800yıldır koltuk bakanlığı yapıyor
Ortaya çıkıp dünyayı kendine bağlamaya çalışmıyor dünya halkını manipüle etmiyor
Nika gelecek insanlar nikanin yanında saf tutacak
Antik silahlar Uranüs ve Plüton umarım kendindedir yoksa yine eksi yazacak 800yılda elde et bari.
Kutsal topraklar yaniyor dedi
Ama elbafa yardıma geldi
Senin kutsal topraklarda işin gücün yok mu be kardeşim
Elbafta ne yapacaksın
Eğer elbaftaki son poneglifi ele geçirmeye çalışmıyorsa essek bu
Bunca zamandır Elbafı yönetmek ve poneglifleri toplamayıda akil edemiyorlar
Neresinden tutsan elinde kalıyor
Karakter daha işlenmedi ama ortada çok saçma durumlar var oda nasıl altını dolduracak merak ediyorum
Yani karakterin verdiği stratejik hamleler çok zayıf kalıyor benim için. Dünyada adaleti sağlamak için dünya hükümetini kurmuşsun senin en büyük askeri gücünü oluşturan bir örgüt. Bu örgütü adalet ve iyiliğin simgesi gibi kavramlarla donatmışsın hatta bu kavramlarla donatıp kutsal ejderleri ekleyip boş taht gibi bir demokrasi varlığı yaratmışsın. Çok güzel. Zekice şeyler bunlar. Ama bunları düşünüp “nika bu dünyanın düşmanıdır- nika şöyledir böyledir demek” gerektiğini düşünüyorum.
Bir de ters düşünelim diyelim ki imu ilk savaştan sonra dünyayı sıfırladıktan sonra bu şekilde davranmış olsun. Ancak bunun bir fark yaratmadığını kendi varlığını gösterse de nika’yı kötülemiş olsa da yine de istediği sonucu elde edememiş ve 2 savaş kaçınılmaz olarak gerçekleşmiş olsun.
Sen bu savaşı yine kazandın. Bu sefer dedin ki ben gölgelerde saklanacağım ve bu sefer nika’nın adının bile geçmesine izin vermeyeceğim. Düşmanın joyboy’da bunu engellemek amacıyla poneglifleri yapmış olsun.
O zaman şöyle komik bir şey oluyor “ ulan tühhh dünyayı daha yeni sıfırladım poneglif mi yapmış bunlar. Şimdi tekrardan da sıfırlanmaz ki ! Neyse sıfırladık bir kere “