Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149: Bir Saniye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 54 75.0%
  • Orta

Kullanılan: 11 15.3%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    72
Ben Gunko ve Imu'yu takmıyorum. Orada cevap verdiğim kesiti sana gösterdim. Hala Gunko diyor. Bütün diyaloğu da Gunku üstünden örneklemişsin. Bak bakalım Gunko ile alakalı bir şey yazdım mı orada. Luffy ve meyvesinden bahsediyoruz burada. Reiper'ın bununla alakalı kısmına cevap vermişim. Sen ne satıyorsun abi? İyi misin?
Reiper diyerek işin içinden çıkmaya çalışman komik Reiper zaten lütfü için de durumun aynı olduğunu söylemiş

Bizim Luffy için mevzu aynı, Luffy zayıf olduğu için NİKA tam güç savaşamıyor, gücünden azar azar veriyor Luffy'e, Kizaru karşısında o kadar bayılması tesadüf değil. Luffy yerine daha sağlam bir konak olsa daha kuvvetli bir NİKA görecektik.
O yüzden adam gunko için başka şey yazmış, lütfü için başka yazmış ben lütfü için yazdığına cevap verdim demen olmadı xD

Reiper diyerek işin içinden çıkmaya çalışman komik Reiper zaten lütfü için de durumun aynı olduğunu söylemiş

O yüzden adam gunko için başka şey yazmış, lütfü için başka yazmış ben lütfü için yazdığına cevap verdim demen olmadı xD
Luffy zayıf olduğu için Nika tam güç savaşamıyor ne demek? Nika'nın gücü kimdeyse onun gücüne bağlı o kadar güçlü olacak demek. Luffy yerine daha sağlam biri olsa daha kuvvetli olacaktı diyor. Ben de Luffy zaten oldukça güçlü şeyler gösterdi demek ki Luffy baya güçlüymüş demeye getirdim. Ayrıca Luffy güçlendikçe de gösterebileceği güç de artmış olacak dedim. Sen neye tetiklendin bilmiyorum.:D

Sen Gura Gura gibi meyveyi yiyen herkesi dünyayı sallayacak gibi bir şey yapmaya çalışıyon. Ama bunda yemez o.:D Ayrıca ben bunların hepsini Reiper'ın mesajjı üzerinden yorumladım. Onun dediğinin meali bu.

Ayrıca Gunko ile ilişkili olarak da durumu bilmiyoruz. IMU Gunko'daki potansiyeli kullanıyor da olabilir. Haki gücünü artırdı diğer gücünü artırdı. Bunlar hep sizin yorumunuz. Belli net olan şeyler değiller.

Ortada Enma gibi garip haki, Oden'in varlığı, ruhu gibi diyalogların olduğu bir durum için bile Zoro kendi gücünü kullandı diyen bir adamsın. Ayıptır. Burada hiçbir verin yok. Neye göre konuşuyorsun? Ajandana göre mi? :D

Luffy zayıf olduğu için Nika tam güç savaşamıyor ne demek? Nika'nın gücü kimdeyse onun gücüne bağlı o kadar güçlü olacak demek. Luffy yerine daha sağlam biri olsa daha kuvvetli olacaktı diyor. Ben de Luffy zaten oldukça güçlü şeyler gösterdi demek ki Luffy baya güçlüymüş demeye getirdim. Ayrıca Luffy güçlendikçe de gösterebileceği güç de artmış olacak dedim. Sen neye tetiklendin bilmiyorum.:D

Sen Gura Gura gibi meyveyi yiyen herkesi dünyayı sallayacak gibi bir şey yapmaya çalışıyon. Ama bunda yemez o.:D Ayrıca ben bunların hepsini Reiper'ın mesajjı üzerinden yorumladım. Onun dediğinin meali bu.

Ayrıca Gunko ile ilişkili olarak da durumu bilmiyoruz. IMU Gunko'daki potansiyeli kullanıyor da olabilir. Haki gücünü artırdı diğer gücünü artırdı. Bunlar hep sizin yorumunuz. Belli net olan şeyler değiller.
Onun dediğinin meali o değil, sen kendine göre yorup bir şeyler anlatmışsın.

''Nika'dan ne kadar güçlü şey görürsek bu aynı zamanda Lütfü'nün o kadar güçlü olduğunu gösterir'' Demişsin.

Eşitlemişsin yani. Boş bir çıkarım yapmışsın kabul edecek de değilsin tabi kıvranacaksın, fazla da uzatıp konuyu bulandırmayalım.

İşin özeti konak olan çarın normal hali ele geçirilmiş halinden güçsüzdür çoğu zaman. eşit değildir.

Onun dediğinin meali o değil, sen kendine göre yorup bir şeyler anlatmışsın.

''Nika'dan ne kadar güçlü şey görürsek bu aynı zamanda Lütfü'nün o kadar güçlü olduğunu gösterir'' Demişsin.

Eşitlemişsin yani. Boş bir çıkarım yapmışsın kabul edecek de değilsin tabi kıvranacaksın, fazla da uzatıp konuyu bulandırmayalım.

İşin özeti konak olan çarın normal hali ele geçirilmiş halinden güçsüzdür çoğu zaman. eşit değildir.
Bu konak muhabbeti bu seride oturmuyor. Çünkü karakterin gücü sadece meyveden gelen güçlerden oluşmuyor. Haki muhabbetleri var. Her şeyi geçtim Kaido zaten Luffy'nin uyanışıyla alakalı yaptığı yorumla karakterin zihninin ve bedeninin meyvenin güçlerine yetişmesiyle bunun gerçekleştiğini belirtiyor. Bu da beni destekliyor. Sen de sadece öyle verisiz konuşuyon işte.:D

Son düzenleme:
Joy boydaki gibi haki ile gunkodan ımuyu silip atarsın, gunko bizim tarafa katılır. Zoroya yön falan gösterir trol ikili olurlar. Gunko tayfaya gelsin bu iş sulh içinde çözülsün:F

Gunko ile jinbeiyi kafa kafaya takaslayalım. O da şövalye sonuçta, marijoe da yanıyor şu anda tam sırası. Rakip olursa gücünü görürüz belki

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık