Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147: Korkutucu Bulduğumuz Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 24 36.4%
  • Orta

Kullanılan: 21 31.8%
  • Kötü

Kullanılan: 21 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    66
Herkes bizimkilerin yenilmesine falan takmış da ya bu villain şişirmeyi yıllardır yapıyor Oda. Artık alışmamız lazım. 30-40 bölüm sonra Nami Gunko'yu tek başına alsa şaşırmam. Luffy'ye karşı kimseyi şişiremediği için muhtemelen Luffy'yi bir nevi saf dışı bırakıyor.
Bu arada Elbaf bana biraz Water-7'yi anımsatıyor.
*Ohara olayı ile bağlantılı Robin ve Saul olayı
*Kaçırılma olayı.
*Düşmanın denizciler dışındaki saklı bir yapı olması
*Bu gruba özgü farklı bir güç unsuru olması Cp-9 Rokugan şövalyeler ölümsüzlük
Ama bu sefer çocuklar gerçekten kaçırılırsa son savaş tetiklenir buradan

Herkes bizimkilerin yenilmesine falan takmış da ya bu villain şişirmeyi yıllardır yapıyor Oda. Artık alışmamız lazım. 30-40 bölüm sonra Nami Gunko'yu tek başına alsa şaşırmam. Luffy'ye karşı kimseyi şişiremediği için muhtemelen Luffy'yi bir nevi saf dışı bırakıyor.
Bu arada Elbaf bana biraz Water-7'yi anımsatıyor.
*Ohara olayı ile bağlantılı Robin ve Saul olayı
*Kaçırılma olayı.
*Düşmanın denizciler dışındaki saklı bir yapı olması
*Bu gruba özgü farklı bir güç unsuru olması Cp-9 Rokugan şövalyeler ölümsüzlük
Ama bu sefer çocuklar gerçekten kaçırılırsa son savaş tetiklenir buradan
Ilk bolumlerde yenilmen normal korkup kaçman güçsüzsündür ama geçmiş 1000 bölüm düşman ne kadar güçlü olursa olsun tayfada ilk günkü tayfa değil bir meydan okuma bir güç patlaması bekliyor insan ama bunlar her zaman şamar oğlanı oluyor bunda bir mantık yok tamamen saçmalık.

İlgimi çeken tek şey Sommers'ın yaptığı açıklamadaki "Ben, kutsal toprak Mary Geoise'un hançeri olan Tanrı Şövalyesi Sommers'ım." ifadesinde geçen hançeri olan kalıbı...

Bu şövalyelerin her birinin bu şekilde bir sıfatı mı var yoksa genel olarak mı kendilerine böyle diyorlar...

İlgimi çeken tek şey Sommers'ın yaptığı açıklamadaki "Ben, kutsal toprak Mary Geoise'un hançeri olan Tanrı Şövalyesi Sommers'ım." ifadesinde geçen hançeri olan kalıbı...

Bu şövalyelerin her birinin bu şekilde bir sıfatı mı var yoksa genel olarak mı kendilerine böyle diyorlar...
Okuduğumda ben de böyle düşünmüştüm belkide güç seviyelerini, görevlerini,imu'nun gözündeki değerlerini bu "sıfatlar" sayesinde görebiliriz,anlayabiliriz:bilmem:

Bu gonderme tapinak sovalyelerine yapilmis ya da yuvarlak masa sovalyelerine. Dagger derken bagli oldugu birligin kiliciyim ya da hanceriyim anlaminda soylemis

Bu usopp'un korkaklık muhtemelen Van Augur vs'sinde son bulacak. Ölümüne kimseyle dövüşmedi henüz.

Jinbe'yede eksi yazdı, nami lafı yapıştırdı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık