Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147: Korkutucu Bulduğumuz Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 25 32.9%
  • Orta

Kullanılan: 24 31.6%
  • Kötü

Kullanılan: 27 35.5%

• Kullanılan toplam oy
    76
Ne derler bilirsiniz, öküz tahta çıksa padişah olmaz saray ahır olur. Koskoca Udon'un başına Raizo geçmiş. Liyakat yerlerde. Koyun emanet edilemeyecek adama daimyoluk veriliyor. Ne için? Yandaş olduğu için. Momonosuke birazcık olsun umut vaat ediyordu ama tercihleri Wano'yu çöküşe adım adım götürmekte. Sen paşasın, ben paşayım, herkes paşa modunda takılıyor. Gerçi Momo dediğin hala bir çocuk. Gölgeler ardında ülkeyi yöneten asıl adam Kinemon. İşte Wano'nun sorunu bu. Gölgeler ardındaki adam Kinemon. Gölgeler ardındaki adamdan zeka ve karizma beklersiniz, strateji beklersiniz, gizem, entrika, plan beklersiniz ama elimizde güneşin altında bile para etmeyecek olan Kinemon var. Ne yazık ki devir öyle bir devir oldu ki artık Wano'da su akar ama yolunu bulamaz.

Imu nun meyve ölümsüzlük çıkacak sanki. Kutsallarda belirlediği gruplara ölümsüzlük veriyor. Şovalyeler, gorosei gibi. Bunlarda bu yüzden buna itaat ediyorlar. Ölümsüzlüğün karşılığı bişey oluyor ki egghead den sonra öküz başlı örümcek meyvesi olan gorosei öldürdü başarısızlığı karşılığı. Ölümsüzlük verilen kişilerde iş bitirici olmak zorundalar yaşamak için.

Bu usopp'un korkaklık muhtemelen Van Augur vs'sinde son bulacak. Ölümüne kimseyle dövüşmedi henüz.

Jinbe'yede eksi yazdı, nami lafı yapıştırdı.
Usopp biriyle ölümüne dövüşse ölür. Oda da bunun farkında olduğu için kimseyle ölümüne dövüştürmüyor zaten. Bu keko sapanına tohum koyana kadar Van Augur bunu kevgire çevirir.

Yenilenmeyi çözebilirler mi bilmiyorum.eğer bu meyve kaynaklı bir güçse deniz taşı veya kral hakisi kulllanılabilir.ama bunlar haricinde herhangi bir özel teknikle çözülebileceğini zannetmiyorum.bir diğer alternatif de işaret bulunan kollarını kesmek olabilir,fakat bunu yapsalar bile kollarını geri takabileceklerinden,bunun bir sonuç vereceğini düşünmüyorum,üstüne bu mührü yokedebileceklerini de pek düşünmüyorum.

Ne derler bilirsiniz, öküz tahta çıksa padişah olmaz saray ahır olur. Koskoca Udon'un başına Raizo geçmiş. Liyakat yerlerde. Koyun emanet edilemeyecek adama daimyoluk veriliyor. Ne için? Yandaş olduğu için. Momonosuke birazcık olsun umut vaat ediyordu ama tercihleri Wano'yu çöküşe adım adım götürmekte. Sen paşasın, ben paşayım, herkes paşa modunda takılıyor. Gerçi Momo dediğin hala bir çocuk. Gölgeler ardında ülkeyi yöneten asıl adam Kinemon. İşte Wano'nun sorunu bu. Gölgeler ardındaki adam Kinemon. Gölgeler ardındaki adamdan zeka ve karizma beklersiniz, strateji beklersiniz, gizem, entrika, plan beklersiniz ama elimizde güneşin altında bile para etmeyecek olan Kinemon var. Ne yazık ki devir öyle bir devir oldu ki artık Wano'da su akar ama yolunu bulamaz.
Momo - Kullarımın hali nasıldır Kinemon.
Kinemon - Eyidir, eyidir.

Ortadan kaldirilan Gorosei’nin meyvesi hangi sovalyeye verildi acaba
Şimdi, meyve yeteneğinin IM'in verdiği net değil.

Eğer Satürn'e ölümsüzlük dışında meyve yeteneğini de IM verdiyse bunu istediği birine, belki de Garling'e vermiş olabilir.

Ancak Satürn'ün meyvesi IM'den bağımsız, kendisinin yediği bir meyve ise, şuan meyvenin ruhu Egghead adasında geziniyordur, York'un elinde örümcek meyvesinin fiziki meyvesi varsa York meyve gücünü hapsedebilir, ancak fiziki meyve yoksa meyve ruhu kendi yolunu bulup kendi meyvesinin içine girecek, kaç yıl sürer, daha sonra o meyveyi kim yer bilinmez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık