Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Her şey tamam da, Zoro'nun kral hakiyi bilip de, kendi yaptığı -ya da Enma'nın yaptırdığı fark etmez,- şeyin kral haki olduğunu anlamaması hiçbir şekilde mantıklı değil.
Yani diyorsun ya, Luffy'yi anlayan onu nasıl anlamıyor diye, bu soru yine cevap bulmamış oluyor.
Oda güzelce sıvamış yine. Kılıç ustası ve deiku ünvanının açıklamalarında da sıvayacak böyle. Bundan büyük olacak tabii sıvamaları.
Yani öyle ama bilinçli bir şey kullanıyor ama sadece kral haki olduğunu bilmiyor demek çok saçma.

Bilinçsiz kullanmasinda bir sorun yok. Luffy de 2 yıl önce her saldığında bilinçsizdi.

Oda diyaloglar ile çok net belli etti her şeyi.

Yani öyle ama bilinçli bir şey kullanıyor ama sadece kral haki olduğunu bilmiyor demek çok saçma.

Bilinçsiz kullanmasinda bir sorun yok. Luffy de 2 yıl önce her saldığında bilinçsizdi.

Oda diyaloglar ile çok net belli etti her şeyi.
Onlara takılmıyorum ben zaten. Direkt Oda'nın sıvamaları gözüme çok batıyor.
Wano'dan beri fena saldı herif. Eğleniyor resmen.

Lanetli kılıç olayını Zoro’nun fb deki kılıç ustası yalanladı. Sihirli kılıç muhabbetide bu bölümle bitti. Tanrı meyvesi hala yerinde duruyor amma.

Haki sızdırma muhabbeti bahsedildiği gibi uzun süredir ve neredeyse sürekli olan bir şeyse Zoro'nun haki rezervi Lütfü'den bile fazla(güçlü demiyorum fazla) olabilir. Güçlü demiyorum çünkü Lütfü'nün ama kendi iradesi ama meyvedne dolayı derken hakisini nasıl kullandığı ortada malum. Ama karakterin verdiği tepkilerden Zoro'nun kendisi bizzat k.haki sahibi olduğundan bihaber olduğu su götürmez gerçek en azından şuan için. Bu noktada artık ister karakter dizaynı diyelim ister tayfamızın birbirleri arasındaki güç kapışmasını diri tutup fanları birbirine düşürme amaçlı vs diyelim öyle ya da böyle SODA'nın sıçması diyebiliriz.

Not: Bu yorum karakterler arası güç seviyesi yorumlaması değildir. Creepy sevdamızdan dolayı iflah olmaz bir Chopper fanı olduğumuz için güç tartışmasına girme lüksümüz yok. Polemik çıkmasını engellemek için belirtmek istiyorum :D

Edit : Shanks'ın kolundaki işareti Hükümet ya da Abyss marka benziyor diyenleri meclis dışı bırakarak kesin olarak Abyss mark diye bahseden terbiyesiz spoiler sağlayıcılar için naçizane yorumumuzdur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık