitilmez değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum?
Galiba uyanış kısmı eğitimle olmuyor. Varsa ve kendi uyanırsa uyanıyor yoksa da yok.yav bu fatihin hakisi eğitilmez değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum?
Acede daha çocukken çıkmıştı o yüzden güçle alakası yok bence, kendi otoriteni diğer insanlar üstünde domine etmek gibi birşey bu güç ve bu mantıklada kral hakisi denilmesi normal.Galiba uyanış kısmı eğitimle olmuyor. Varsa ve kendi uyanırsa uyanıyor yoksa da yok.
Bu bence Imunun güçleriyle ilgili bir mevzu. Imu zayıflığı kral haki olan bir güce sahip muhtemelen, hakinin adı da burdan geliyordur. kral haki hep dünyayı yönetecek güç gibi bişey olarak karşımıza çıkıyor hatta adı bile kral/fatih haki. Mührü usopa versen tekniği öğrenen Kaido usopu yener ama mühürlü usopp genede kaidoyu yenemez.Şimdi şunu merak ettim
Joy Boy
Nika
Luffy
Vakti zamanında belli ki Joy Boy Nika'ya hükmetti
Anlaşılan Joy Boy'un hakisi görüp görebileceğimizin en zirvesi
Luffy'de Nika'yı geçecek belli de
Anlamadığım şu Kaido gibi bir azmana ki yonkodan bahsediyoruz
Luffy bunu mevcut haliyle alt etti
Tanrı şövalyesi denilen sümüklü veletleri Kaido osursa indirirdi
Oda gerçekten sçmak için çaba mı sarf ediyorsun
Yoksa bir noktada işin ucunu kaçırdın çaktırmamak için tüy mü dikiyorsun![]()
hahaha çok iyiymiş bu. Bildiğin sine-i millete dönmenin One Piece versiyonu gibi bir şeyBakın Dragon hayranı @Skywalker dragon çıkmayınca kendini banlatıyor. Jimbei hayranı @DenizinŞövalyesi Jimbei ipten kurtulamadı diye kendini banlattı. Sanji fanlarının kendini banlatması yapacakları en doğru hareket olur son durumda.![]()
Kaido-bm gibi 2 yaratığı erken indirdi. Bu arctan sonra wano olsa idi 5li elder görünmesin ama şövalyeler çıksın, luffy nika yı uyandırsın göğü yarsın o zaman wano harika olurdu 2 yonkou aynı anda indirilmesi saçma olmazdı. Şuan luffy haki de en tepede meyve de saçma bir şey uyandırdı haliyle okuyucu vurup geçmesini bekliyor. Amma yazar diyor ki hayır öyle değil xDŞimdi şunu merak ettim
Joy Boy
Nika
Luffy
Vakti zamanında belli ki Joy Boy Nika'ya hükmetti
Anlaşılan Joy Boy'un hakisi görüp görebileceğimizin en zirvesi
Luffy'de Nika'yı geçecek belli de
Anlamadığım şu Kaido gibi bir azmana ki yonkodan bahsediyoruz
Luffy bunu mevcut haliyle alt etti
Tanrı şövalyesi denilen sümüklü veletleri Kaido osursa indirirdi
Oda gerçekten sçmak için çaba mı sarf ediyorsun
Yoksa bir noktada işin ucunu kaçırdın çaktırmamak için tüy mü dikiyorsun![]()
İyi ama görünen o ki İmu mesafe gözetmeksizin her yere adamını yollayıp tahtından yönetebiliyorBu bence Imunun güçleriyle ilgili bir mevzu. Imu zayıflığı kral haki olan bir güce sahip muhtemelen, hakinin adı da burdan geliyordur. kral haki hep dünyayı yönetecek güç gibi bişey olarak karşımıza çıkıyor hatta adı bile kral/fatih haki. Mührü usopa versen tekniği öğrenen Kaido usopu yener ama mühürlü usopp genede kaidoyu yenemez.
Her mühürlü karakter > mühürsüz herkes denklemi kurmamalıyız bence.