Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149: Bir Saniye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 63 74.1%
  • Orta

Kullanılan: 13 15.3%
  • Kötü

Kullanılan: 9 10.6%

• Kullanılan toplam oy
    85
Kaido bu elemanı zorladı o göğü yarma olayları vs nin sonlarında olmadı gözü karardı bi gidip geldi uyanış açıldı göğü yarmanın bunla ne alakası var tüm tuşlara basıp bölüm geçmeye çalışmaktan vazgeçin.Gök yarmanın bunla bir alakası yok o farklı bir konunun başlığı.

Kaido bu elemanı zorladı o göğü yarma olayları vs nin sonlarında olmadı gözü karardı bi gidip geldi uyanış açıldı göğü yarmanın bunla ne alakası var tüm tuşlara basıp bölüm geçmeye çalışmaktan vazgeçin.Gök yarmanın bunla bir alakası yok o farklı bir konunun başlığı.
Teach de yorulsaymis Kaido ile o zaman. Teach de öyle yürek yok ama. Dolambaçlı yollardan gider o.

Şuanki OP mantığı ile Toriko mantığı aynı.

Torikodan gideyim,

Bir somut evren var, bir de Şeytanlarin bulunduğu boyut var. Şeytanlar kendilerine uygun konaği bulmaya çalışıyorlar ve bulunca da onun içine yerleşiyorlar. Bu durum bazen yüzbinlerce yil sürüyor.

Misal Don Slime kendi asıl bedeninde galaksi yönetecek kadar güçlü bir şeytan, bir şekilde yok oluyor ve kendine konak arıyor ve kendi gücünü taşıyabilecek tek kişi olarak Içiryuyu seçiyor. Sonra içiryu bir şekilde ölüyor ve geri dirilmeyi de reddedince Don Slime Neo ile savaşmak için daha zayıf bir konağın içine girmek zorunda kalıyor ve kaybediyor, kaybederken de Iciryunun içinde olsam kaybetmezdim diyor.

Şimdi OPa uyarlayalım.

Zoanların iradesi var deniyor. Zoanlar kendilerine uygun kişilerin içine girmişler, Luccinin Sengokunun Marconun vs meyveleriyle ne kadar uyumlu oldukları ortada. Demek ki aynı Torikodaki gibi şeytanların konak seçme muhabbeti var.

Nikanın bu zamanda doğacağı 800 yıl önceden belli, JBnin bugünlere bıraktığı antik silahlar, Emeth, konserve haki, Zunesha, yazıtlarda bile geçiyor, Odenin Rogerın beyanları kehanetler ve sair.

Şimdi Nika niye Luffyi seçti, bu da Torikoyla aynı olabilir. Don Slime ne diyordu Ichiryuya, senin potansiyelin Acaciadan bile yüksek, ben bu yüzden seni seçtim diyordu. Ancak ilerleyen yıllarda Toriko doğdu, Toriko Acacia ve Frohzenin oğlu, İciryudan bile yüksek potansiyele sahip ki bunu Içiryu da kabul etmiş ve Jiro ile Midoraya kavga ederken bilerek yenilen Içiryu Torikoya hic yenilmemiş. Sonra ne oluyor Torikodaki potansiyel yüksek diye başka evrenlerdeki çok güçlü şeytanlar bile Torikoyu konak yapıyor, yerleşiyorlar.

Şimdi Luffyde de böyle bir potansiyel var denilebilir mi, evet, babası belli, dedesi belli, hakiye yatkınlıkları belli vesair. Nika Luffyi potansiyeli nedeniyle seçmiş, burada seçim Nikanın. Bak Roger plan yapıyor, çocuk yapıyor plan tutmuyor, planın üstünde plan var

Güç olayına gelirsek, @RedTeroR doğru anlamış dediğimi

Don Slime örneği çok net bak. Zayıf konakla Neoya yenilen adam İçiryu olsa yenilmezdim diyor. JB de Nikanın konaği, Luffynin baş edemediği Goruseileri konserve hakiyle evlerine yolluyor.

Nikayı sonsuz bir güç olarak düşün. Usoppun elinde bu güç 10 birim, Luffynin elinde 100 birim, JBnin elinde 1000 birim kullanılabilir.

Daha fazla güç yüklersen konaği öldürürsün. Burada da Beyaz Şeytan örneği vereyim. Toriko o kadar menü yiyor, dünyayı yok edecek seviyelere çıkıyor ancak hala Beyaz Şeytanın cıkmasi için yetersiz, Beyaz diyor ki sadece 1 anlığına çıkabilirim vücudu dayanmaz diyor.

Velhasıl Nikanın Luffyden iradeyi devralarak dısarı çıkması şuan mümkün değil, Luffynin çok güçlenmesi lazım, bedeni kaldırmaz.
Hocam senin dediginden yola cikarak Luffy’in bedenen nasil daha guclu olabilecegini dusundum. Simdi Gaban’a bakiyoruz nasil dev kadindan cocuk yaptigi bariz belli. Bir sekilde guc yuklemesi mi yapmis, beden buyutmesi mi yapmis o baykus ile alakali bir sey mi yapmis ne yaptiysa bence Luffy’e de yapilabilir. Zamaninda Joyboy’un yaptigi bir muhurleme teknigi de olabilir. Naruto’da Hagaromo’nun on kuyrukluyu dokuza bolmesi gibi bir durum yasanacak bence.

İmu'nun bazı yaptığı şeyleri düşünüp hamlelerini anlamaya çalışıyorum.

- Neden kutsal ejderler gibi en ufak gücü olmayan insanlara ve hiçbir işine yaramayan bu insanlara ayrıcalık tanırsın

- Bu kadar güçlü bir varlıksın 1000yıldan fazla dünyada hüküm sürüyorsun. Nika - Joyboy dönemi gibi iki dönemde de savaştan galibiyetle ayrılmışsın. Ancak gücünden emin değilsin ve güçlü ittifaklar oluşturmaya çalışıyorsun. 800 yıldır bu neden yapılmadı

- Ölümsüz olduğu için zaman endişesi yok. Kısacası dünyayı yok edip 800 yıl tekrar yavaş yavaş kendi istediği medeniyetleri inşa edebilir. Ancak her seferinde bunu yaparken başarısız oluyor.

- Yine uzun yıllar yaşamasına rağmen ilim - irfan sahibi olması lazım. Ancak "dur şu silahı deneyelim canım istedi şu adayı yok edin" gibi tamamen kaprisle kendisine hiç bir yararı olmayan eylemler gösteriyor.

- Tüm dünya tarafından tanınan bilinen bir tanrı olmak istese kendi varlığının propagandasını yapar. "Yüce imu vardı Şöyle yaptı böyle yaptı" diye istediği gibi tarihi manipüle edebilir. Onu da yapmıyor.

- Hatta en büyük düşmanı Nika bir tanrı olarak anılıp insanlar tarafından biliniyorken imu saklanma ihtiyacı duyuyor.

Bu yüzden İmu e yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bunu Nika poposuna tekmeyi basıp tanrı dağından mı atmış tavuğuna mı kış demiş. sürekli Nika isimi dünyadan silinecek gayretinde. Tamam ablacağım silinsinde ee senin ismini bilen eden yok. Herkes seni uzun zaman önce ölen bi soylu gibi biliyor.

Bugune kadar Imu’yu bilmiyorduk uzun bir sure sonradan reenkarne olmus olabilir bu da yaptigi hatalari aciklar
İmu'nun bazı yaptığı şeyleri düşünüp hamlelerini anlamaya çalışıyorum.

- Neden kutsal ejderler gibi en ufak gücü olmayan insanlara ve hiçbir işine yaramayan bu insanlara ayrıcalık tanırsın

- Bu kadar güçlü bir varlıksın 1000yıldan fazla dünyada hüküm sürüyorsun. Nika - Joyboy dönemi gibi iki dönemde de savaştan galibiyetle ayrılmışsın. Ancak gücünden emin değilsin ve güçlü ittifaklar oluşturmaya çalışıyorsun. 800 yıldır bu neden yapılmadı

- Ölümsüz olduğu için zaman endişesi yok. Kısacası dünyayı yok edip 800 yıl tekrar yavaş yavaş kendi istediği medeniyetleri inşa edebilir. Ancak her seferinde bunu yaparken başarısız oluyor.

- Yine uzun yıllar yaşamasına rağmen ilim - irfan sahibi olması lazım. Ancak "dur şu silahı deneyelim canım istedi şu adayı yok edin" gibi tamamen kaprisle kendisine hiç bir yararı olmayan eylemler gösteriyor.

- Tüm dünya tarafından tanınan bilinen bir tanrı olmak istese kendi varlığının propagandasını yapar. "Yüce imu vardı Şöyle yaptı böyle yaptı" diye istediği gibi tarihi manipüle edebilir. Onu da yapmıyor.

- Hatta en büyük düşmanı Nika bir tanrı olarak anılıp insanlar tarafından biliniyorken imu saklanma ihtiyacı duyuyor.

Bu yüzden İmu e yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bunu Nika poposuna tekmeyi basıp tanrı dağından mı atmış tavuğuna mı kış demiş. sürekli Nika isimi dünyadan silinecek gayretinde. Tamam ablacağım silinsinde ee senin ismini bilen eden yok. Herkes seni uzun zaman önce ölen bi soylu gibi biliyor.

IM dediğimiz kişi Elbaftaki resimlerden birindeki Tanrı muhtemelen Dünya Tanrısı filan. Muhtemelen 800 yıl önceki Alabasta prensesini konak olarak kullanıyor bir süre sonra ise yeni konak belirleyecektir diye düşünüyorum. Olası kişiler ; Shanks, Sabo, Dragon olabilir.

Reiper'ın dediğinden bir farkı yok. Eşitler diye bir şey demedim. Konak ne kadar güçlü olabilirse şeytan meyvesinin gücü o kadar açığa çıkar dedim. Eşit güç olma şansları yok meyveden gelen güçler normal bir insan da yok. Normal bir insanda olabilecek güçler belli enerji ve haki gücü dayanıklılık felan. Yani Nika meyvesiyle Usopp 100 birim büyüklükte yumruk yapabiliyorsa Luffy'de bu 10 bine çıkar. Reiper de bunu anlatmaya çalışıyor. Sen daha söylenileni anlamamışsın.:D
Yuh be kardeşim dediğin laf bu xD

''O zaman Nika'dan ne kadar güçlü şeyler görürsek bu aynı zamanda Luffy'nin o kadar güçlü olduğu anlamına gelecek? ''

Nasıl eşit değiller demiş olmuyorsun senin karadeniz damarın tuttu gene xD

Yuh be kardeşim dediğin laf bu xD

''O zaman Nika'dan ne kadar güçlü şeyler görürsek bu aynı zamanda Luffy'nin o kadar güçlü olduğu anlamına gelecek? ''

Nasıl eşit değiller demiş olmuyorsun senin karadeniz damarın tuttu gene xD
Onu eşitler anlamında demedigim gibi orada eşittir gibi bir ibare de yok. Bu gücün sınırını şimdiye kadar gördük. İlerde Luffy'den nasıl güçlü ataklar geleceğine bağlı olarak Luffy'in güçlendikçe meyvesini daha güçlü bir şekilde kullanabileceğini ima ediyorum orada. Bu da büyük ihtimal Luffy'nin enerjisi hakisi beden gücü gibi şeylere bağlı. Yoksa neden seri başında basit atak yapmak için bile onca çabalayan adam savaştıkca geliştikçe meyvesini geliştirdi. Buna cevabın olmaz.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık